Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΔΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΔΕΔΟΜΕΝΗ πρέπει να θεωρείται η κατάργηση της ΔΟΥ Σκύδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ,ζητήθηκε απο τους υπαλλήλους να υποβάλλουν αιτήσεις μετάθεσης ,για να μετακινηθούν και να εργαστούν στο εξής σε άλλες ΔΟΥ.

Αποκαθισταται η λειτουργία τηλεοπτικών αναμεταδοτών

ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη το πρόβλημα με τηλεοπτικούς αναμεταδότες που δεν λειτουργούν πρόκειται να αποκατασταθεί. Αυτό διαβεβαίωσε χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο Δήμαρχος Δ. Πασόης.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

 ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ  του 1ου Γυμνασίου  Αριδαιας εξήγγειλαν οτι  πρόκειται να προβούν από σήμερα μαθητές του που διαμαρτύρονται για την αιφνίδια κατάργηση αθλητικών τμημάτων. Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν πορεία στους δρόμους της Αριδαίας και κατέληξαν στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλμωπίας.

ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 H Αλμωπία υποφέρει τηλεοπτικά τώρα αλλά και όλα τα χρόνια από την εποχή που δημιουργήθηκε ο τηλεοπτικός χάρτης της χώρας και δόθηκαν άδειες πανελλήνιας εμβέλειας σε ιδιώτες που υποχρεωσή τους είναι να καλύπτουν τηλεοπτικά ολόκληρη την χώρα.

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΄προσυνεδριάσεις είχε σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

(3)