Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:Η αλήθεια είναι μία και δεν αλλάζει





ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ







Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την 25η Μαΐου , έχοντας οδηγό τα αποτελέσματα της 18ης Μάιου και αναλύοντας τα , ένιωσα την επιθυμία να μιλήσω για κάποια πράγματα που ακούγονται και πάνω στα οποία έγινε η κριτική από τους άλλους συνδυασμούς , αλλά και που συνέβαλαν στην διαμόρφωση της άποψης και της τελικής λαϊκής ετυμηγορίας.
Είναι λογικό η παράταξη που διοικεί να έχει φθορά και να κρίνεται. Άλλωστε τα λάθη σε κάθε διοίκηση είναι πολλά. Το θέμα είναι ποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Αποδείξαμε λοιπόν τα  3 αυτά χρόνια ότι εργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε για τον τόπο μας με όλες μας τις δυνάμεις .Είχαμε όμως να αντιμετωπίσουμε το υπέρογκο χρέος που έφτανε τα 12 εκ ευρώ και την μεγαλύτερη οικονομική κρίση που έπληξε την χώρα και την Ευρώπη συνολικά , εδώ και 50 χρόνια
Ακούμε τις τελευταίες ημέρες δια στόματος του επικεφαλής της δεξιάς παράταξης με τους αριστερούς αρχιστράτηγους και τα αριστερά δεκανίκια ότι κακώς ο κ. Πασόης κατεβαίνει στις εκλογές . Έχει εξουσιοδοτηθεί από ανώτερη δύναμη και αποφασίζει ποιος και πότε θα ασχοληθεί με τις εκλογές; Μόνο ο λαός αποφασίζει κάτι τέτοιο και αυτός θα πει πότε κάποιος πρέπει να σταματήσει και πότε να συνεχίσει . Ο λαός την Κυριακή μίλησε , μας εμπιστεύτηκε αφού μας έδωσε την ίδια δύναμη με το 2010.
Υποστηρίζουν ότι θα ασχοληθούν  μόνο με την καθημερινότητα και αν μπορέσουν θα δούνε και τα μεγάλα έργα (έχει ειπωθεί σε συνέντευξη του) .Το λέει διότι πιστεύει πως η δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε ή προεξοφλούν ότι όντως δε μπορούν να ασχοληθούν ? Σαν να μην έχουν ευθύνη για την εξέλιξη αυτή οι μέντορες του που συνέβαλαν στην τεράστια διόγκωση του χρέους στον Δήμο. Να ξεχάσουμε της αναθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ σε χρυσά κατσαβίδια ; Μόνο για φωτισμό τον Δεκέμβριο του 2006 και ενώ οι εκλογές είχαν χαθεί , απλά και μόνο για να τακτοποιηθούν γνωστοί και φίλοι έγιναν αναθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ; Θέλουμε πάλι να επανέλθουν τα χρυσά κατσαβίδια?
Το δάνειο των 2,5 εκ ευρώ που επιβάρυνε τον Δήμο με 11,5% επιτόκιο ετησίως ή το δάνειο 600 χιλ ευρώ που πήρε για την ΔΕΥΑΑ  ο σύζυγος εκλεκτής υποψήφιας του , με υποθήκη την κρατική επιχορήγηση ; Η περίοδος αυτή ελέγχεται εδώ και δέκα μέρες για τα οικονομικά ελλείμματα και τον τρόπο που κατανεμήθηκε το δάνειο και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα 5,5 εκ ευρώ χαλικοστρώσεις που έπεσαν η δεν έπεσαν αλλά πληρώθηκαν στον Εξαπλάτανο με υπαίτιο τον συνοδοιπόρο του από την Ανατολική Αλμωπία . Και αυτά να τα ξεχάσουμε; Αυτοί δεν είναι οι σχεδιαστές του συνδυασμού , συνεπώς με τις οδηγίες τους δε θα πορευτεί η διοίκηση σε περίπτωση νίκης τους στις εκλογές; Θέλουμε να ξαναζήσουμε τέτοιες μέρες στο Δήμο μας?
