Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Διαψεύδει τον εαυτό του ο Χρήστος Σπρίτος





ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Αλμωπίας. Ο Χρήστος Σπρίτος τελείως αντιδεοντολογικά μέσα από άλλο μπλοκ (γιατί άραγε δεν το διαψεύδει σε μας;) διαψεύδει όσα μας δήλωσε την Τετάρτη . Ότι δηλαδή δεν υπάρχει
δήλωση του , σύμφωνα με την οποία άλλο μπλοκ ισχυριζότανε  κάτι τέτοιο αλλά απλά  επικαλείτο  πληροφορίες . Αυτή ακριβώς την δήλωσή του καταγράψαμε . Μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες , όπως πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος Δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος εν ενεργεία και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος. Ή δεν ξέρουμε τι ακούμε ή συμβαίνει κάτι άλλο αγαπητέ Χρήστο . Πάντως σίγουρα δεν τα βγάλαμε από την γκλάβα μας. Ξαναδημοσιεύμε  τι γράψαμε και δημοσιεύουμε  ακόμα   την πρώτη του δήλωση  και την  σημερινή του απάντηση , Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ


Απόλυτα κατηγορηματικός ο Χρήστος Σπρίτος αποσαφηνίζει ότι ουδέποτε έκανε δήλωση ότι στηρίζει τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη και ότι θα είναι εκ νέου μαζί του υποψήφιος.

Σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα , ξεκαθάρισε ότι  το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες και όχι δική του δήλωση. Σέβεται , όπως είπε τον Τύπο , που μπορεί να αντλεί και να δημοσιεύει καλοπροαίρετα πληροφορίες , όμως στην δική του περίπτωση δεν υπάρχει καμία δήλωση από την οποία να προκύπτει υποστήριξη ή δήλωση υποψηφιότητας με τον Δημήτρη Πασόη. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ατόπημα και ανοησία αφού είναι ήδη εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. Ο ίδιος δεν ακολουθεί την πεπατημένη  άλλων που δίνουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε ...εξωγήινους και κολυμπούν σε ωκεανούς ανοησίας.  Άλλωστε , όπως δήλωσε  μόνο μία περίπτωση κοινής γραμμής υπάρχει. Και αυτή είναι η συμπόρευση με τον Τάσο Τσαβδάρη . Όπου θα είναι υποψήφιος ο Τάσος Τσαβδάρης θα είναι και αυτός. Τελεία και παύλα ,όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ



Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αναμένεται να είναι ο Χρήστος Σπρίτος.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας σύμφωνα με πληροφορίες έχει λάβει τις αποφάσεις του και σκοπεύει να στηρίξει και πάλι το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη, καθώς θεωρεί ότι έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα για το Δήμο, με σπουδαιότερο κατόρθωμα τη σημαντική μείωση των χρεών.

Ο κ. Σπρίτος καθόλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να δημιουργήσει προβλήματα στη συνοχή της δημοτικής αρχής.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Αναληθή χαρακτηρίζει ο Χρήστος Σπρίτος τα όσα γράφτηκαν σε blog το βράδυ της Δευτέρας και τα οποία διέψευδαν τελείως αυθαίρετα (όπως συνηθίζει συχνά να πράττει) χθεσινό δημοσίευμα του …………..

Συγκεκριμένα, χθες γράψαμε ότι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ο κ. Σπρίτος θα είναι ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη.

Ωστόσο, αυτό μάλλον ενόχλησε το προαναφερόμενο μέσο, το οποίο έσπευσε να εκμεταλλευτεί κάποια λεγόμενα του Δημοτικού Συμβούλου.

Ο κ. Σπρίτος το πρωί της Τετάρτης επικοινώνησε με το …………… και χαρακτήρισε αναληθή τα όσα έγραψε το παραπάνω μέσο, διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα προέκυψε από όσα είπε χαριτολογώντας πάνω σε φιλική κουβέντα ότι θα είναι υποψήφιος στον ίδιο συνδυασμό με τον Τάσο Τσαβδάρη, καθώς θεωρεί ότι ο κ. Τσαβδάρης θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Πασόη αφού στηρίζει τις αποφάσεις του συνδυασμού.

Από τη μεριά του ο κ. Τσαβδάρης δεν το επιβεβαιώνει, μιας και πρόσφατα ξεκαθάρισε στον Δήμαρχο ότι δεν θα είναι υποψήφιος μαζί του αρνούμενος να αναλάβει αντιδημαρχία.

Έτσι, οι πληροφορίες του ………….. επαληθεύονται και επίσημα, καθώς ο κ. Σπρίτος  μας δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη, το οποίο χαρακτήρισε συνδυασμό της διαφάνειας και της νίκης, ενώ σημείωσε ότι δεν αρμόζει στη δική του δεοντολογία να σχολιάζει δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)