Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΚΠ-Α ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


                                                                                                                                               
Ο  Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΚΕΚΠ-Α  Δήμου Αλμωπίας   προσκαλούν τα μέλη του ΚΑΠΗ  στην

«Bιβλιο-Λόγος» από το Δήμο Σκύδρας.Ημέρες γιορτινές, και η βιβλιοανάγνωση διεκδικεί το δικό της μερίδιο χρόνου από τις δραστηριότητές μας.

«Πώς απόκτησε ο βάτραχος τις βούλες του» 
το περασμένο Σάββατο στην Έδεσσα


Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Έδεσσας
                            «Ο Απελλής»


«Σημαντικό το κοινωνικό έργο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Στα πλαίσια του «Ευρωπαϊκού Έτους των Πολιτών 2013: Αφορά στην Ευρώπη - Σε αφορά, μπες και εσύ στη συζήτηση», ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.  συμμετείχε την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 σε ημερίδα-

Κινητοποιήσεις των μαθητών των 1ου ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Έδεσσας


Αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών των 1ου ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ της Έδεσσας κατέθεσαν,την Δευτέρα (16/12) το πρωί, ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας 


Θεόδωρο Θεοδωρίδη και είχαν μαζί του εκτενή συζήτηση για τα προβλήματα που τους απασχολούν και τα αιτήματά τους προς την ελληνική πολιτεία.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2004 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 1994 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣΣυνεδρίαση Δ.Σ. Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας
            
       
Τις προοπτικές ανάπτυξης των Λουτρών Ελευθέρων Καβάλας μετά την παραχώρηση τους σε ιδιωτική εταιρεία συζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μακεδονίας Παλλάς.

Ημέρα Επαγγελμάτων στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας
Το  1Ο Γυμνάσιο Αριδαίας , με Διευθυντή τον Δημήτρη Μπίνο και την  Υπεύθυνη του  Κέντρου Συμβουλευτικής –Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π)   της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μελίνα Αλμπάνη  ,  διοργάνωσε και υλοποίησε στα πλαίσια της Συμβουλευτικής - Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που εφαρμόζεται στη Γ΄ τάξη  την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου  Ημερίδα  με τίτλο   «Ημέρα Επαγγελμάτων»,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων  και το Σύλλογο Γονέων –Κηδεμόνων.

Πρωτοχρονιάτικος επισκέπτης

Γράφει ο Τρύφων Ούρδας


Η τοποθέτησή τουΓ.Καρασμάνη για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων

    Ικανοποίηση αλλά και προβληματισμούς για το τελικό Νομοσχέδιο του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας, διατύπωσε ο Γιώργος Καρασμάνης στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, το σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Σύσκεψη για προβλήματα ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΈδεσσαΕυρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου.

Σε εκδήλωση συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Σε εκδήλωση συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες στα μικρά Καταρρακτάκια, στην Έδεσσα, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Εξετάσεις ζωνών στον Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΠΕΛΛΑΙΟΣ».


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για ανώτερη ζώνη των αθλητών του Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΠΕΛΛΑΙΟΣ».

Αποτελέσματα εκλογών στις Αλησμόνητες Πατρίδες
Μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν:
Ψηφίσαντες:               70 εβδομήντα
Έγκυρα ψηφοδέλτια:  70 εβδομήντα

7-21