Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ 28-10-2015
                                                             
                ΩΡΑ 14.45           

Nέο χειμερινό ωράριο καταστημάτων και έχει ως εξής:


                                                                Η  Ομοσπονδία  Επαγγελματικών   Βιοτεχνικών   και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας σας ενημερώνει  για το νέο χειμερινό ωράριο καταστημάτων και έχει ως εξής:

Ράμπες από τον Σύλλογο Νέων Πολυκάρπης

ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤ 15 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

Σύλληψη για κλοπή στην Αριδαία

    Συνελήφθη χθες (26-10-2015) το απόγευμα στην Αριδαία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 28χρονος ημεδαπός,

Ευκινησία

Ευτυχώς Δημήτρη

Ριζό –Πρόμαχοι 0-5
Η ομάδα των  Προμάχων, αν και δεν απέδωσε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, επιβλήθηκε με σχετική ευκολία της Δόξας Ριζού. Τα γκολ του αγώνα:

Γιόρτασαν στους Προμάχους τον προστάτη τους Άγιο Δημήτριο.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου έγινε τη Κυριακή  Μέγας Εσπερινός και Αρτοκλασία, ενώ τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πατέρα Γεώργιο και τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο, ο οποίος μετέφερε και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ιωήλ.

Παραδοσιακό " Παρακάθ’ από τον Ο Άγιο Θεόδωρο Γαβρά Έδεσσας”   Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας “Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς” σας προσκαλεί στο καθιερωμένο ετήσιο παραδοσιακό " Παρακάθ’ " που διοργανώνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 μμ στο κέντρο “Καταρράκτες” στην Έδεσσα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνουν οι:

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος ΑλμωπίαςΖητήματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Λουτρων

(3)