Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Το πρωτοσέλιδο των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Οριστικά δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Νικολαϊδης 


Έριξε το γάντι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Κώστας Νικολαίδης ο οποίος ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου.

Ακόμα να διαψεύσει ο Χρήστος Σπρίτος όσα γράψαμε

ΑΤΟΛΜΟΣ ο Χρήστος Σπρίτος δεν διαψεύδει ούτε μια αράδα για όσα γράψαμε για την υποτιθέμενη στήριξη  του προς τον δήμαρχο Αλμωπίας .Απλά απάντησε μέσα από άλλο μπλοκ με μασημένα λόγια. όχι όμως επί της ουσίας.

Ημέρα των ερωτευμένων στο ΧΑΡΑΜΑ στο Λυκόστομο


Σύσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας


Με αφορμή τις ανυπόστατες φήμες που διαδόθηκαν για κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Άρνισσας, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου.

Δημήτριος Γ. Γιώγας Θετική η λειτουργία στην Τουριστική Έδεσσας Α.Ε. «Καταρράκτες»    Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της Διοίκησης στην Τουριστική Έδεσσας Α.Ε. «Καταρράκτες» μέσα από την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτριο Γιάννου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου,

Διαμαρτυρία αγροτών στο δημαρχείο της Σκύδρας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τη Τετάρτη(12/02) στις 10.00 οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο του Πλευρώματος, μπροστά  στο  δ\ΔημαρχείοΣκύδρας.

Αγώνες ΣαββατοκύριακουΣάββατο 15-2-2014

O Βασίλης Σαμαράς νέος προπονητής της Δόξας!


Β. Σαμαράς
Γ. ΤσιμτσιριδηςΜετά την απρόσμενη και αιφνίδια παραίτηση του προπονητή της,η διοίκηση λειτουργώντας με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας,κινήθηκε άμεσα για την κάλυψη της θέσης του προπονητή.

Τελεσίγραφο προς τον Πασόη Ή αλλάζεις ή αλλάζουμε εμείς…
Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ
Στα όρια τους έχουν φτάσει όσοι ;έχουν απομείνει από τους συμβούλους του Δημάρχου ΑλμωπίαςΔ. Πασόη οι οποίοι πλέον  καταβάλλουν ύστατες προσπάθειες να περισώσουν , ό,τι  περισώζεται  και αν περισώζεται .

Οι δάσκαλοι στο πλευρό των εργαζόμενων στου ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΟΥΣ ΣΤΑ SUPER MARKET «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ»

Μπαϊ-μπάϊ από τους Γαλατάδες
Στους 7 βαθμούς πήγε η διαφορά του Ολυμπιακού Γαλατάδων , με τον δεύτερο Αλμωπό , μετά την σημερινή νίκη  στην Κερασιά στο εξ αναβολής παιχνίδι.

Διαψεύδει τον εαυτό του ο Χρήστος Σπρίτος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δίκαιος αγώνας

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΑΓΡΟΤΕΣ  ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣΤρικυμία στην Δόξα Εξαπλατάνου
Στους πέντε …ανέμους κοντεύει να σκορπιστεί η Δόξα Εξαπλατάνου.

7-21