Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Στο φλιτζάνι καλά τα λέει , ο Τρίκαλος στα άλλα μπερδεύεται ,αδικα παιδεύεται ,χωρίς να φταίει.... 
Ο Κώστας ο Τρίκαλος είναι τζιμάνι
Τα πάντα βλέπει μέσα στο φλιτζάνι

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ 74-77Δεν τα κατάφερε ο Πανεδεσσαϊκός στον πρώτο του φετινό αγώνα εντός έδρας απέναντι στη Σιάτιστα, γνωρίζοντας στο τέλος την ήττα με 74-77. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου τριακόσιοι  φίλαθλοι που τίμησαν με την παρουσία τους το δύσκολη προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Έδεσσας για την παραμονή τη φετινή χρονιά.

Πρόσκληση για ενημερωτικές επισκέψεις στο Δήμο Σκύδρας.
Ανοιχτή πρόσκληση προς τα σχολεία και ομάδες πολιτών να επισκεφτούν το Δημαρχείο, από την Πέμπτη 23/10 έως την Τετάρτη 29/10/2014, απευθύνει με την παρούσα ο Δήμος Σκύδρας.

ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

ΤΗΣ ΠΕΔKM ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της 


   Η Διεθνής  Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων  εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για τον άδικο χαμό των Ελλήνων Ομογενών στην Ουκρανία στα πρόσφατα επεισόδια που συνέβησαν στο χωριό Σαρτάνα της Μαριούπολης .

Προσκλητήριο του Δήμου Αλμωπίας προς καθηγητές για το κοινωνικό φροντιστήριο 


Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής και στη διάθεσή του να βοηθήσει τους οικονομικά αδύνατους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου Σάββατο  25.10.2014 15.00
       

Κλειστή τη Πέμπτη η Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας

    Ανακοινώνεται ότι την ΠΕΜΠΤΗ 23-10-2014, η Δ.Ο.Υ.

Ποιες είναι οι κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη...


Σε έρευνα της Gallup, που αναδημοσιεύει η  huffingtonpost παρουσιάζονται οι δώδεκα κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη. Οι περισσότερες...
κυβερνήσεις με την μικρότερη δημοφιλία, σύμφωνα με την έρευνα, βρίσκονται στην Ευρώπη. Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται η χώρα μας.

Πρώτος Νυχτερινός Αγώνας Νερού στην ΈδεσσαΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Νερού, μία αθλητική εκδήλωση με πολλαπλά μηνύματα, καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 18ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ιστορίας του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού, με τίτλο «Τα Σπορ στην Εκπαίδευση από την Αρχαιότητα έως Σήμερα».

Νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις αποφάσισε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ΑγροτώνΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ   ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ   ΜΠΛΟΚΩΝ
   

Αρχή η κάθοδος στην Αθήνα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο                                 της 1ης Νοέμβρη

Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                                            
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ www.oikopv.gr) με 5500 εγγεγραμμένα μέλη έως τώρα, προασπίζεται τα δικαιώματα των νοικοκυριών με οικιακά  φωτοβολταϊκά.  Με το Νόμο 4254 η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ έρχεται μονομερώς και δυσμενέστατα να ανατρέψει βίαια και άδικα:

Διακοπή νερού στην Αριδαία
Λόγω ξαφνικής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης , από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας γίνεται γνωστό ότι θα γίνει διακοπή νερού μέχρι τις 12 η ώρα περίπου

7-21