Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Και πάμφτωχες και τσακωμένες;..



Ο Ηλίας στέλνει μήνυμα...

Στη φόρα τα άπλυτα του Άδωνι - Τo «χρυσό» συμβόλαιο με τους Γερμανούς




Γερή «μπάζα» φαίνεται πως έκαναν οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες και Task Force, από τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας! Ο νέος υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπέστη σοκ με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει ο «εκλεκτός» του Αντώνη Σαμαρά, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Πως τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής είναι στημένα, προκύπτει με σαφήνεια από το έγγραφο που διακινείται από στελέχη που υπερασπίζονται το ΝΑΙ. 
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Ο τρόπος που θα ψηφίσουν οι Έλληνες στο δημοψήφισμα θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από το ποιό διακύβευμα θα επικρατήσει στο συλλογικό υποσυνείδητο.
Αυτή τη στιγμή για τα κρίσιμα διεκδικούμενα κοινά τα διακυβεύματα είναι ακόμα συγκεχυμένα.
ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΟΙΝΑ:
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ
Δυναμικές ηλικίες 25-55 (κυρίως 35-45)
Αστικά κέντρα
Ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ 2015 ( ̴ 70%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ
Συνταξιούχοι
Περιφέρεια
Οι ψηφοφόροι των κομμάτων του Φιλοευρωπαϊκού Μετώπου ( ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ),  έχουν σε μεγάλο βαθμό τοποθετηθεί θετικά, με εξαίρεση ένα όχι ασήμαντο ποσοστό Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων που υπερβαίνει το 10%.
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ / ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ
Γυναίκες
Πολύ νέες ηλικίες 18-25
Πασοκογενείς ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ ( ̴ 30%)
Επισημαίνουμε ότι η μεγάλη μάζα των πολιτών που μπορεί να μεγαλώσει και να κατοχυρώσει με μία ισχυρή πλειοψηφία την επιλογή του ΝΑΙ, είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Απευθυνόμαστε κυρίως σε αυτούς. Επισημαίνουμε τη διεθνή απομόνωση της χώρας και το γεγονός ότι χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα παίρνουν σαφής αποστάσεις από τις επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό, τόσο ο πολιτικός μας λόγος, όσο και οι συμβολισμοί της επικοινωνίας μας πρέπει να είναι τέτοιοι που να πείθουν, αλλά κυρίως να ακούγονται. Δεν τους πείθουν στελέχη της μνημονιακής ΝΔ. Δεν τους ακούνε καν.
Δεν είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι το σενάριο της αριστερής παρένθεσης ήταν σωστό, ούτε να πάρουμε τη ρεβάνς των χαμένων εκλογών του Ιανουαρίου. Το δημοψήφισμα έχει εθνικό και όχι κομματικό χαρακτήρα.
Ήταν εξαιρετική η εκπροσώπηση από το δίδυμο των Δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Καμίνη και Μπουτάρη στη χθεσινή συγκέντρωση της Αθήνας και αυτοί πρέπει να τεθούν επικεφαλής και της συγκέντρωσης της Παρασκευής, πλαισιωμένοι από καλλιτέχνες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, άνεργους-φοιτητές, όχι όμως κομματικά στελέχη (μέχρι τώρα έχουν κάνει εξαιρετική δουλεία άνθρωποι όπως ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Πύρρος Δήμας, ο Δημήτρης Αθερίδης, καθώς και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και των εμπορικών συλλόγων που έχουν de facto μεγαλύτερη πλειοψηφία).
Είναι προτιμότερο στα τηλεπαράθυρα να αντιπαρατίθενται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με δημοσιογράφους ή εκπροσώπους παραγωγικών φορέων κ.α., όχι με στελέχη της ΝΔ. Όσο δημιουργούνται δίπολα κομματικά, χάνουμε το δίκιο μας και μαζί και τις εντυπώσεις.
