Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Οι αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ Εθνική

Έγινε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και προέκυψε το πρόγραμμα του 3ου ομίλου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


Σάββατο  03 Μαϊου 2014 17.00

Επαφές του Πέτρου Ζερζη   

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος , με  Περιφερειαρχη τον Αποστολο Τζιτζικωστα και πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης ,  στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας συνόδεψε τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Θεοδωρίδη μαζί με συνυποψηφίους του περιφερειακους συμβούλους,την Κυριακή 27-4-2014 σε Δ.Δ. του Δήμου Πέλλας και συγκεκριμένα σε:

Δήλωση του υπ. Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας Σόλων Ελπασίδη

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη «Νέα Εποχή για την Αλμωπία»,

Συνέντευξη τύπου & παρουσίαση υποψηφίων Θ. Θεοδωρίδη
   Στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στην Έδεσσα την Παρασκευή, 2/5 στις 13:00.

Εκλογικές δαπάνες

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι η ιστοσελίδα του ΥΠ.ΕΣ. για την καταχώριση των εκλογικών δαπανών των συνδυασμών και υποψηφίων για τις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές έχει ξεκινήσει και λειτουργεί κανονικά. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και καλούνται όλοι οι υπόχρεοι να ολοκληρώσουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα.

Έκθεση Φυσικών Επιστημών και ΤεχνολογίαςΤο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστήμων (Ε.Κ.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Πέλλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, τον Σχολικό Σύμβουλο κλάδου ΠΕ04 για την Πέλλα, Σχολικούς Συμβούλους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Δ.Δ.Ε. Πέλλας διοργανώνει:

« Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας»

Εαρινές εκδηλώσεις στην πλατάνη 2014.Ο  Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Πλατάνης και ο Πολιτιστικός σύλλογος Πλατάνης διοργανώνει το διήμερο 8 και 9 Μαΐου, εορταστικές εκδηλώσεις στο εξωκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου και Μάρκου στην περιοχή πράσινος λόφος Πλατάνης, με το παρακάτω πρόγραμμα:

Δήλωση υποψηφιότητας του Ιορδάνη Κυριακίδη.
«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης

Χαλικόστρωση Αγροτικού Δρόμου Λουτροχωρίου-Καισαριανών

Δημοπρατείται στις 20 Μαΐου 2014 το έργο «Χαλικόστρωση Αγροτικού Δρόμου Λουτροχωρίου-Καισαριανών», από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Υποψηφια με τον Γ, Σηφάκη η Χριστίνα Μπέντση 
Oνομάζομαι Μπέντση Χριστίνα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ίδα Αλμωπίας.

Περίεργη φημολογία για εξαγορά υποψηφίωνΦουντώνει η φημολογία για εξαγορά υποψηφίων  προκειμένου να συμπληρώσουν κάποιοι υποψήφιοι.

Επιτρέπεται η διαφήμιση υποψηφίων στο ραδιόφωνοΕπιτρέπεται τελικά η διαφήμιση των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών υποψηφίων  από τα ραδιόφωνα.

Εκλογή του Πέτρου Πριβαρτιτσάνη στο Γενικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ Καθηγητών


 
Στις εργασίες του Συνεδρίου της ΔΑΚΕ Καθηγητών συμμετείχε ο εκπαιδευτικός κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, ως

Αισιοδοξία Γιάννου για τις εκλογέςΣε ανοιχτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα – Βεγορίτιδα».

7-21