Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Άρχισε την προετοιμασία ο Απόλλων Κρ. Βρύσης


Ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα για την νέα χρονιά στο Δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης. Υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανώτα και του βοηθού του, Στέλιου Καλαιτζή.

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015
Η πρώτη Κυριακή από την έναρξη των εκπτώσεων είναι η αυριανή (19 Ιουλίου) και τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Επίθεση με βέλη στο εξοχικό του Σημίτη στους Αγίους ΘεοδώρουςΆγνωστοι έριξαν, χθες (17/07/2015) το βράδυ, τέσσερα βέλη στο εξοχικό σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στους Αγίους Θεοδώρους.

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας αποφάσισε το νέο μνημόνιο, το βράδυ του δημοψηφίσματοςΜε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της νέας συμφωνίας.

ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΟΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε1. Αυξάνεται ο φορολογικός συντελεστής από 13% στο 26% και μετά στο 29%! 
2.Αυξάνεται η προκαταβολή φόρου από 55% στο 75% και μετά στο 100%!

Ρίχνουν την κυβέρνηση οι Μειμαράκης, Θεοδωράκης, Γεννηματά και Βενιζέλος, δεν ψηφίζουν τα επόμενα νομοσχέδια

Οι διεργασίες για την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε προxωρημένο στάδιο ανάμεσα στους Μειμαράκη-Γεννηματά-Θεοδωράκη και Βενιζέλο!

ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ & τα ΑΝΤΙ-ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ    Το νέο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που στηρίζεται και από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ, αποτελεί ένα πακέτο σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, που έρχεται να πολλαπλασιάσει τα ήδη αβάσταχτα βάρη των προηγούμενων μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, για τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.

(3)