Εμείς κάναμε αυτό που θεωρούσαμε χρέος μας. Μειώσαμε δραστικά τις δαπάνες. Ούτε μια χαλικόστρωση με ανάθεση , όλα με τα μηχανήματα του Δήμου που παραλάβαμε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και τα περισσότερα αγοράσθηκαν με δάνεια που αυτοί πήραν και εμείς πληρώσαμε. Τα περισσότερα έργα τις τετραετίας 2003-2006 πληρώθηκαν από εμάς. Το πόσο σημαντικά έργα έγιναν και κατά πόσο ολοκληρώθηκαν το γνωρίζουν οι πολίτες τις Αλμωπίας από τα δικαστήρια που έχουν γίνει για έργα που δεν έγιναν, από τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στο Δήμο για λήψη εικονικών τιμολογίων για έργα που δεν έγιναν την τετραετία 2007-2010 στον Εξαπλάτανο.
Δεν παρουσιάστηκαν τέτοια φαινόμενα στις μέρες μας. Πλήγμα ήταν η περικοπή των δαπανών που έφερε όντως ανισορροπίες . Δε μπορούσε ένας Δήμος που έχει πραγματικά έσοδα λιγότερα από 20 εκ ευρώ να κάνει έξοδα 40 εκ ευρώ. Πώς γινόταν αυτό; Μα με πλασματικούς προϋπολογισμούς που έγραφαν εικονικά έσοδα πολλών εκατομμυρίων για να κάνουν αναθέσεις ανούσιων έργων σε ημέτερους , αυτό σήμερα δεν επιτρέπεται. Αν δεν έχεις τα έσοδα δε μπορείς να ξοδεύεις.
Κατηγορούμαστε ότι δεν δράσαμε για το κλείσιμο των υπηρεσιών. Πολλές ενέργειες έγιναν για να μη κλείσει η ΔΟΥ , αλλά ήταν αναπόφευκτο . Σε πολύ μεγαλύτερες πόλεις έκλεισαν οι ΔΟΥ . Κεντρικός σχεδιασμός είναι να υπάρχουν 80 εφορίες σε όλη την χώρα. Με την λογική αυτή κάθε δήμαρχος που του έκλεισαν την ΔΟΥ πρέπει να χάσει της εκλογές; Το ΙΚΑ όμως με τεράστιες προσπάθειες , το κρατήσαμε και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό. Θα κατηγορηθούμε και για αυτό ? Από την Βουλή αν δε κάνω λάθος αποφασίστηκε το κλείσιμο των υπηρεσιών , αλλά δε βλέπω να τα βάζετε με κανέναν από αυτούς , αντίθετα τους καλείτε σε εγκαίνια και τους αγγαλιάζεται μάλιστα . Τέτοια υποτέλεια για να κερδηθούν οι εκλογές?  Εν πάση περιπτώσει την οικονομική κρίση της χώρας , στην πλάτη της οποίας κάποιοι παράγουν πολιτική , δε θα την πληρώσει η παράταξη μας.
Πολύ συζήτηση έγινε για ανανέωση . Μα το ψηφοδέλτιο με τους περισσότερους νέους και ηλικιακά και σαν συμμετοχή στα κοινά είναι του κ Πασόη. H ανανέωση ξεκίνησε από τον Πασόη , πρώτος την έκανε πράξη και την συνεχίζει
Κατηγορούμαστε ότι χάσαμε τα δύο μεγάλα  , ΧΥΤΑ και Αποχετευτικό-Βιολογικός. Όπως ήδη γνωρίζετε  οι συμμετέχοντες εργολάβοι στα δύο έργα εξάντλησαν όλα τα ένδικα μέσα για την διεκδίκηση των έργων αυτών. Προ ημερών κρίθηκε και το τελικό στάδιο , η αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΣΤΕ και τώρα είναι έτοιμα να συμβασιοποιηθούν  . Τι να κάναμε να γράφαμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας τα δικαστήρια;
ΧΡΕΟΣ
