Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Έρχεται νέα πληρωμή για εξισωτική – Διαβεβαιώσεις Καρασμάνη για στήριξη του εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών

Τρόπους για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ανέκυψαν στην εξισωτική αποζημίωση των κτηνοτρόφων και μέτρα στήριξης του εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών, εξετάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Βλακώδης ,αθώα ή σκόπιμη η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας για επεισόδιο μελών της στο Λουτράκι;Τουλάχιστον άτυχη, αν όχι βλακώδης ή ύποπτη , μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας για περιστατικό  στο Λουτράκι τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης σχεδόν κανείς στην Αλμωπία δεν γνώριζε τίποτα για το..περιστατικό .

«Μπάχαλο» και με τον ΧΥΤΑ Έδεσσας;Με αφορμή ακόμα μία επίκαιρη ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου για την κατάσταση και το καθεστώς του ΧΥΤΑ στην περιοχή άσπρο Κεφάλι Νέας Ζωής Πέλλας εκ μέρους των κατοίκων της Ν.ΖΩΗΣ ο νομικός συνταγματολόγος Αντώνης  Ξυλουργίδης είπε τα εξής:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΣΑΣΓια τους επιτυχόντες στις εξετάσεις

Ευχές του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου προς τους νέους φοιτητές

Κάθε μεγάλο ταξίδι αρχίζει με ένα βήμα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους μαθητές που πέτυχαν

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με τα στελέχη του Δήμου.Το μεσημέρι της τελευταίας εργάσιμης ημέρας(Παρ.29/8/14) της αυτοδιοικητικής θητείας του Δημάρχου Σκύδρας Γιώργου Χοΐδη πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντησή του με τα στελέχη του Δήμου.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Συνεχίζοντας την  θετική παράδοση ,μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι υποψήφιοι της ομάδας Β ( ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ) του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Αριδαίας, εισήχθησαν σε σχολές  που επιθυμούσαν  όλοι/ες , δηλαδή το 100%

Ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πέλλας για τη νέα θητεία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πέλλας επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα θητεία του, στη διοίκηση της

Αδιαχώρητο στα ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ


Ίσως να σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης στ 16Α Ποζαρίτικα ,

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ» 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χρηματοδότηση των ανασκαφών στην Αμφίπολη, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Aridea Cup 2014: Ημέρα Τέταρτη


Σπουδαία παιχνίδια έλαβαν μέρος την τέταρτη μέρα του Aridea Cup στην Πιπεριά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τους ημιτελικούς αγοριών, κοριτσιών και διπλού αγοριών  καθώς και τον μεγάλο τελικό του διπλού κοριτσιών.

Αγριος ξυλοδαρμός στο Λουτράκι μετά τα «Ποζαρίτικα»


 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΚΑΙ  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
 ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΑΤΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
 Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Λίγο έλειψε να αφήσουν στον τόπο νεαροί από την Αριδαία ,κάτοικοι του Λουτρακίου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Έδεσσας ,

7-21