Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Αλκης Νουσηκύρου και Αστέριος Αντωνίου στον Β΄γύρο για την προεδρία της ΕΠΣ Πέλλας

Ο Άλκης Νουσηκύρου που πήρε 34 ψήφους και ο Αστέριος Αντωνίου 28 πέρασαν στον β΄γύρο

Τέλος εποχής για τα φωτοβολταϊκά με την αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων της πολιτείας απέναντι στους επενδυτές    Ερώτηση στους Υπουργούς Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 13-3-2014Διαβαστε το πρωτοσέλιδο της εφημεριδας

Προβολή ταινίας για όλη την οικογένεια από τους Almopistas
Είσοδος ελεύθερη!

Οι Almopistas σας καλούν την Κυριακή 16/03/2014 και ώρα 7 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο για την προβολή της ταινίας για όλη τ
ην οικογένεια "The Lorax".

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Γιώργου Τσάτση Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης 

Φίλες και φίλοι,

Η πρόταση του Στάθη Καστερίδη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο «Πέλλα, δήμος για όλους» μου επιβεβαίωσε την άποψη ότι εμείς οι νέοι δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να περιμένουμε για ευκαιρίες.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δήμητρας Ι. Χρηστάκη Δημοτικής Συμβούλου Πέλλας


Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Έχοντας ταχθεί εδώ και χρόνια σε έναν αγώνα για την βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής καθώς και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που  έχουν την ανάγκη μιας ιδιαίτερης κοινωνικής φροντίδας, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους. Συνεχίζοντας αυτόν τον αγώνα, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πέλλα, δήμος για όλους” του Στάθη Καστερίδη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑΟ Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε  αναφορά στη Βουλή προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Οικονομικών, το Υπόμνημα διαμαρτυρίας παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, σχετικά  με τα τεράστια  προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία απειλούν τη βιωσιμότητα των επενδύσεών τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΣΩΣΗΣ ΓΑΙΩΝ: 


Μειώνονται από 250 στα 70 τα δέντρα ανά στρέμμα στις δασωμένες εκτάσεις
   Για πρώτη φορά προβλέπονται αραιώσεις και κλαδεύσεις δέντρων στο πρόγραμμα
   Υποχρεωτική η παρουσία δικαιούχου κατά τον έλεγχο

Πρωτοβάθμια περίθαλψη και Ιαματικός Τουρισμός «πρόσφατος νόμος του Υπουργείου υγειάς»

Του  Ανέστη  Αναστασιάδη
                        Θεσσαλονίκη 6.3.2014

Τελειώνει η πρώτη ψηφοφορία στην ΕΠΣ ΠέλλαςΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ ΑΚΌΜΑ η διαδικασία της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή νέας Διοίκησης στην ΕΠΣ Πέλλας .. Υπολείπονται περίπου 10 άτομα (,ωρα 20.53) για να ψηφίσουν . Για την εκλογή προέδρου χρειάζεται το 50 +1% . Θεωρείαται βέβαιο ότι θα ακαολουθήσει και δεύτερη ψηφοφορία , καθώς υποψήφιοι πρόεδροι είναι τρεις. Οι σύμβουλοι  εκλέγονται από την πρώτη ψηφοφορία . Υποψήφιοι είναι:

Ενημέρωση από την venus για την συμβολαιακή γεωργία

Ο Αριστοτέλης Παλιατζίκης και η βιομηχανία venus, προσκαλούν σήμερα Τετάρτη στις19.00 στο Ξενιτήδειο της Αριδαίας

Καλός ο καιρός

Καλός είναι ο καιρός σήμερα. Στους 10 βαθμούς η θερμοκρασία

Εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

7-21