Για την μείωση του χρέους μας λένε ότι έγινε μόνο του. Το χρέος μειώθηκε από τα 12 εκ στα 3 εκ , 9 εκ μείωση σε μόλις 3 χρόνια. Από αυτά τα 3,1 εκ ήρθαν ως χρηματοδότηση του κράτους για αποπληρωμή ληξιπροθέσμων χρεών , ένα μέρος από χρήματα που ήρθαν στο Δήμο για έργα αλλά έπρεπε να εξοφλήσουμε τα παλιά χρέη για να είμαστε συνεπείς με τον συμβιβασμό που κάναμε τον Νοέμβριο του 2011 και να αποφύγουμε τις κατασχέσεις.  Η μεγαλύτερη μείωση όμως έγινε με την δραστική μείωση των δαπανών. Αναφέρω για παράδειγμα ότι οι δαπάνες για γραφική ύλη των δύο πρώην Δήμων ήταν περίπου 80χιλ ευρώ ετησίως , εμείς ανταποκριθήκαμε με 15χιλ ευρώ ετησίως . 65χ4=260 χιλ ευρώ στα 4 χρόνια μόνο από αυτή την περικοπή . Για φωτισμό ξοδεύονταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο αλλά πάντα τα χωριά είχαν πρόβλημα με τον φωτισμό. Εμείς ξοδεύαμε 24 χιλ ευρώ τον χρόνο . Το θέμα δεν είναι ότι οι 24 χιλ δεν επαρκούν αλλά ότι οι εργολάβοι και προμηθευτές πλέον δεν ανοίγονται οικονομικά. Αν καθυστερήσει η πληρωμή τους ένα δυο μήνες σταματούν να δίνουν εμπόρευμα. Αυτό είναι το πρόβλημα  .  Τα χρήματα στον προϋπολογισμό για της δαπάνες που προβλέπουμε επαρκούν , αλλά η καθυστέρηση πληρωμής είναι αυτή  που δημιουργεί προβλήματα . Παλιότερα οι εργολάβοι ανέμεναν να πληρωθούν πολλά χρόνια  για απαιτήσεις που έφταναν τις εκατοντάδες χιλ ευρώ , τώρα και ένα χιλιάρικο να έχουν να παίρνουν , το ζητάνε άμεσα και αν δε το πάρουν σταματάνε τις παροχές . Στην καθυστέρηση πληρωμής βέβαια συνέβαλαν και οι κατασχέσεις περίπου 1,3 εκ ευρώ , ποσό ικανό να τινάξει στον αέρα έναν ετήσιο προγραμματισμό.
Το ερώτημα είναι , αν μπορεί να πείσει ο κ Μπίνος για το  τι διαφορετικό θα έκανε αν ήταν Δήμαρχος την τετραετία που διανύσαμε , που θα έβρισκε τους πόρους μέσα σε αυτή την οικονομική κατάρρευση να κάνει κάτι διαφορετικό. Δε μπορεί να πει τίποτα για αυτό το θέμα. Ο Δήμος  νοικοκυρεύτηκε από εμάς και τώρα αυτός κάνει εξαγγελίες . Τι είδους εξαγγελίες θα έκανε αν και εμείς είχαμε προσθέσει κάποια εκατομμύρια ευρώ στο ήδη δυσβάσταχτο χρέος που παραλάβαμε? Εξαγγέλλει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής , σύμφωνα με τα νέα δεδομένα , τα ελπιδοφόρα , χωρίς μάλιστα να μπαίνει στο κόπο να αναφέρει τις πηγές χρηματοδότησης , θαρρείς και απευθύνετε σε αφελής . Ο κόσμος όμως γνωρίζει την αλήθεια . Εμείς  κρινόμαστε για την προηγούμενη τριετία , την χειρότερη οικονομική περίοδο μετά την μεταπολίτευση και αυτό δεν είναι δίκαιο. Από εδώ και πέρα εννοείται ότι όλα θα είναι πιο εύκολα.
Πολίτη της Αλμωπίας το δίλημμα είναι το εξής, θέλεις να γυρίσεις πίσω , με τις γνωστές τακτικές διόγκωσης του χρέους χωρίς όμως να γίνονται με τα χρήματα σου έργα ουσίας ή  θέλεις να διαχειριστούν τους πόρους , τα χρήματα που πληρώνεις  και γενικότερα το μέλλον του Δήμου αυτοί που έβαλαν τα θεμέλια για να έχει μέλλον ο Δήμος.
Την Κυριακή 18 Μάιου ο λαός μας εμπιστεύτηκε , δίνοντας μας την δύναμη που είχαμε  και το 2010 , και τους ευχαριστούμε ολόψυχα γι΄ αυτό. Την Κυριακή 25 Μάιου πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια , δίνοντας μας την πλειοψηφία για να κάνουμε πράξη αυτά που ήταν ακατόρθωτο να γίνουν τα 3 χρόνια που πέρασαν , αλλά τώρα μπήκαν οι βάσεις για να γίνουν. Μη σε οδηγεί ο θυμός για μια λάμπα που δεν αλλάχθηκε και οδηγήσεις με την ψήφο σου τον Δήμο 5 χρόνια πίσω.

