Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ανεξαρτητοποιήθηκαν Χ. Χουρσόγλου-και Μαρτίνα Ζιάκα από την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας



 Ο Χ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ " Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ " ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΣΕ " Η ΑΛΜΩΠΙΑ  ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ"








Την ανεξαρτητοποίησή τους από τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας , έκαναν γνωστή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Χουρσόγλου και Μαρτίνα Ζιάκα. Ο πρώτος, ως λόγους προέβαλλε την μετάλλαξη του συνδυασμού από Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ σε η Αλμωπία των κολλητών , συγγενών και της ίντριγκας. Άλλαξε πορεία από όσα είχε υποσχεθεί στον κόσμο και παρέκλινε από το πρόγραμμα με το οποίο κατέβηκε προεκλογικά . Αναφέρθηκε σε μία σειρά παραλείψεων, αλλά και αντίθετων με τα συμφέροντα του κόσμου και δη του αγροτικού με αποκορύφωμα τον διπλασιασμό των τελών στην άρδευση με νερά φυσικής ροής.
Ο Δήμαρχος τον κατηγόρησε  για «κωλοτούμπες» και ότι , όταν είδε τις διαπραγματεύσεις να ναυαγούν  και δεν γίνεται αντιδήμαρχος άρχισε τις επαναστάσεις.
Ο Χ. Χουρσόγλου ανταπάντησε ότι δεν ζήτησε κανένα αξίωμα και ότι το αξίωμα του προέδρου της ΔΕΥΑ του το επέστρεψε σε τρεις μέρες. Παρέπεμψε σε δηλώσεις που είχε κάνει στο δημοτικό συμβούλιο ,τον περασμένο Ιούνιο , ότι δεν επιθυμεί κανένα αξίωμα.  Δήλωσε ότι εδώ και πολλά χρόνια οι πολίτες τον τιμούν με την ψήφο τους και τον αναδεικνύουν δημοτικό σύμβουλο, σε αντίθεση με τον Δήμαρχο , που όποτε πολιτεύτηκε απέτυχε και χρειάστηκε  να συστρατευθούν 149 άνθρωποι ( σς όλος ο συνδυασμός) για να εκλεγεί δήμαρχος. Τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους , αλλά και όσους καθημερινά του μεταφέρουν προβλήματα εκπροσωπεί και θα συνεχίσει  να αγωνίζεται για αυτούς.
Κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι τελεί υπό ομηρία και ότι τα νήματα κινεί Αντιπρόεδρος  δημοτικής επιχείρησης  τον οποίο δεν κατονόμασε. 


Αργότερα σε λογομαχία που είχε με τον πρόεδρο Σίμο Σωτηριάδη, τον κατηγόρησε για αργομισθία και ότι δεν βρίσκεται στο γραφείο του. Από την πλευρά του ,αντέτεινε ότι η μη ενημέρωση του για τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου  , ανήκει στον ίδιο  (Χ, Χουρσόγλου), γιατί δεν πηγαίνει να ενημερώνεται


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Μαρτίνα Ζιάκα , η οποία υπενθύμισε ότι δεν ζήτησε ποτέ κανένα αξίωμα, καυτηριάζοντας την συμπεριφορά του Δημάρχου  , απέναντι στη μοναδική γυναίκα του συνδυασμού.
Περισσότερα αύριο στο site  μας και στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 , μετά τις 11.00

7 σχόλια:

  1. glitose o dhmarxos apo dyo ekviastes kai alites o kosmos kseri dhmarxe den se eixa psifisi ala twra poy vlepw pos kinise tha kanw agona gia sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. glitose o dhmarxos apo dyo ekviastes kai alites o kosmos kseri dhmarxe den se eixa psifisi ala twra poy vlepw pos kinise tha kanw agona gia sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεκαβάλα χουρσόγλου...ο εγωισμός στον άνθρωπο είναι κακό πράμα...ειδικά στην περίπτωσή σου κιόλας που έχεις μεγάλο κενό παιδείας...ξεκαβάλα και δε βγαίνεις ούτε σύμβουλος πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ευθεία αναφορά του Χουρσόγλου για το ρόλο αντιπροέδρου επιχείρησης πρέπει να διερευνηθεί και να μην περάσει έτσι. Ο Χουρσόγλου συνδιοίκησε με τον καταγγελλόμενο επί περιόδου κ. Τάκη άρα κάτι ξέρει παραπάνω και το κρύβει. Το πρέπον είναι να γνωστοποιήσει όσα γνωρίζει διαφορετικά θα είναι ένας κοινός συκοφάντης και καραγκιόζης του καφενείου. Όλο το ζουμί της κοκορομαχίας που παρακολουθήσαμε στο θέατρο του δημοτικού συμβουλίου είναι η καταγγελία για τον ρόλο του γνωστού σε όλους αντιπροέδρου επιχείρησης για τον οποίο ο κόσμος τόχει τούμπανο και η δημοτική αρχή κρυφό καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5.30 μλκιες λες....και πολύ μίσος έχεις....ο αυνανισμός συστήνεται για αυτο-ίαση....

      Διαγραφή
  5. Για μένα η καταγγελία του Χρήστου ότι ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ είναι αργόμισθος είναι ακόμη πιο σημαντική. Ξεβρακώστε τους όσο είναι καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)