Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ


Το νέο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας

 


ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στην Δημοτική Ενότητα Αριδαίας και 6 στην Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου αποτελούν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Ευχαριστήριο Χρήστου Δήμτση (Τουρίς)



Λίγες μέρες μετά την εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, θέλω κ εγώ με τη σειρά μου να απευθύνω θερμά τις ευχαριστίες μου.

«Ζέρβα, πάρε δρόμο και φύγε»...



Κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στράφηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στη θεσσαλονικιώτικη (δωρεάν διανομής) εφημερίδα «Καρφίτσα». 

Ο πρώην δήμαρχος της πόλης ανέφερε ότι τα... αποτελέσματα του πρώτου γύρου υποδεικνύουν στον Ζέρβα «πάρε δρόμο και φύγε» και εξηγεί το γιατί. Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στην Αναστασία Καρυπίδου είναι το εξής: 

Νομίζει ότι νίκησε ο Χ. Μπάτσης

 

Τέσσερις μέρες μετά την συντριβή του ο Χ. Μπάτσης  έβγαλε ανακοίνωση για τις εκλογές.

Δεν φτάνει που είναι ο πρώτος δήμαρχος που χάνει απ ευθείας χωρίς δεύτερο γύρο , νομίζει .ότι κέρδισε κι όλας. Εμμέσως πλην σαφώς στέλνει το μήνυμα προς τους επίδοξους ¨διαδόχους» ‘οτι είναι παρών.

Την τελική τιμή μετά την έκπτωση για πετρέλαιο θέρμανσης έδωσαν ΕΚΟ, Shell, AVIN

ΕΚΟ, Shell, AVIN: Η τελική τιμή μετά την έκπτωση για πετρέλαιο θέρμανσης

 

Οι τρεις μεγάλες εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών ανακοίνωσαν την τιμή μετά την έκπτωση για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης 2023.

Δείτε αναλυτικά:

Μίνι μποτιλιάρισμα στην Αριδαία

 


Τον νου τους πρέπει να έχουν όσοι μπαίνουν στην Αριδαία 

Ο καιρός

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στη νοτιότερη νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν λίγες βροχές.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Ο Αψαλιώτης του ΠΑΟΚ

Τρία χρόνια άργησε ο φιλικός αγώνας του ΠΑΟΚ εναντίον μιας ομάδας επιλέκτων του ΠΣΑΠ και με αυτόν σφραγίστηκε το πρόωρο και άδοξο τέλος της περιπετειώδους καριέρας του Παύλου Παπαδόπουλου με τα ασπρόμαυρα.

(3)