Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

«Αλλαζόνας» μέχρι τέλους ο απελθών «ιδιοκτήτης» της ΔΗΚΕΑ ΑλμωπίαςΟύτε και την ύστατη ώρα κατάφερε να ρίξει τους τόνους της αλαζονείας ο απελθών πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Χ. Γεωργιου. Παρά τις καλοπροαίρετες επισημάνσεις της αντιπολίτευσης και τις πολύ διακριτικές  επισημάνσεις του δημάρχου Δημήτρη Μπίνου (οι νέοι λόγω του αυθορμητισμού και την νεανική ορμή κάνουν και κάποια λάθη), δεν παρέκλινε ούτε χιλιοστό από τις θέσεις του.

Είχαν έτοιμο τον πολιτικό "επικήδειο» του Χ. Χουρσόγλου

 


Ούτε τα προσχήματα δεν κατάφεραν να κρατήσουν οι …ανόητοι που συμβουλεύουν επικοινωνιακά τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο.
 Ενώ το ηλεκτρονικό όργανο της παράταξης αναφέρεται με δυό αράδες στην ανεξαρτητοποίηση  του Χ. Χουρσόγλου, με φοβερή ταχύτητα δημοσιεύει ολόκληρο αφιέρωμα –μνημόσυνο στον  δημοτικό σύμβουλο  ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ. Και ο καλύτερος ‘ νεκροθάφτης στον κόσμο δεν θα  το κατάφερνε  με τέτοια ταχύτητα. Γεγονός που σημαίνει ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα  αλλά πολύ κακοσχεδιασμένα.
Τελικά δεν υπάρχει «τέλειο έγκλημα» 

Ιδού το δημοσιέυμα :

Ανεξαρτητοποιήθηκαν Χ. Χουρσόγλου-και Μαρτίνα Ζιάκα από την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας Ο Χ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ " Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ " ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΣΕ " Η ΑΛΜΩΠΙΑ  ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ"

Να κυνηγοί, να μάλαμα
Αυτοί και αν είναι κυνηγοί.

Το κουρμπάνι στην Όρμα

Το πατροπαράδοτο έθιμο του κουρμπανιού έγινε και στην Όρμα

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας προσκαλεί τα μέλη του για την κοπή της βασιλόπιτας, στο

Σύλλογος Μηχανικών Αλμωπίας :Όχι στο νόμο που μας πετάει στο δρόμοΕνάντια με έντονο, ανεπιφύλακτο και κατηγορηματικό τρόπο στις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Οι μεν δηλώσεις πρόθυμες , οι δε πράξεις αδύναμοςΔΡΟΜΟΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ

Οφείλει εξηγήσεις ο απερχόμενος «ιδιοκτήτης» της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας 
Αρκετές φορές ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος , συνεχάρη  δημόσια, τον απερχόμενο «ιδιοκτήτη» της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας  κ. Χρήστο Γεωργίου για το έργο που επιτέλεσε.

.Xιόνια στη Θεσσαλονίκη - Κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόληΚλειστός ο Περιφερειακός - Προβλήματα σε Χορτιάτη και Ωραιόκαστρο

7-21