Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αγριος ξυλοδαρμός στο Λουτράκι μετά τα «Ποζαρίτικα»


 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΚΑΙ  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
 ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΑΤΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
 Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Λίγο έλειψε να αφήσουν στον τόπο νεαροί από την Αριδαία ,κάτοικοι του Λουτρακίου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Έδεσσας ,

τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Οι νεαροί μεταξύ των οποίων  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και ο Αντιπρόεδρος, γύρω στις 5 το πρωί μετέβησαν από τον χώρο των εκδηλώσεων των Ποζαρίτικων , πήγαν σε ξενοδοχείο του χωριού , όπου έμενε το συγκρότημα από τον Κίσσαμο Χανίων . Άρχισαν να φωνάζουν και να κορνάρουν . Αρχικά η γυναίκα του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου , βγήκε και τους ζήτησε να ηρεμήσουν και να μην ενοχλούν τον κόσμο που κοιμότανε στο ξενοδοχείο. Τότε αυτοί , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , την έβρισαν χυδαία και συνέχισαν  στο ίδιο μοτίβο. Ακολούθως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου , πήγε κοντά τους και τους παρακάλεσε να σεβαστούν τον κόσμο και να σταματήσουν .
Τότε αυτοί του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με μανία με κλωτσιές καο μπουνιές. Ευτυχώς τελείως συμπτωματικά , ο πατέρας του παιδιού , αντιλήφθηκε τι έγινε  και στην συνέχεια παρενέβησαν και άλλοι που βρίσκονταν ακόμα στον χώρο των εκδηλώσεων . Ακλούθησε γενική σύρραξη και άγριο ξύλο. Η Αστυνομία που έφτασε χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει η κατάσταση.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ανακοίνωση  της Ευξείνου Λέσχης  Αλμωπίας

Με μία περίεργη ανακοίνωση  , που δόθηκε επιλεκτικά στον τύπο , η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας, συσκότισε ακόμα περισσότερο την κατάσταση ,καθώς δεν έκανε καμία  αναφορά στο συμβάν , αλλά απλά το καταδίκαζε. Έδωσε την εντύπωση ότι επρόκειτο περί διένεξης  μεταξύ των συλλόγων
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για  ιδιωτικής φύσης διαφορά .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή το θλιβερό και απαράδεκτο περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Λουτράκι, με πρωταγωνιστές νεολαίους του Συλλόγου μας, η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας δηλώνει τα εξής:

Σύσσωμη η ποντιακή κοινότητα της Αλμωπίας καταδικάζει τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία μας προσβάλουν όλους.

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας και το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη και αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για όσα συνέβησαν.

Επιπλέον, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το άθλιο επεισόδιο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα διαγραφούν άμεσα από τον ιστορικό μας Σύλλογο, ο οποίος δεν ανέχτηκε και δεν πρόκειται ποτέ να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές.

Το Δ.Σ.

ΦΏΤΟ ΑΡΧΕΊΟΥ


14 σχόλια:

  1. επιθετα γιατι δεν υπαρχουν.μηπως προκειται για δυο βουβαλοπαιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΗΣ 6 ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΨΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΤΟ ΑΥΤΩΦΩΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως τα γραφεται πολυ τραβηγμενα ?? Και αυτα που εχεται ακουσει ειναι απο την μια πλευρα?? Φτανει να λετε τα πραγματα μονοπλευρα...Φτανουν τα ψεματα !!! Καμια αστυνομια δεν ηρθε και με το ζορι χωρησε το συμβαν... Εγινε μια φασαρια αναμεσα σε 3 ατομα και θα λυθει με αυτους τους 3ς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ονομαζονται ρε παιδια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και ο Αντιπρόεδρος?

