Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

«Ζέρβα, πάρε δρόμο και φύγε»...



Κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στράφηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στη θεσσαλονικιώτικη (δωρεάν διανομής) εφημερίδα «Καρφίτσα». 

Ο πρώην δήμαρχος της πόλης ανέφερε ότι τα... αποτελέσματα του πρώτου γύρου υποδεικνύουν στον Ζέρβα «πάρε δρόμο και φύγε» και εξηγεί το γιατί. Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στην Αναστασία Καρυπίδου είναι το εξής: 

«Δύο πράγματα θα πω. Το ένα είναι πως το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών που έδωσαν στον Ζέρβα ποσοστό 27% τα λέει όλα. Λέει ότι η Θεσσαλονίκη δεν θέλει αυτόν για δήμαρχο. Ο εκάστοτε δήμαρχος ξαναβγαίνει σε μία δεύτερη θητεία διότι έχει αποκτήσει μια καλή εικόνα για την πόλη του. Το 27% είναι μια κανονική υπόδειξη στον κ.Ζέρβα "πάρε δρόμο και φύγε". 

Θα τον ψηφίσουν αυτοί οι οποίοι, υποτίθεται, θα ακούσουν τις εντολές του Κυριάκου Μητσοτάκη που είπε "στη Θεσσαλονίκη στηρίζουμε τον Ζέρβα". Στηρίξτε τον παιδιά. Η πόλη δεν τον θέλει, ποιος θα τον ψηφίσει;».

Ο Γιάννης Μπουτάρης εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σπύρου Πέγκα. Για την ερχόμενη Κυριακή τίθεται στο πλευρά του Στέλιου Αγγελούδη για τον οποίο λέει ότι τον ξέρει πολλά χρόνια και «είναι σίγουρα καλύτερος από τον Ζέρβα»...

harddog-sport.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)