Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Επεισοδιακό παιχνίδι στο ΣταυροδρόμιΣΑΡΑΝΤΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ . ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Ο ΦΟΑ νίκησε τον Ζαφειράκη Νάουσας με 83-77
Σε ένα δραματικό παιχνίδι , πραγματικό ντέρμπυ ο  ΦΟΑ νίκησε στην Αριδαία τον Ζαφειράκη Νάουσας με 83-77 , στην πρώτη αναμέτρηση των play  off.

Την Δευτέρα η πλήρης γελοιοποίηση της δημοτικής αρχής Αριδαίας
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ;

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
Το Μελίσσι νίκησε μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι μέσα στο Σταυροδρόμι με 1-0 και πέρασε στη κορυφή της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής που διέκοψε το παιχνίδι  στο 50΄για 40΄περίπου λεπτά .Πήγε μάλιστα να το διακόψει ξανά στο 65΄αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συνέχισε.(Σχετικό ρεπορτάζ λίγο αργότερα)
Τα αποτελέσματα

Πανόραμα παραδοσιακών χορών


Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Πέτρος Ζέρζης , αφού ο Αντιπεριφερειάρχης δεν υπολογίζει την Αλμωπία
Η κατάσταση σε πολλά σημεία το οδικού δικτύου της Αλμωπίας βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση. Υπάρχουν λακκούβες που εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους  για τους οδηγούς .

Δράσεις Εθελοντισμού στο Δήμο Έδεσσας
Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση Εθελοντισμού, με τίτλο «Let’s do it Greece», που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου.

Βελτιωμένος Εξαπλάτανος ο Δήμος Αλμωπίας

Στα ίχνη του πρώην  Δήμου Εξαπλατάνου  της  κύκνειας περιόδου βαδίζει πλέον ο Δήμος  Αλμωπίας.  Πριν λίγες μέρες ,μετά από επίμονες προφορικές και γραπτές ερωτήσεις , απεφάνθη ότι ο ερωτών  δεν έχει  έννομο …συμφέρον .

(3)