Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΑΨΟΓΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ KICK BOXING – ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΔΗΜ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ



    Με επιτυχία προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες στο KICK BOXING  οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρου¨ Γιαννιτσών την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στην αίθουσα της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών.

    Το εξεταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε την προβλεπόμενη εξεταστική ύλη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING ΠΟΚ, με σετ χεριών και ποδιών, σκιαμαχία, ασκήσεις με αντίπαλο, αγώνες σπάρινγκ και θεωρία του αθλήματος.
    Εξεταστής από την Ομοσπονδία ήταν ο Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος 7 DAN στο άθλημα , ο οποίος έχει στην κατοχή του δίπλωμα προπονητή fighter & training coach από την Παγκόσμια Ομοσπονδία wako. Ως προπονητής αλλά και ως εξεταστής των αθλητών έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την τεχνική, την αντοχή, τη δύναμη και την ταχύτητά τους.τις εξετάσεις παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των αθλητών που χειροκρότησαν την προσπάθειά τους.
    Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING (επίσημα αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) κι έχει το δικαίωμα να διοργανώνει επίσημους αγώνες με την άδεια της κεντρικής περιφέρειας. Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου προετοιμάζεται για τους αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος στις 11 Μαΐου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Μυλοτόπου.
    Οι αθλητές που προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες είναι οι εξής:
ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Βεζυρίδης Ιωάννης, Μήντος Κώστας, Σαββίδης Γεώργιος, Ζαχαριάδης Γιάννης, Κοεμτζής Νίκος, Πασιούδης Σαράντης, Μπαμπάση Αναστασία.
ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ: Παρόγλου Γιάννης, Κατμάδας Παναγιώτης, Ιακωβίδης Γεώργιος, Ιακωβίδης Παναγιώτης, Παπασταύρου Παναγιώτης, Πάσσαρης Κωνσταντίνος, Πάσσαρης Θεόδωρος, Κεμεντσεντζίδου Θεοδώρα, Άλερς Αλέξανδρος, Δούμος Παναγιώτης, Κοϊμτσίδης Γέωργιος, Σαλονικίδης Παναγιώτης, Καραβάτσης Ηλίας, Κασάπογλου Ανέστης, Γαβριηλίδου Παναγιώτα, Μπογδάνης Χρήστος. Οικονόμου Αντώνησ, Τζήντρος Στέφανος, Μωυσιάδης Ιωάννης.
ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Ματζίρης Ιωάννης, Ζουμπουρτικούδης Αναστάσιος, Κυριακόζογλου Αναστάσιος.
ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ: Χρυσοστομάκης Παναγιώτης, Λιάπτσης Σταύρος, Ηλιόπουλος Άγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)