Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Νέα της Ορειβατικής Λέσχης ΑριδαίαςΔιεξήχθη στις 12-13/4στον Αλμυρό Βόλου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης στα αγωνίσματα δυσκολίας-ταχύτητας-boulder.
H αναρριχητική ομάδα συμμετείχε με 6 αθλήτριες και 1 αθλητή με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Όχι στους υπαίτιους της φτώχειας !Α.Δ.Α.Κ.Α.       
Ακομμάτιστη Δράση Ανάπτυξης Κατοίκων Αλμωπίας

Επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών στον Αντιπεριφερειάρχη ΠέλλαςΕνόψει της οργάνωσης των 29ων ΖΩΟΔΟΧΕΙΩΝ στην Πλατεία Τραπεζούντος Γιαννιτσών (Παρασκευή 25 Απριλίου)

Δήλωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Παύλου Κελεσίδη με την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα για τις αποζημιώσεις από τα χαλάζια.

Σε πολιτική ομηρία οι αγρότες των χαλαζόπληκτων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές για την πληρωμή των αποζημιώσεων από το χαλάζι της περιόδου

Ο Τρεμόπουλος στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα

Στην Πέλλα θα  βρίσκονται τη Μ. Τετάρτη, αντιπροσωπεία της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία - Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μιχάλη Τρεμόπουλο, τον υποψήφιο

«Ημερίδα Ενημέρωσης Παραγωγικών Φορέων»,    Την Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Πέλλας, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά,  «Ημερίδα Ενημέρωσης Παραγωγικών Φορέων» του έργου «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης

Το Σάββατο η λαϊκή της Αψάλου 


Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι μεταφέρεται η ημέρα διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς Αψάλου

Για το «αραίωμα» των καρπώνΗ Ε.Κ.Ε. στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας του συμπύρηνου ροδακίνου αλλά και στην αύξηση της ποσοτικής απόδοσης των καλλιεργητών, συνεχίζει την δημοσίευση οδηγιών μιας σειράς καλλιεργητικών φροντίδων που στοχεύουν στα παραπάνω.   Έτσι σήμερα συνεχίζουμε με τo αραίωμα και την  προστασία από το κλαδοσπόρι.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Έδεσσας

Μετά από πολύμηνη και επίπονη προσπάθεια ξεπεράστηκε το πρόβλημα της παραχώρησης του κτηρίου που στέγαζε το πρώην Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

ΑΨΟΓΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ KICK BOXING – ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΔΗΜ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ    Με επιτυχία προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες στο KICK BOXING  οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρου¨ Γιαννιτσών την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στην αίθουσα της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών.

Νεκρός 42χρονοςομογενής σε τροχαίο στη ΞιφιανήΈνας 42χρονος ομογενής γνωστός ως « ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»  που έμενε κοντά στα γραφεία μας στην

Οι υποψήφιοι ευρβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας 
Η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων έχουν ως εξής:

Δήλωση υποψηφιότητας του Ζαφειρίου Κώστα , κατοίκου Αριδαίας. 

«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης

Δήλωση υποψηφιότητας της Κατερίνας Γιόρογλου.«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης

«Νέα Γενιά σε Δράση» 

Υλοποίηση Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων “Spread the Word, Feel the World”, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση»

447.219 Km. Περισσότερο από 11 φορές της περιμέτρου της ΓηςΤόσα χιλιόμετρα θα διανύσουν πάνω από 130 ειδικοί επιστήμονες και παλαιοντολόγοι από όλον τον κόσμο προκειμένου να βρεθούν στα Γρεβενά και τη Σιάτιστα στις 5 Μαΐου 2014!

Αποχή λόγω εργασιών 

Λόγω τεχνικών βελτιώσεων του ΟΤΕ , στην περιοχή όπου βρίσκονται τα γραφεία μας δεν

7-21