Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Eξετάσεις για ανώτερη ζώνη των αθλητών του Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΠΕΛΛΑΙΟΣ»Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις  για ανώτερη ζώνη των αθλητών του Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΠΕΛΛΑΙΟΣ», το Σάββατο 29 Μαρτίου.

.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 58-45(Τελική φάση εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ)Με ήττα χαιρέτησε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή χρονιά η εφηβική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας με 58-45. Η ομάδα της Έδεσσας παρουσιάστηκε ''αποδεκατισμένη''

Σάκος του μποξ η κεντροδεξιά στην Αλμωπία
Δυναμώνει ο συνδυασμός του Κώστα Ζιάκα

ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

Μεγάλη συγκέντρωση της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 59 ΟΝΟΜΑΤΑ

Αποτελέσματα και βαθμολογίες στην ΕΠΣ Πέλλας        
Α1

Αποτελέσματα αγώνων της ΚυριακήςΧωρίς φωτιά , καπνός δεν βγαίνειΥπάρχουν ασυμβίβαστα;

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ – Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 51-56‘’Παλικαρίσια’’ νίκη για τον Πανεδεσσαϊκό στο τοπικό ντέρμπι με τον Φ.Ο.Α. και προβάδισμα ενόψει της πρόκρισης στον τελικό των play off , στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών. Πλέον με νίκη το άλλο Σάββατο στην Έδεσσα θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την πολυπόθητη πρόκριση. 

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Γιάννη ΑϊβαζίδηΕμπιστεύομαι τις γνώσεις και την εμπειρία του υπ. δημάρχου Στάθη Καστερίδη μέσα από την πολυετή του θητεία στην τοπική Αυτοδιοίκηση και δηλώνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Πέλλα, δήμος για όλους».
Ιωάννης Αϊβαζίδης
Δημοτικός Σύμβουλος
πρώην Αντιδήμαρχος Κρύας ΒρύσηςΠοινές φυλάκισης για τρεις αιρετούς της Τοπικής ΑυτοδιοίκησηςΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

7-21