Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μουσική αφιερωματική βραδιά στη Σκύδρα.

Το μουσικό οδοιπορικό «καλά κρατεί» στη Σκύδρα. Αυτή τη φορά το σκηνικό θα στηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας, έναντι του δημαρχιακού  κτηρίου.

Οργώνει ο παίκτης...

Όταν λέμε

Ετοιμάζεται ο Νέος Αετός Σκύδρας!
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά για την ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας, που στο απερχόμενο πρωτάθλημα έκανε την επανεμφάνιση του μετά από την απουσία του για ένα χρόνο από τα αθλητικά δρώμενα του νομού.

Στην τηλεόραση του Σκάϊ ο Γιάννης ΣηφάκηςΤελικά η παρουσία του Γιάννη Σηφάκη

Προπονητής του Εδεσσαϊκού ο Βαγγέλης ΝτίσιοςΤην τεχνική ηγεσία του Εδεσσαϊκού αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Ντίσιος. Ο Σκυδραίος προπονητής

Πλειστηριασμοί: Σε εξευτελιστικές τιμές θα χάνουν τα σπίτια τους οι ΈλληνεςΜε διαδικασίες εξπρές και σε εξευτελιστικές τιμές οι πολίτες θα χάνουν τις περιουσίες τους με τα νέα προαπαιτούμενα που υπερψηφίστηκαν από τη Βουλή.

2α Γάτσεια στους ΣαρακηνούςΔιήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής κληρονομιάς

Η ΕΚΕ κατέθεσε στον εισαγγελέα λίστα με 25 παράνομα στέκια στο συμπύρηνο

Κατάλογο με 25 σημεία παράνομης συγκέντρωσης συμπύρηνων ροδάκινων, (στέκια), κατατέθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Βέροιας από τον Πρόεδρο της ΕΚΕ, Κώστα Αποστόλου ο οποίος ζήτησε την άμεση παρέμβασή του, προκειμένου να προστατευτεί η νομιμότητα και να αποκατασταθεί η τάξη.

Γιάννης Σηφάκης : Έκλεισε οριστικά το θυρόφραγμα της σήραγγας στην ΒεγορίτιδαΕκτελέστηκε η απόφαση της κυβέρνησης (του Υπουργού Περιβάλλοντος κ.Τσιρώνη) μετά από  παρέμβαση και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση γραφειοκρατικών εμποδίων -  Δικαίωση του αγώνα των φορέων και των κατοίκων

Μουσική για όλους από την Δόξα Μεγαπλατάνου


ΕΔΕΣΣΑ: Επιστροφή στις αξίες

Την ώρα που τα γεγονότα γύρω μάς δημιουργούν θλίψη και απογοήτευση, ελάτε να νιώσουμε για λίγο τη ζεστασιά της συντροφικότητας και να χαρούμε την πατροπαράδοτη κοινωνικότητα.
(με ένα ποτήρι κρασί και λίγη μουσική;;).

Υπερψηφίστηκε και το δεύτερο "πακέτο" των προαπαιτούμενωνΥπερψηφίστηκε και το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων
Ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, με 230 "ναι" (ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ν.Δ., Το Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες), 63 "όχι" (Χρυσή Αυγή, Κ.Κ.Ε.) και 5 "παρών", σε σύνολο 298 παρόντων Βουλευτών [απουσίασαν οι Δημήτρης Κυριαζίδης (Ν.Δ.) και Κυριάκος Χαρακίδης (Το Ποτάμι)],

(3)