Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
   

Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου και για τα θύματα της δικτατορίας και του φασιστικού καθεστώτος.

Ίδρυση χορευτικού τμήματος στην Όρμα.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΡΜΑΣ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Η γενιά του Πολυτεχνείου κατέστρεψε την Ελλάδα,

Προσοχή στις στάχτες από τα τζάκια και τις σόμπες 
Παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου Αλμωπίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πετάνε στάχτες από τζάκια ή ξυλόσομπες στους κάδους απορριμμάτων, επειδή παρατηρείται συχνά το φαινόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς σε αυτούς.

Η Δόξα Μελισσίου καλωσορίζει τον συγχωριανό της βοηθό προπονητή της Εθνικής ομάδας Βασίλη Μεταξά
Καλή επιτυχία στον νέο βοηθό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Βασίλη Μεταξά , ο πατέρας του οποίου ήταν από το Μελίσσι ,εύχεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου . Συγκεκριμένα:

Διακοπή ρεύματος στη Δάφνη, Καλλίπολη και Σανδάλι Σκύδρας, την Τρίτη 17/11/15.Με βάση την ενημέρωση του Δήμου Σκύδρας από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.)ο Δήμος Σκύδρας με τη σειρά του  πληροφορεί

Διπλό του Μακεδονικού Έδεσσας στην Παναγίτσα


Σημαντικό διπλό για τον Μακεδονικό Έδεσσας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην σκληροτράχηλη Δάφνη Παναγίτσας.

Ανάρτηση Καταστάσεων Πληρωμής Μετά Ενστάσεων για την Δράση 1.1 Βιολογική Γεωργία  του Μέτρου 214 για το έτος εφαρμογής 2012

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 65-64Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΓΑΣ Έδεσσα, καθώς επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπυ της πόλης μας επί του Πανεδεσσαϊκού, με σκορ 65-64.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για τη χορήγηση αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου»

    
       Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας ενημερώνει ότι όσοι παραγωγοί ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια για φύτευση οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου καλούνται να υποβάλουν δηλώσεις ενδιαφέροντος για χορήγηση άδειας φύτευσης.

Μύλος οι Νεοδημοκτράτες
Το πρωί Άδωνις, το μεσημέρι Απόστολος , το απόγευμα Κυριάκος και το βράδυ Βαγγέλης

«Η Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση»
Μια εξαιρετική και άκρως κατατοπιστική διάλεξη-ομιλία του Συγγραφέα, Καθηγητή Δημιουργικής Γραφής και Διευθυντή  του Προγράμματος Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου του East Anglia στο Ηνωμένο Βασίλειο κου Andrew Cowan με θέμα:

(3)