Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Προς εμπλοκή η δημοπράτηση του αναψυκτηρίου των Λουτρών;



Παράνομη η δημοπράτηση

Πετούσε η ομάδα Νέων (Κ17) του Αλμωπού



Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα Νέων (Κ17) του Αλμωπού συνέτριψε τον πρωτοπόρο του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας Παύλο Μελά Σταυρούπολης, μέσα στο γήπεδό του, με σκορ 0-4.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 50-57



Σημαντική νίκη για την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ηρακλή Μελίκης με 57-50.

Η Ημερίδα για το κτηματολόγιο στην Αριδαία



 



Πολλά ερωτηματικά και απορίες για το κτηματολόγιο τέθηκαν τη Τετάρτη στην ημερίδα που έγινε στο Ξενιτήδειο στην Αριδαία. Το θέμα παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον . Το παρακολούθησαν απλοί πολίτες αλλά και επαγγελματίες που έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο.

Βγήκε έξω από τα ρούχα του ο Δ. Μπίνος από τις ερωτήσεις του Χ. Χουρσόγλου



Αποσυντονίστηκε τελείως ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος από τις ερωτήσεις του συμβούλου του Χρήστου Χουρσόγλου ,αλλά και από διαπιστώσεις που έκανε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Τετάρτη.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ




                   ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ:

Κούλουμα στο Δήμο Σκύδρας.




Τιμώντας την παράδοση κι αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της διατήρησης κι ανάδειξης των ηθών κι εθίμων του λαού μας, όπως είναι τα Κούλουμα, ο Δήμος Σκύδρας κι ο Ενιαίος Φορέας Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) του Δήμου μας διοργανώνουν ανάλογη γιορτινή εκδήλωση.

Καταδίκη μετ επαίνων



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ κας ΟΛΓΑΣ ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
Γράφει ο Παράσχος Τσάνταλης

Κοπή βασιλόπιτας 2015 του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


Και φέτος στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του cafe bar ΠΟΘΟΣ, στο Λουτράκι, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του.

Κούλουμα στο Νεοχώρι


Η Θ. ΤΖΑΚΡΗ ΖΗΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Γιάννης Σηφάκης: Παρέμβαση στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την λειτουργία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης






Αποφασίστηκε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας την Τρίτη 24 Φλεβάρη στις 2:00μμ με συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων 


Νέες ειδικότητες στο Ι.Ε.Κ. Έδεσσας



 εναρμονισμένες με τις ανάγκες της τοπικής οικονομίας. Τελειώνουν οι εγγραφές…

Υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Το ΚΕΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κάνει γνωστό στους παραγωγούς – κτηνοτρόφους της επαρχίας Αλμωπίας ότι θα ξεκίνησει η υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) 2015 απο ΤΕΤΑΡΤΗ 25

Σφυροκόπημα για την ιδιωτικοποίηση του Αναψυκτηρίου των Λουτρών




Τα πυρά της αντιπολίτευσης , αλλά και δικών του συμβούλων δέχτηκε  στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας τη Τετάρτη ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  Δ.Μπίνος.

Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτι στους Προμάχους



Ο Μορφωτικός Σύλλογος Προμαχών "Οι Πρόμαχοι" διοργανώνει "Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτι " για τους μικρούς φίλους του συλλόγου στο Κέντρο Νεότητας Προμαχών, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30. Μουσική χορός και πολλές εκπλήξεις.

Ενα ακόμα όχι του Ελληνισμού στη βαρβαρότητα


Ενα ακόμα όχι του Ελληνισμού στη βαρβαρότητα

Του Νίκου Σταματάκη
Πάνω από 10 αιώνες πέρασαν από τότε που η Βυζαντινή πριγκίπισσα Θεοφανώ παντρεύτηκε τον Γερμανό Βασιλιά Οθωνα το Δεύτερο, αφήνοντας άφωνους τους προγόνους της κας. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε με την ομορφιά της, τα μεταξωτά της ρούχα, τα περίτεχνα κοσμήματά της και την εκλεπτυσμένη παρουσία της.
Ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε εν μια νυκτί στην Ευρώπη στο δείπνο που ακολούθησε

Για αδιαφορία από το Δήμο Αλμωπίας μιλούν κάτοικοι του Πευκωτού - Βορεινού




 


Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Πευκωτού και του Βορεινού με την στάση και την αδιαφορία του  Δήμου Αλμωπίας,

Ενδεικτική ειναι και η αναφορά στην επιτροπή διαβούλευσης πως για λόγους οικονομίας να παίζουν ποδόσφαιρο οι ομάδες του δήμου μόνο σε 4 ποδοσφαιρικά γήπεδα και όχι στα χωριά τους. αυτό ήταν που προκάλεσε  την  αντίδραση του Σαπακόλη Γιάννη στην επιτροπή διαβούλευσης τονίζοντας πως  (Ο δήμος Αλμωπίας δεν ειναι μόνο  3 με 4 οικισμοί και πως υπάρχει εγκατάλειψη σε άλλους οικισμούς ). Πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων δεν έχουν διορθωθεί και προς το παρόν δεν βρίσκουν ανταπόκρισή στης προτάσεις τους για βελτίωση της κατάστασης.

Ανεπιθύμητος ο Θ.Θεοδωρίδης στην Αλμωπία



ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δεν εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας



Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ. Τις τελευταίες μέρες υποστήριζε ότι  στον Δήμο Αλμωπίας δεν πρόκειται να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη. Πρώτον δεν υπήρχε η πολιτική βούληση και δεύτερον υπήρχε φανερή αδυναμία  η παράταξη του Δημάρχου να μπορέσει να βρει τις ψήφους που απαιτούνταν 18.

(3)