Είναι η ώρα των πολιτών, όχι των πολιτικών!
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι όσο οι εικόνες που κυριαρχούν είναι οι ουρές έξω από τις Τράπεζες και τα Supermarkets, οι διαφορές στα exit polls υπέρ του ΝΑΙ είναι διπλάσιες σε ποσοστό. Σήμερα το πρωί σε κάποιες από τις εταιρείες ερευνών το ποσοστό έφτανε το 10% ! Όταν μπήκε στην ατζέντα το θέμα του debate το ποσοστό έπεσε.
ΔΙΠΟΛΑ / ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ                                    ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ  
Ευρώ VS Δραχμή                                                      ΝΑΙ
Ευρώπη VS Ελλάδα                                           Οριακά ΟΧΙ
Μέτρα και Μνημόνιο                                                  ΟΧΙ
Τσίπρας VS Σαμαράς                                               ΟΧΙ
Τσίπρας VS άλλα μη πολιτικά πρόσωπα                  ΝΑΙ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Το βασικό πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι για να επικρατήσει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, η καμπάνια μας πρέπει να επικεντρωθεί στη ΖΩΗ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ των Ελληνίδων και των Ελλήνων με το Ευρώ μέσα στην Ευρώπη.
Την Κυριακή ψηφίζουμε για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, ψηφίζουμε για τη ΖΩΗ μας.
CONCEPT ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ
ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
(Να συμπίπτει με το concept της καμπάνιας που τρέχει στο διαδίκτυο «NAI για την Ελλάδα, ΝΑΙ για το Ευρώ»)
ΥΠΟΣΥΝΘΗΜΑ
Την Κυριακή όλοι οι Έλληνες μαζί ψηφίζουμε ΝΑΙ για την πατρίδα μας.
Επιλέγουμε θετικά σταθερότητα και αξιοπρέπεια.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ:
Θεωρούμε ότι οι προοπτικές του ΝΑΙ είναι αισιόδοξες, αλλά η εμπέδωση της αλλαγής της στάσης της κοινής γνώμης (swing), επειδή γίνεται με τρομερά γοργούς ρυθμούς, δεν προλαβαίνει να γίνει πιστευτή ούτε ακόμα και από αυτούς που αλλάζουν τη στάση τους (προς το ΝΑΙ).
Γι’ αυτό, στο βαθμό που είναι δυνατό, θα πρέπει η δημοσκοπική/κοινωνική δυναμική υπέρ του ΝΑΙ να αποτυπωθεί κλιμακούμενη από τις εταιρείες μετρήσεων, να φανεί δηλαδή ότι υπάρχει μία δυναμική – ρεύμα υπέρ του ΝΑΙ, η οποία είναι σταθερή. Όχι όμως με ομοειδή ποσοστά, γιατί ο κόσμος παραμένει καχύποπτος απέναντι στους δημοσκόπους. Τους θεωρεί κομμάτι του συστήματος.
Από την άλλη, την Παρασκευή 3/7, που είναι και η τελευταία μέρα που επιτρέπεται βάσει νόμου να δημοσιευθούν μετρήσεις, θα πρέπει να αποτυπώνεται μία καθολική υπεροχή του ΝΑΙ, που δεν θα χωρεί αμφισβήτηση, χωρίς όμως να δημιουργεί και επανάπαυση. Μία διαφορά που θα κυμαίνεται από 5 έως 10 μονάδες ανάλογα με την εταιρεία. Σημειώνουμε ότι σε ανάλογα δημοψηφίσματα στο εξωτερικό το ΝΑΙ συνήθως υποαντιπροσωπεύεται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ / ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ:
Η συζήτηση εκτός από το διακύβευμα του τουρισμού που είναι επίκαιρο, πρέπει να στραφεί και σε τρία άλλα ζητήματα:
Τι θα γίνει την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ αν επικρατήσει το όχι με:
το ΕΣΠΑ
τις αγροτικές επιδοτήσεις και
τις τραπεζικές καταθέσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πρέπει να αποφύγουμε – ειδικά με τη σημερινή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα – το ερώτημα: «Ποιός φταίει για το γεγονός ότι έκλεισαν οι Τράπεζες;». Εκεί οι απόψεις του κόσμου είναι μοιρασμένες, το ζήτημα είναι τεχνικό και εξηγείται πολύ δύσκολα.
Γι’ αυτό, αντί να συζητάμε το γιατί έκλεισαν οι Τράπεζες, απευθύνουμε στους πολίτες το απλό ερώτημα: «ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;» .
Demos Lab
Ν.Κ.

