Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Γιάννη Ιωαννίδη (Τσέχος)





Αγαπητοί συνδημότες,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι από εσάς τίμησαν με την ψήφο σας τον συνδυασμό μας κατ' αρχάς αλλά και εμένα προσωπικά.

Ο αγώνας μου ήταν τίμιος και καθαρός, δε στόχευε σε λασπολογία και υποτίμηση του αντιπάλου γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι σ' αυτόν τον αγώνα ο πραγματικός αντίπαλος είναι τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και όχι τα πρόσωπα.
Οι προσπάθειες μας, που άρχισαν πριν τρεισήμισι  χρόνια, για την επίλυση αυτών των προβλημάτων είναι έτοιμες να υλοποιηθούν, αν μας δώσετε την ευκαιρία με την ψήφο εμπιστοσύνη σας για άλλη μια φορά.
Προσωπικά μπορώ να υποσχεθώ και να εγγυηθώ ότι σ' αυτή την πορεία δεν περισσεύει κανένας και ότι όλοι μαζί πρέπει να πορευθούμε προς το μέλλον για το καλό του τόπου μας.
Γι' αυτό το λόγο και καλώ όλους τους συμπολίτες μου αυτή την Κυριακή ,25 του Μάη, να συμπαραταχθούν μαζί μας.
                                            
                                                            Με εκτίμηση
                                                        Γιάννης Ιωαννίδης

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ 2 ΜΗΝΩΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Γιάννη αυτά που λες τα πιστεύεις; Εσύ ήθελες εδώ και κάτι μήνες να φύγεις από πρόεδρος των λουτρών. Αλλά επειδή ο δήμαρχος σας παίρνει πολύ γρήγορα τις αποφάσεις του ξέμεινες εκεί χωρίς να το πολυθέλεις.
    Πείστε πρώτα τους εαυτούς σας και μετά βλέπουμε πως θα πείσετε και εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)