23 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι μία και δεν αλλάζει σαν δημος δεν πληρωνεται τους υπαλληλους του δημου για της υπερωριες και για της αργιες που εργαζονται και αν εισαι μαγκας και φορας παντελονια βγες και πες οτι λεω ψεματα...........τη κυριακη να δουμε ποσους ψηφους θα παρει ο πασοης ....2 κα σημερα μετα αντε για τζαμπατζηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ. ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΗ

      Διαγραφή
  2. Θα σας ανατρέψουμε για την αναποφασιστικότητα σας και την αναβλητικότητα σας.
    Θα σας ανατρέψουμε για την απουσία σας στην καθημερινότητα των χωριών και της Αριδαίας (καθαριότητα, λάμπες, χόρτα, συντηρήσεις)
    Θα σας ανατρέψουμε γιατί δεν συντηρήσατε εδώ και 3,5 χρόνια ούτε μία παιδική χαρά και το δασάκι μόνο μία φορά και μία φρεζα από τον αντιδήμαρχο.
    Θα σας ανατρέψουμε γιατί είχατε λεφτά για ασφαλτοστρώσεις μπροστά στα σπίτια των αντιδημάρχων σας (2012 - 100.000 ευρώ) αλλά δεν είχατε λεφτά για να κλείσετε τρύπες με άσφαλτο.
    Θα σας ανατρέψουμε επειδή επί θητείας σας απαξιώσατε τον ΧΥΤΑ στην Χρυσή. Πρώτη φορά στα χρονικά βγήκαν τα σκουπίδια από έξω από το κύτταρο και από έξω από την πόρτα του ΧΥΤΑ ΣΥΝ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ.
    Θα σας ανατρέψουμε για την εγκληματική καθυστέρηση έτοιμων έργων ΕΣΠΑ από προετοιμασία των προηγούμενων δημάρχων (χυτα δεύτερο κύτταρο και αποχετευση Αριδαίας και βιολογικό Αριδαίας).
    Ο χυτα δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 και η αποχέτευση τον Μάιο του 2013.
    Μέχρι και σήμερα τα βαλτώσατε δικαστικά με επιλογή σας και εμμονή σε συγκεκριμένο ανάδοχο.
    Μην θολώνεται τα νερά κύριε Παρούτογλου.
    Εσείς τα στείλατε τα έργα στα δικαστήρια με εμμονή σε συγκεκριμένες επιλογές. Δεν μπορεί να ψηφίζετε κόντρα σε απόφαση Επιτροπής διαγωνισμού και μάλιστα ο Δήμαρχος σας να ψηφίζει λευκό στο μεγαλύτερο έργο της περιοχής.
    Πολλά ψέματα και παρουσίαση των γεγονότων όπως σας συμφέρει.
    Τον βιολογικό μπορεί και να τον χάσουμε οριστικά μετά από τόσο χάσιμο χρόνου.
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.
    Μην μας λέτε άλλο ψέματα.
    Εισαστε και εσείς μέρος των προβλημάτων που σας δημιούργησε το κεντρικό κράτος της συγκυβέρνησης. Αν δεν κάνω λάθος ήσασταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ κύριε Παρούτογλου.
    Πολύ έπαρση και πολύ αλαζονεία διακρίνουμε αλλά το χειρότερο είναι η θολώρα που θελετε να ρίξετε πάνω σε λάθος επιλογές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποφαση από διαύγεια
      ΒΛΒΠΩΨΩ-ΓΦΒ

      Διαγραφή
    2. Δεν μας πείθεις παπαγαλακι! Ο Πασόης θα είναι ξανά δήμαρχος επειδή η Αλμωπία τον θέλει και επειδή πρέπει.

      Διαγραφή
    3. xoursoglou trava spiti sou, se varethikame

      Διαγραφή
    4. Μινο σου εγραψες την εκθεση; Κι εσυ κρινεσαι γι τα εργα και τις ημερες σου...;;

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ..ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΤΕ ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΧΕΙ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΛΠ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΘΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..