      Διαγραφή
    2. Η μαγκια πληρωνεται και οχι να κρυβεστε για να αποφυγετε το αυτοφωρο κ......παιδα

      Διαγραφή
  4. Απάντηση στον 9:38 Μάλλον πολύ ήπια τα γράφουμε , ανάλογα με όσα έγιναν. Σε λίγο θα μας πείτε ότι πήγαν να τους προσκαλέσουν για να τα πιουν μαζί. Είπαμε σεβόμαστε μερικά πράγματα , αλλά μην βγαίνετε και από πάνω...
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ητανε η ζηλεια ψωρα!οοοοοοοοοο Ειναι απλο ολα μαζι τα πανουρια τους δεν φτανουν τον κοσμο που ειχε το Λουτρακι !!!!!!!!!!!Ακομα και ο ποντιος με τον ενα οματ εκανε φετος εκδηλωση !!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά εσείς οι "δημοσιογράφοι" είστε επικίνδυνοι... Πολύ επικίνδυνοι... Αυτόφορη διαδικασία ενεργοποιείται αυτεπάγγελτα σε περίπτωση ατυχήματος ή μόνο όταν υποβληθεί μήνυση. Πράγμα που ΔΕΝ εγινε. Και ΔΕΝ έγινε γιατί όλοι παραδέχτηκαν το λάθος τους, μιας και όλοι τους έκαναν λάθος, και τα βρήκαν μεταξύ τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε απόσταση από το ξενοδοχείο, όπου οι "ευγενείς" ιδιοκτήτες, που "παρακάλεσαν" τους νεαρούς να κάνουν ησυχία και να μην ενοχλούν τον κόσμο, τους περίμεναν και ξεκίνησε ο καβγάς, με πρώτη απώλεια τα γυαλιά του ενός νεαρού, που με μαγικό τρόπο έσπασαν πάνω στο πρόσωπό του. Αυτά για την ιστορία. Κι όσο για τα πονοϋρια, καθένας πάει όπου θέλει και κάνει ό,τι νομίζει καλύτερο. Επίσης κανένας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Λουτράκι. Αν δεν κάνω λάθος, αποτελεί τμήμα του Δήμου Αλμωπίας κι όχι ξεχωριστό δουκάτο... Σαν να λέμε, γειτονιά του Δήμου Αλμωπίας... Όπως είναι και όλα τα άλλα τοπικά διαμερίσματα. Ε; Κι όσο για την πληθώρα των εκδηλώσεων των ποντιακών συλλόγων της περιοχής, ΜΠΟΡΟΥΝ και τις κάνουν γιατί έχουν κόσμο να τρέχει. Ο κόσμος στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις. Είτε πρόκειται για τον κόσμο της Αλμωπίας είτε για τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση στον 12.30 -Αγαπητέ φίλε ή φίλη. Φαίνεται ότι είσαι καλύτερος «ρεπόρτερ» , αφού δείχνεις επιμελώς να γνωρίζεις από πρώτο χέρι πολλά πράγματα.
    Όσο και αν προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε και να απλοποιήσετε την κατάσταση, η αλήθεια πάντα είναι μία.
    Καλό είναι όμως να διαβάζεις καλύτερα. Στο κείμενό μας πουθενά δεν κάνουμε λόγο για αυτόφωρα και άλλα παρόμοια.
    Άλλωστε είναι γνωστό και στον τελευταίο πρωτοετή των σχολών δημοσιογραφίας, που διδάσκονται και τα βασικά νομικά , ότι για να υπάρξει τέτοια διαδικασία , ή παραπομπή στη δικαιοσύνη , απαιτείται να υποβληθεί έγκληση από τον παθόντα.
    Φτάνει πια αυτή η ¨τσουβαλοποίηση» από τον καθένα που όντως θεωρεί ότι έγινε μεγαλοαστέρας της δημοσιογραφίας, αλλά και από τους αναγνώστες που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα.
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Π.Σ., σας ευχαριστώ για την προσοχή που δώσατε στο σχόλιό μου και για τον κόπο που κάνατε να απαντήσετε. Τα της αυτόφορης διαδικασίας τα έγραψα γιατί υπάρχει μια ανάλογη αναφορά σε κάποιο από τα σχόλια, οπότε μάλλον εσείς θα έπρεπε να διαβάζετε πιο προσεκτικά. Από πρώτο χέρι δε γνωρίζω τίποτα μιας και δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια ωραιοποίησης και απλοποίησης, θα σας παρακαλούσα να ξαναδιαβάσετε το κείμενό σας, όχι ως ο συντάκτης του αλλά ως απλός πολίτης και ακολούθως να μου πείτε αν διαβάσατε ένα ουδέτερο δημοσιογραφικό κείμενο, γιατί τι είναι η δημοσιογραφία, αν όχι ουδέτερη; Επίσης, για να σας λυθεί και η απορία, δεν είμαι δημοσιογράφος ούτε και φιλοδοξώ να γίνω. Πολύ δε περισσότερο μεγαλοαστέρας της δημοσιογραφίας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό που είμαι. Δυστυχώς κύριε Π.Σ. διαπιστώνω με λύπη μου ότι η κριτική ικανότητα ενός πολίτη δεν είναι και πολύ ευχάριστη, ενδεχομένως δε ούτε και πολύ χρήσιμη. Και σε αυτό το συμπέρασμα με οδηγείτε εσείς, που χρησιμοποιείτε καθημερινά τη δική σας κριτική ικανότητα για να μας δίνετε ουδέτερες ειδήσεις...

