Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Νομίζει ότι νίκησε ο Χ. Μπάτσης

 

Τέσσερις μέρες μετά την συντριβή του ο Χ. Μπάτσης  έβγαλε ανακοίνωση για τις εκλογές.

Δεν φτάνει που είναι ο πρώτος δήμαρχος που χάνει απ ευθείας χωρίς δεύτερο γύρο , νομίζει .ότι κέρδισε κι όλας. Εμμέσως πλην σαφώς στέλνει το μήνυμα προς τους επίδοξους ¨διαδόχους» ‘οτι είναι παρών.

Εμμέσως επιβεβαιώνει δημοσιεύματά  μας  ότι μέσα στα πόδια του είχε συνέχεια  ανθρώπους που ουσιαστικά του έβαζαν τρικλοποδιές και τον έριχναν σε γκάφες . Ο μόνιμος αντιδήμαρχος από την Χρυσή ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να ηγηθεί του συνδυασμού.φέρεται μάλιστα , αντί να στεναχωρηθεί για το αποτέλεσμα, άρχισε τα τηλέφωνα, επικαλούμενος την ένωση της δεξιάς και εκφράζοντας την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Πληροφορίες φέρουν να ανοίγει και η όρεξη γυναίκας υποψήφιας να ηγηθεί του συνδυασμού. Μάλιστα φέρεται η ίδια  να εμπνεύστηκε τα διάφορα σποτάκια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο , που κυριολεκτικά γελοιοποίησαν τον απερχόμενο δήμαρχο .

Το τρίο συμπληρωνει  συγχωριανός του, που πριν τέσσερα χρόνια σχεδίασε την άνοδό του και τώρα για δικούς του λόγους συνέβαλε σημαντικά στην ήττα.


Η ΔΗΛΛΩΣΗ ΜΠΑΤΣΗ

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, των δημοτικών εκλογών θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους εκλεχθηκαν. Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν ,ασχετου αποτελέσματος.

 

Οι εκλογές τελείωσαν, συνεχίζουμε κανονικά να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας. Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο κ. Νίκο Παρουτογλου για την εκλογή του.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συνεργάτες, όλους τους υποστηρικτές και εθελοντές που βοήθησαν σε όλη την διάρκεια του εκλογικού μας αγώνα.

 

Εμείς συνεχίζουμε κανονικά, πάλι με, 7 εκλεγμένους συμβούλους, συμμετέχοντας στις συνεδριάσεις που θα γίνονται και αναδεικνύοντας τα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.

 

Ευχαριστώ πολύ τους δημότες μας για την διαχρονική εμπιστοσύνη.

 

Ο συνδυασμός μας Εδώ Ζούμε Μετά το αποτέλεσμα, αντικειμενικά είναι πιο ενισχυμένος.

 

Σας ευχαριστώ.

 


1 σχόλιο:

  1. "Ο συνδυασμός μας Εδώ Ζούμε Μετά το αποτέλεσμα, αντικειμενικά είναι πιο ενισχυμένος."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αντικειμενικά τα μαθηματικά είναι δύσκολο πεδίο.
    Ειδικά αν σου δώσου το 15 και το 7 άντε να βρεις πιο είναι πιο μεγάλο.
    Αντικειμενικά και χωρίς υποκειμενικές ερμηνείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)