ΣτΕ: Κανονικά το δημοψήφισμα





Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας το αίτημα δυο πολιτών να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Αποκάλυψη Reuters: H ΕΕ προσπάθησε να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ



Κυβερνήσεις κρατών μελών της ευρωζώνης προσπάθησαν—μάταια—να εμποδίσουν τη δημοσιοποιήση της προκαταρκτικής έκθεσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η οποία σύμφωνα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ



Επιχειρήσεις που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εμβάσματα στο εξωτερικό για την πληρωμή προμηθευτών και την πραγματοποίηση εισαγωγών πρέπει να απευθύνουν αίτημα στην Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών.

Η ΚΕΔΕ υπέρ του Ναι



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ κατά τη έκτακτη συνεδρίαση με θέμα τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος κατέληξε ομόφωνα, επί των παρόντων, στο ακόλουθο ψήφισμα.
Στην έκτακτη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Κεν Λόουτς: Η Ευρώπη θα ζητωκραυγάσει ένα ΟΧΙ...

Ο κορυφαίος Βρετανός σκηνοθέτης, Κεν Λόουτς («Γη και ελευθερία», «Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι», Ριφ-Ραφ», «Κες») στέλνει μήνυμα συμπαράστασης προς τους Έλληνες και μιλάει για την ανάγκη να πει ο ελληνικός λαός ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα έχει τη δύναμη να απορρίψει της προτάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν η Ελλάδα αποτύχει, αυτό θα δυσκολέψει τους Podemos και άλλους να πετύχουν. Αλλά αν μπορέσετε να πείτε ένα δυνατό ΟΧΙ ......

ΔΗΜΑΡ: ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

DHMARΣτο δημοψήφισμα, η Δημοκρατική Αριστερά λέει ΝΑΙ στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, ΝΑΙ στη λύση και ΟΧΙ στη ρήξη, αναφέρει, σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, υπογραμμίζοντας: «Η θέση μας είναι θέση της παράδοσης του αριστερού ευρωπαϊσμού, που δεν ταυτίζεται με τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και τα μνημόνια».
Η ΔΗΜΑΡ απευθύνει έκκληση να αποφευχθεί κάθε ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε  ......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ : ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ



Οι Έλληνες της Γερμανίας σπάνε τη σιωπή τους: "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Δεν έχετε ιδέα το τι γίνετε εδώ στην Γερμανία από τον φόβο μιας εξόδου της Ελλάδας"

Μηνύματα συμπαράστασης στην Ελλάδα και στήριξης του «όχι» – Συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο

franceΣυνεχίζουν να καταφθάνουν μηνύματα συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση από πολιτικούς, συνδικαλιστικούς φορείς και κόμματα από όλο τον κόσμο.
Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ψηφίσματα, ανακοινώσεις και δηλώσεις από πολιτικούς, συνδικαλιστές και μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Αυστραλίας-Ελλάδας, το HDP/Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (Τουρκία), τους Podemos, το ΑΚΕΛ και τους ευρωβουλευτές του Νεοκλή Σιλικιώτη και Τάκη Χατζηγεωργίου, ευρωβουλευτές της Αριστεράς, την European Left, το γαλλικού ΚΚ, ομάδα αριστερών βουλευτών του Ηνωμένου Βασιλείου, το ΚΚ Ισπανίας, την Κοκκινοπράσινη Συμμαχία Δανίας, και κόμματα και φορείς του Καναδά.
«Δυστυχώς και παρά τις λεκτικές διαβεβαιώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ






Για το δημοψήφισμα της Κυριακής μίλησε το

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»



 



Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΑποχαιρέτισαν τη φετινή θεατρική σαιζόν






Τα παιδικά τμήματα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και η Εφηβική πειραματική σκηνή με μία όμορφη εκδήλωση αποχαιρέτησαν τη φετινή θεατρική Σεζόν.

Όταν ο Γεωργιάδης πρότεινε επιβολή capital controls στους Γερμανούς

«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές», είχε δηλώσει στο γερμανικό περιοδικό Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις 23 Ιουνίου.
Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ.  ..............

Δημοψήφισμα: Πώς φτάσαμε ως εδώ - Το Χρονικό από το 2010 έως το 2015 (Μέρος 2ο)

Δημοψήφισμα: Πώς φτάσαμε ως εδώ - Το Χρονικό από το 2010 έως το 2015 (Μέρος 2ο)Στο πρώτο μέρος της έρευνας του Newsbomb.gr σας παρουσιάσαμε όλα έζησε ο ελληνικός λαός στο ξεκίνημα της κρίσης και τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις των πολιτικών αρχηγών που ενώ αρχικά ήταν όλοι αντιμνημονιακοί, στη συνέχεια υπηρέτησαν με όλες τους τις δυνάμεις οδηγώντας τη χώρα στα δεσμά του ΔΝΤ και των τραπεζιτών της Γερμανίας.
Της Γεωργίας Λινάρδου
Το ελληνικό δράμα, είχε και συνέχεια. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έκαναν το ένα λάθος πάνω στο άλλο οδηγώντας τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στην πυραμιδική ύφεση.
Τον Νοέμβριο του 2011 ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου καταλαβαίνει πως δε μπορεί να

Το ZDF ξαναχτυπά: Η γερμανική θεραπεία «πέτυχε», ο ασθενής-Ελλάδα απεβίωσε Black Χιούμορ

Δύο ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Ελλάδα το γερμανικό κρατικό κανάλι, ZDF, ξαναχτυπά μέσω της σατιρικής εκπομπής, «Die Anstalt» ασκώντας για άλλη μία φορά σκληρή κριτική στην εφαρμογή του δόγματος της Γερμανικής λιτότητας στην Ελλάδα. Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ο ασθενής της Ευρώπης στα χέρια της γιατρού Γερμανίας, η οποία προσπαθεί να την θεραπεύσει… με το τσεκούρι! .........

