Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σταυροί προτίμησης τοπικών συμβούλων Δ. Γιάννου



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΔΕΣΣΑ

Δεύτερος ο Τρύφων Ούρδας στον Συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη



Λόγω παραδρομής οι ψήφοι του Τρύφωνα Ούρδα

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:Η αλήθεια είναι μία και δεν αλλάζει





ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ


Δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω, η πορεία είναι μία και πάει μπροστά




Η σημερινή δημοτική διοίκηση ανέτρεψε τις νοσηρές νοοτροπίες και όλα εκείνα τα φαινόμενα που επικράτησαν στο δημόσιο βίο του τόπου μας και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενιών.
Σήμερα, αυτοί που επιθυμούν την ανατροπή μας, είναι αυτοί που διακαώς επιθυμούν να επαναφέρουν στη ζωή της Αλμωπίας όλα όσα εμείς πολεμήσαμε και νικήσαμε.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ

Σταυροί προτίμησης Δημήτρη Γιάννου




Ευχαριστήριο Γιάννη Ιωαννίδη (Τσέχος)





Αγαπητοί συνδημότες,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι από εσάς τίμησαν με την ψήφο σας τον συνδυασμό μας κατ' αρχάς αλλά και εμένα προσωπικά.

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ: Και το θράσος έχει όρια



Με αφορμή δημοσιέυμα του Χρήστου Παλίκογλου για δικαστική και ηθική δικαίωσή του ο Παράσχος Τσάνταλης που «φωτογραφίζεται» ως περιοδεύον συκοφάντης», δήλωσε:

Μαχαιρίδης Κωνσταντίνος (ΜΑΧΟΣ) Ευχαριστήριο




Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς τους συμπολίτες μου στην Αριδαία και στην Υδραία που τίμησαν ,  εμένα και τον συνδυασμό του δημάρχου Δημήτρη Πασόη , με την ψήφο τους στις εκλογές τις 18ης Μαΐου .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις  του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010]
2.Τις διατάξεις του άρθρου 12 του Ν. 4071/2012 [ΦΕΚ 85/τ.Α΄/11-4-2012]
3.Τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 58 του ν.3966/2011 [ΦΕΚ 118/τ.Α΄/24-5-2011]
4.Τις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν.3812/2009 [ΦΕΚ 234/τ.Α΄/28-12-2009]
5.Τις διατάξεις  του άρθρου   211 του Ν.3584/07 [ΦΕΚ 143/τ.Α΄/28-6-2007]
5. Τις διατάξεις του  Β.Δ 28.3/15.4.1957 [ΦΕΚ 60 Α΄]
6. Την υπ’ αριθμόν 2/2014 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία ορίζει το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό των θέσεων υδρονομέων, τον τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση.

Ευχαριστήριο Πέτρου Ζέρζη



Στην εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής, οι δημιουργικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης αναμετρήθηκαν με τα πραγματικά προβλήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ




Καλούνται  οι  διαιτητές – μέλη  του  Συνδέσμου , εν  ενεργεία  και  μη , καθώς  και  οι  νέοι  διαιτητές  που  πρόκειται  να  εγγραφούν  ως  μέλη  του  Συνδέσμου , να  προσέλθουν  κατά  το  χρονικό  διάστημα  από  28-5-2014  μέχρι  και  30-5-2014 , στα  γραφεία  του  Συνδέσμου  και  από  ώρες  17.30  μ.μ.  μέχρι  20.30 μ.μ. , για  να  υποβάλουν  δήλωση  προσφοράς  υπηρεσιών  περιόδου  2014-2015.

Σάββας Λαμπρίδης :Αγώνας ως το τέλος



Αγαπητές συντοπίτισσες, αγαπητοί συντοπίτες.
           Σύντροφοι και συντρόφισσες
    

Ευχαριστήριο Πέτρου Πριβαρτιτσάνη



Φίλες και Φίλοι,

Ο κυρίαρχος Λαός μίλησε και οφείλουμε, όλοι εμείς που διεκδικήσαμε την ψήφο του, να τον ακούσουμε προσεκτικά και να αναλογιστούμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας.

Συνάντηση Ι. Τσώτσου για τα φωτοβολταϊκά



Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων σε κοινή συνάντηση του υφυπουργού Ενέργειας κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ), η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.

«Κόλησσε» σε Προμάχους και Γαρέφι ο Σίμος Σωτηριάδης





Τουλάχιστον περίεργα μπορούν α χαρακτηριστούν τα αποτελέσματα για τον Σίμο Σωτηριάδη στους Προμάχους και το Γαρέφι.

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για τις ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα στις καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού και ζαχαροτεύτλων

 


    Ερώτηση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη με την οποία ζητά να δοθεί εντολή στον ΕΛΓΑ να επανεξετάσει την απόφασή του για την άρνηση έκδοσης αναγγελιών για τις ζημιές που προκάλεσαν τα πλημμυρικά φαινόμενα στις

Κάλεσμα Γιάννη Σόντρα



Αγαπητέ συντοπίτη
Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σου, ενόψει των εκλογών της Κυριακής 25  Μαΐου, για να ξεκαθαρίσω την αλήθεια που κουρελιάστηκε όλες τις προηγούμενες μέρες, από την απάνθρωπη και γεμάτη κακία συμπεριφορά, του αντιπάλου υποψηφίου Τάκη Γιάννου και της παρέας του, που θεωρούν «μαγαζάκι τους» αυτό που ανήκει σε όλους μας, το Δήμο.

(3)