      Διαγραφή
  8. Εγώ έχω να πω ότι πήγα στο Λουτράκι και η εκδηλωσή τους ήταν άψογη! Πιστεύω από τις καλύτερες της Αλμωπίας και το λέω εγώ που είμαι από άλλο χωριό... σε όποιον δεν άρεσε απλά ζηλεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΛΕΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ....Κ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΟΜΕΝΟΥΣ Κ ΑΓΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΣΗ?ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΠΙΑΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑΤΕ?ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απάντηση στον 3:18 μ.μ.
    Μάλλον λάθος κατάλαβες. Στα περί δημοσιογραφίας , αναφέρομαι στο «σινάφι» μας ,που έχει γίνει πλέον ένας συφερτός και πλανόδιο τσίρκο και ότι άλλο , εκτός από δημοσιογραφία. Όχι φυσικά σε σας, ούτε και στον καθένα που λέει την γνώμη του. Η κριτική ικανότητα του κάθε πολίτη έστω και εάν δεν είναι ευχάριστη, είναι πάντα πολύ χρήσιμη. Άλλωστε και οι κρίνοντες κρίνονται. Δεν νομίζω να έχουν το «αλάθητο του πάπα». Αλλοίμονο αν δεν αντέχουν στην κριτική. Τότε μάλλον νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο ,που ξεφεύγει από την ανθρώπινη υπόσταση. Απλά επισημαίνω ότι δεν είναι όλα ίδια. Αυτό έλειπε , από την μία να ζητάμε από τον κόσμο να έχει γνώμη και άποψη και από την άλλη να τον λιθοβολούμε για αυτό.
    ‘Οσο για την ανάγνωση των ειδήσεων , φαίνεται ότι ο καθένας τις διαβάζει με τον δικό του τρόπο . Τα γεγονότα και η αλήθεια όμως δεν μπορούν να αλλάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και δεν μπορούν να αλλάξουν τα γεγονότα και η αλήθεια. Τα του σιναφιού σας δεν τα γνωρίζω, απλώς επειδή τα αναφέρατε στην απάντησή σας προς εμένα, κατάλαβα, λάθος όπως με πληροφορείτε, ότι αναφερόσασταν σε μένα. Δεκτό. Όπως πολύ σοφά λέτε, αλάθητο δεν έχει κανείς. Το θέμα ωστόσο, δεν είναι πώς διαβάζει κανείς τις ειδήσεις. Νομίζω ότι τελικά το θέμα είναι οι ειδήσεις να γράφονται έτσι ώστε να παρατίθενται τα γεγονότα, χωρίς να υπάρχει ενδεχόμενο να τις διαβάσει κάποιος με το δικό του τρόπο όπως πολύ χαρακτηριστικά λέτε. Η ποιητική αδεία και το συγγραφικό ταλέντο είναι για άλλους χώρους. Όχι για την ενημέρωση. Σας ευχαριστώ.

      Διαγραφή

(3)