Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Βελτιωμένος Εξαπλάτανος ο Δήμος Αλμωπίας





Στα ίχνη του πρώην  Δήμου Εξαπλατάνου  της  κύκνειας περιόδου βαδίζει πλέον ο Δήμος  Αλμωπίας.  Πριν λίγες μέρες ,μετά από επίμονες προφορικές και γραπτές ερωτήσεις , απεφάνθη ότι ο ερωτών  δεν έχει  έννομο …συμφέρον .
Τακτική που ακολουθούσε ο πρώην Δήμος Εξαπλατάνου της τελευταίας περιόδου και κάθε φορά που η αντιπολίτευση ρωτούσε την έστελνε στον εισαγγελέα για να δώσει εντολή προκειμένου να λάβει γνώση δημοσίων εγγράφων  .
Γιατί κ. Μπίνο ακολουθείτε την ίδια τακτική;
Τι φοβάστε;, Αν όλα είναι σωστά , έντιμα, νόμιμα  κλπ , για ποιο λόγο  δημιουργείτε κωλύματα; Εσείς ο ίδιος διαρρηγνύετε δημόσια τα ιμάτια σας και όπου βρεθείτε και σταθείτε κάνετε κηρύγματα περί εντιμότητας και  νομιμότητας . Μπορείτε να εξηγήσετε στους πολίτες γιατί φοβάστε τόσο; Υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να μάθουν οι πολίτες; Υπάρχει κάτι άλλο; Όσο και να κωλυσιεργείτε , ξέρετε ότι στο τέλος τίποτα δεν μένει κρυφό. Δεν αρκεί κ. Δήμαρχε να υπερασπίζεστε την διαφάνεια στα λόγια, αλλά στη πράξη. Από τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου , αυτό θεωρήσατε ό,τι καλύτερο να κληρονομήσετε; Το «στρίβειν  δια του  έννομου συμφέροντος;»
Η Τεχνική υπηρεσία που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει  και στρίβει με τα διάφορα τερτίπια, δεν είναι άμοιρη ευθυνών . Πρέπει να γνωρίζει ότι όταν στραβώσει κάτι συνήθως οι αιρετοί την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια  και τα ρίχνουν όλα σε αυτούς. Τουλάχιστον αυτό αποδείχτηκε τα τελευταία χρόνια.

4 σχόλια:

  1. Κολαστηριο αιρετοι και τεχνικη υπηρεσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτά που ξέρω ο Δήμος Αλμωπίας κληρονόμησε ,από τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου , τεράστιες οφειλές προς εργολάβους και προμηθευτές , όσα ψέματα υπάρχουν πάνω στην Γή, εργασίες σε εργολάβους χωρίς ανάθεση, κληρονόμησε δε και τα της “αρπαχτείς”, έναν δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο που όμως διεχώρησε την θέση του από την τωρινό Δήμαρχο, έναν « Ειδικό σύμβουλο του πρώην Δημάρχου » που εκλέχτηκε όμως ως σύμβουλος και τοποθετήθηκε από τον σημερινό δήμαρχο ,πέραν του αντιδήμαρχος έργων και αντιδήμαρχος γενικών καθηκόντων, και την ρητορεία «Δεν έχεις έννομο συμφέρον Κ.Τσάνταλη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρωμα παντου. Τα κοροιδα παντα θα πληρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας κλεψανε θα βγαινουν και απο επανω. Ποιος θα τους τα παρει πισω; Για να συμορφωθουν και οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)