Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα περισσότερα σχολέια του Δήμου Αλμωπίας αύριο Τρίτη

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17/01/2017
-ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ

Την Παρασκευή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Με  τα εξής δέκα πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 20-1-2017 κι ώρα 19:00΄, το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας:

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αντιμετώπιση προβλημάτων υδροδότησης Εδεσσα

Σε προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην υδροδότηση της Έδεσσας , αναφέρεται σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΕΥΑ  Έδεσσας. Συγκεκριμένα

Αιφνίδια αλλαγή φρουράς σε ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ – Οι νέοι αρχηγοί


Την αλλαγή των επικεφαλής και των τριών όπλων αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ το οποίο συνεδρίασε το πρωί στο μέγαρο Μαξίμου.

Έκοψαν τη πίττα, πολλαπλασίασαν το κέφι οι γυναίκες της Όρμας

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας το βράδυ της Κυριακής στη ταβέρνα ΔΙΟΝΥΣΟΣ . Οι γυναίκες εμφανίστηκαν …πανίσχυρες για μια ακόμα φορά  στην οργάνωση και το κέφι. Συνδύασαν τα έθιμα με την διασκέδαση  με μοναδικό τρόπο .

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο τώραΑνακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Με χιόνι ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα

Μετά το χαλάρωμα και την ηλιοφάνεια του Σαββατοκύριακου , επέστρεψε τα χαράματα της Δευτέρας ξανά το χιόνι.

Κλειστά τα Σχολεία ορεινού όγκου Δήμου ΈδεσσαςΑνακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για χιονισμενοσ δρομοσΚλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου οι σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, ιδιαίτερων συνθηκών και αδυναμίας μετακίνησης των λεωφορείων. Kλειστές και οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην επικράτεια του Δήμου Αλμωπίας.

(3)