«OXI» ιταλών επιστημόνων, καθηγητών και ερευνητών

dimopsifisma-oxiΕκατοντάδες ιταλοί καθηγητές, ερευνητές και διανοούμενοι υπέγραψαν έκκληση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στην χώρα μας την ερχόμενη Κυριακή, εκφράζοντας την «έντονη ανησυχία για την κατάσταση και μεγάλη αγανάκτηση για τον εκβιασμό των τεχνοκρατών της λιτότητας σε βάρος του ελληνικού λαού».
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή .....

Παρίσι: Διαδήλωση γαλλικών συνδικάτων υπέρ της Ελλάδας

calicot-5Διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας διοργανώνουν, για σήμερα στις 19:30 ώρα Ελλάδας, στην πλατεία της Βαστίλης, οι τέσσερις μεγαλύτερες γαλλικές συνδικαλιστικές οργανώσεις της ευρύτερης περιφέρειας του Παρισίου με συνθήματα «στήριξη στον ελληνικό λαό» και «σεβασμός στην κυριαρχία του».
«Η κατάσταση της Ελλάδας είναι σήμερα ....

Παράταση για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ

OAEEΠαρατείνονται έως τις 10/07/ 2015 οι προθεσμίες για την καταβολή των δόσεων της ρύθμισης από τους οφειλέτες του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού. Το μέτρο αφορά την καταβολή .....

Δημοσκόπηση ALCO: ΝΤΕΡΜΠΙ στο Δημοψήφισμα



Συντριπτικό «Ναι» υπέρ του Ευρώ με ποσοστό 74% (μόλις το 15% επιθυμεί επιστροφή στη δραχμή) και ντέρμπι στο δημοψήφισμα με μικρό προβάδισμα 1,4% του «Ναι» έναντι του «Όχι»,

Podemos: Στεκόμαστε δίπλα στον ελληνικό λαό

PODEMOS_IGKLESIASΜε αφορμή την κατάσταση στην Ελλάδα και μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων από το Eurogroup, το Podemos επιθυμεί να ανακοινώσει τα παρακάτω:
1. Την προηγούμενη Δευτέρα, η Ελληνική Κυβέρνηση παρουσίασε μια πρόταση προς το Eurogroup που περιελάμβανε σημαντικές παραχωρήσεις και που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τους δανειστές ως λογική και βιώσιμη. Τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, οι διεθνείς δανειστές, καθοδηγούμενοι από το ΔΝΤ, δεν αποδέχτηκαν την.......

Αυτοκτονία γυναίκας στους Καταρράκτες Έδεσσας



 
Γυναίκα τα στοιχεία της οποίας παραμένουν ακόμα άγνωστα  έπεσε από τους Καταρράκτες Έδεσσας με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα , το απόγευμα του Σαββάτου

Δήλωση Γιώργου Καρασμάνη για το δημοψήφισμα




Η απερίσκεπτη και χρονικά άστοχη επιλογή για τη διενέργεια δημοψηφίσματος οδηγεί την πατρίδα μας σε αχαρτογράφητα μονοπάτια, ενώ ήδη έχει πλήξει ζωτικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Να γιατί θα κάνουν πίσω οι Ευρωπαίοι

Δημοψήφισμα 2015: Να γιατί θα κάνουν πίσω οι ΕυρωπαίοιΣε δημοσίευμά του το BBC κάνει λόγο για τη θεωρία των παιγνίων και το «δίλημμα του φυλακισμένου», προσπαθώντας να δείξει ότι η καλύτερη οδός για την Ευρωζώνη και την έκβαση των διαπραγματεύσεων θα ήταν τελικά οι εταίροι να αποδέχονταν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης - ή έστω κάποια εκδοχή της, όπως τονίζει το εκτενές άρθρο.

ΣΧΕΔΙΟ Β ΑΛΜΩΠΊΑΣ



 
«Καλούμε τον κόσμο να ψηφίσει μαζικά "Όχι" την Κυριακή.

 Το Σχέδιο Β έχει πει το "Όχι" εδώ και χρόνια.

Όχι των εκπαιδευτικών



 



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 
ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
ΟΧΙ στην ανεργία, τη φτώχεια, τη διάλυση των δημόσιων αγαθών, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, τον ευτελισμό της λαϊκής κυριαρχίας.

Θανάσης Ζιάκας : Σταθερά στο ΟΧΙ




Σταθερά στον αγώνα για το ΟΧΙ στο κυριακάτικο Δημοψήφισμα ,

(3)