Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

«Χτυποκάρδια» στο…Δασάκι 
ΑΝΤΑΜΩΣΑΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ  ΕΞΑΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ 1971  ΜΕΡΟΣ Β΄

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

Παπουτσωμένος Γάτος » από το Εδεσσαϊκό Θέατρο


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις  του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το παιδικό έργο « ο Παπουτσωμένος Γάτος » του Σαρλ Περω ( Charles Perrault ).

Ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία 
Ομιλία της Θ. Τζάκρη στη Βουλή κατά τη συζήτηση του


«Το νομοσχέδιο για την ρύθμιση των οφειλών στις εφορείες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα ανακουφίσει αυτούς που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οφειλές τους και θα φέρει χρήματα στα ταμεία»


Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας 

Για την ερχόμενη Πέμπτη   στις   19.00΄ (7.00 μ.μ.)  είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


Φορολογούν τα νεκροταφεία στην ΑλμωπίαΣΕ ΠΛΗΡΗ αντίθεση είναι οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων με την κυοφορούμενη απόφαση της δημοτικής Αρχής Αλμωπίας να φορολογήσει τα νεκροταφεία.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 72-79

 

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Μ. Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς με 72-79.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ
 Ο
 ΤΡΥΦΩΝ 
ΟΥΡΔΑΣ     
     
«Αφιερωμένο σε όλους τους συμμαθητές μου στο Γυμνάσιο, αλλά και σε όλους τους κκ καθηγητές μας, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν τους ξέχασα, γιατί ήταν αληθινοί δάσκαλοι…»


Οι αρκούδες στο Καταφύγιο ξύπνησαν και υποδέχονται την Άνοιξη

Το βιολογικό ρολόι των αρκούδων που ζουν στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συγχρονίστηκε με την επίσημη έναρξη της Άνοιξης αφού οι περισσότερες άρχισαν να ξυπνούν από το χειμέριο ύπνο τους.

Τελετή μνήμης εκτελεσθέντων Ελευθεροχωριτών


«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» από το ΟΡΑΜΑ


Συγκέντρωση Τροφίμων -  Παιχνιδιών
για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού
από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.

Μετά από 5 επιτυχημένες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων αγαθών, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας, που εκπροσωπείται από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, την Π.Ε. Πέλλας, τους Δήμους Έδεσσας, Πέλλας, Αλμωπίας και Σκύδρας, τις εθελοντικές ομάδες Έδεσσας, Καλής, Αμπελιών, Γιαννιτσών, την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Πέλλας, το Σωματείο Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Πέλλας και άλλων μελών πραγματοποιεί συγκέντρωση Τροφίμων - Παιχνιδιών την Παρασκευή 3  το Σάββατο 4  και την Κυριακή των Βαΐων  5 Απριλίου....

4ο Αντάμωμα Λυκείων των Ελληνίδων στα ΓιαννιτσάΤο Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Περιφερειακή

Στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Κιλελέρ έδωσε το δικό της παρόν και η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Πέλλας
     Με την μαζική συμμετοχή αγροτών από ολόκληρη τη χώρα, εργαζομένων, αλλά και νεολαίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, το μεγάλο συλλαλητήριο στο Κιλελέρ, που διοργανώθηκε από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

7-21