      Διαγραφή
    6. Βρε δν πας στο διαολο

      Διαγραφή
  3. Τη δευα ξεχασες και τα λουτρα οπως και αλλα να μνημονευσεις. Συγκαλυψη η επιλεκτικη μνημη; Θα δειξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΣ ΤΑ ΝΙΚΟ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΜΑΣΑ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΘΑΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσεις των 11.30 τρεξτε καλυτερα να χρηματισετε κανεναν ακομα για να σας στηριξει και αφηστε τους λαικισμους δεν εχετε πολυ χρονο ακομα προλαβενετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και υπ οψιν οτι τελικα για τη θητεια του Ζερζη δεν αναφερει τιποτε ! Ξερετε γιατι ; γιατι ουτε στα Λουτρα ουτε στη Δευαρ ποσο μαλλον στα οικονομικα του Δημου Αριδαιας επι Ζερζη δεν βρηκε τιποτε ο Νικολακης ο υποψηφιος με τον Παπανδρεου ! Λασπη , ψεμματα και ανικανοτητα ! Τα μοναδικα εργα που βρηκατε απο την συνενωση των δυο δημων δεν ξερατε πως να τα ολοκληρωσετε...ανικανοι και κοινοι συκοφαντες αυτο εισαστε ! Χωρια που συνεργαστηκατε μ αυτον που ωρυοταν οτι εβαλε τα χερια του και εβγαλε τα ματια του , αυτον που σας ελεγε οτι εισαστε στο καληνυχτα ! Σουργελα ! Ουτε λεξη σ αυτο το κειμενο δημοτικου για Ζερζη γιατι τωρα φοβασαι και τον κοσμο του και τον ιδιο...στην καθομιλουμενη...χεστηκες Νικολακη... Τα εξ ανατολης τα ειδαμε , για την Αριδαια ...μουγγα ! Χασατε ελπιδοφορε μεγαλοστομε Πασοκε για ολα οσα αναφερει ο προηγουμενος που ειναι απολυτα σωστα ! Χασατε ομως γιατι δεν διοικησατε αλλα γιατι ταχα δικαζατε ! Μπορεις να κορο'ι"δευεις λιγο καιρο καποιους, την αληθεια ομως δεν μπορεις να την κρυψεις για παντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οντωσ το προβλημα μας σανΔημου ηταν η μειωση του χρεους,(αληθεια οι δυο προηγούμενοι σχολιαστες δεν γνωριζουν τιποτε επαυτου ,ειναι πολυ επικίνδυνοι και μονο γι αυτο), Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, τι να τις κανω τις λαμπες και τα χορταρια, μηπως με τα χρυσοπληρωμενα κατσαβιδια η καθημερινοτητα μου ηταν καλυτερη με τον Μπινο πριν τον Πασοη;.Οποιoυ το σπιτι κοντευει να πεσει κοιταζει να το στηριξει και οχι να βαλει πολυελαιο.κατα τα αλλα μην σας πιάνει τοση πρεμουρα για ανατροπες λες και θα ρθειτε σαν τον Ανιβα να εκπορθησετε την Ρωμη θα σας ανεβει καμια πιεση οσο για μας τους απλους ψηφοφορους οσοι δεν ζητησαμε να μας κανετε δρομο μεχρι την πορτα του σπιτιου μας για να σας ψηφισουμε εκει θα ειμαστε και θα τα θυμομαστε ολα και αυτα που τα ξεχνατε εσεις.Μπραβο Νικο τα είπες ψυχραιμα και καλα.Μαρεσεις πυ βλεπεις την ουσια σεκαθε θεμα και δεν παρλαρεις αναρχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακα 8.53 εμεις πληρωνουμε δημοτικα τελη και στο σπιτι μου απο εξω η λαμπα ειναι καμενη εδω και 6 μηνες ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΕΣ.απο τη στιγμη που πληρωνουμε δημοτικα τελη μεσω της ΔΕΗ ο δημος ειναι υποχρεωμενος να αλαζει της καμενες λαμπες.Αλλοιος αν ειναι ετσι τα δημοτικα τελη να τα βγαλουν απο τη ΔΕΗ............

      Διαγραφή
    2. Κ μΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.. 175 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΠΛΗΡΩΤΗ ΔΕΗ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ.. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΙΛΑΣ Κ ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΗ ΠΑΛΙΑ ΞΟΦΛΑΝΕ.. ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ?

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ 2:11 ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥ Κ ΤΙ ΟΧΙ.. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..

      Διαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ----- ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΟΧΙ---- ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ----ΚΟΥΤΑΛΙΑ -------- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 Μ Μ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον 2.11μμ και σε ολους τους ενδιαφερομενους
    Κανε μια βολτα στον δυτικο περιφερειακο να δεις η βιλαρα του φιλου σου που δουλευει σε γραφειο πολιτικου απο που παιρνει ρευμα για την αυλη του; Mηπως παιρνει δημοτικο ρεύμα και το πληρωνουμε ολοι εμεις; ποιος του το περασε αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ.. ΚΑΙ ΕΠΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΙΤΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ.... ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΟΗ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί του ήσουνα όλη την ώρα;
      Αρκετά πρωτότυπη άποψη για εφοριακό και πολιτικό.
      Από που είναι τέλος πάντων από άλλο πλανήτη.

      Διαγραφή
  11. Σας ψηφισα. Αλλα μετα τις εκλογες θα τα πουμε. Και αν δεν κουβεντασετε και δεν εξηγηθειτε. Θα φατε το ξυλο της αρκουδας. Χ. Χ. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οτι ανεβαινει κατεβαινει. Κανονας. Και το ατιθετο. Υστατη στιγμη για μετανοιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)