Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

«Αλλαζόνας» μέχρι τέλους ο απελθών «ιδιοκτήτης» της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας



Ούτε και την ύστατη ώρα κατάφερε να ρίξει τους τόνους της αλαζονείας ο απελθών πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Χ. Γεωργιου. Παρά τις καλοπροαίρετες επισημάνσεις της αντιπολίτευσης και τις πολύ διακριτικές  επισημάνσεις του δημάρχου Δημήτρη Μπίνου (οι νέοι λόγω του αυθορμητισμού και την νεανική ορμή κάνουν και κάποια λάθη), δεν παρέκλινε ούτε χιλιοστό από τις θέσεις του.
Αφού αυτοεπαινέθηκε και αναφέρθηκε σε σωρεία δράσεων που έτσι και αλλιώς είναι υποχρεώσεις  της ΔΗΚΕΑ, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε και σε επισημάνσεις που είχαμε κάνε. Ενώ αναφέρθηκε μέχρι και πόσα φύλλα είχαν τα στεφάνια που κατέθεσαν στις εθνικές εορτές. Δεν απάντησε στο πιο απλό . Αυτό που τον ρωτούσαμε  απλά και κατανοητά ήταν"  ότι  οφείλει για λόγους σεβασμού και δεοντολογίας στην εμπιστοσύνης προς τον Δήμαρχο, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο πόσες απ΄ευθείας αναθέσεις έκανε και με ποια κριτήρια. Πόσες  δε από αυτές πήγαν σε δικούς του ανθρώπους (ψηφοφόρους, συγχωριανούς του και συγγενείς).


 Το ότι εξέδωσε ένα σωρό εντάλματα η ΔΗΚΕΑ τα οποία δημοσιεύονται και στη διαύγεια , δεν είναι το μεγάλο κατόρθωμα. Είναι υποχρεωμένη από τον νόμο να το κάνει. Ξαναρωτάμε λοιπόν , για απαντήσει στον κόσμο  και όχι σε μας:

 « πόσες λοιπόν , απ΄ευθείας αναθέσεις έκανε και με ποια κριτήρια. Πόσες  δε από αυτές πήγαν σε δικούς του ανθρώπους (ψηφοφόρους, συγχωριανούς του και συγγενείς).

5 σχόλια:

  1. kai na ekane re filaraki i thes diladi?na voleue anthropous toy pasoi px? ola dika sas ta 8elete ftanei.pote 8a kleisei ayth h skatofyllada sou den ksero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ χολή για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τόσο πολύ σε έχει πονέσει? (πονάς κουφάλα? που λέει ο ποιητής) και γιατί να κλείσει? αν δεν είναι και οι εφημερίδες οι έχοντες εξουσία θα μας έπαιρναν και τα σώβρακα.

      Διαγραφή
    2. οχι πες μας σε παρακαλω τι πινεις και δεν μας δινεις?δεν θα σε μαλωσουμε αληθεια!!! θα μιλησετε εσεις για τα συγκεκριμενα ατομα? θα ειναι για πολλα χρονια ακομα στην εξουσια.τσουζει?σου αρεσει ομως

      Διαγραφή
  2. Γεωργίου. η απόδειξη της ανικανότητας της δημοτικης αρχής. Έργο μηδέν. Το χριστουγεννιατικό χωριό απέτυχε. Είναι μια δημοτική αρχή που θα πάει σπίτι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)