Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Βροχή ποινικών διώξεων κατά αιρετών στην Αλμωπία
Βροχή ποινικών διώξεων αναμένεται να ασκηθούν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , σύντομα κατά αιρετών για υποθέσεις που αφορούν την ΔΕΥΑ ,αλλά και τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας.

Ευχαρίστησε τους συγχωριανούς του ο πρόεδρος του Λουτρακίου Γιώργος Κώτσος
 
Τους συγχωριανούς του ευχαρίστησε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του στα ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ , ο απερχόμενος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου Γιώργος Κώτσος .

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Δικός της ο ΜωυσιάδηςΑκόμα μια μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών που απόκτησε τον Λάζαρο Μωυσιάδη 22 ετών επιθετικό.

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ Π.Ε. Πέλλας και Γιαγκόντινα σε «ουδέτερο έδαφος»

Σε επίσημο κλίμα που απέπνεε την ανάπτυξη κοινής εμπιστοσύνης, πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, η εκδήλωση υπογραφής πρωτοκόλλου ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την πόλη της Γιαγκόντινα της Σερβίας.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014Β

ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αποτυπώνουν το πνεύμα της Αλμωπίας
Προς την ολοκλήρωση του οδεύει το πρόγραμμα καλλιτεχνικής δημιουργίας στο Δήμο Αλμωπίας, στα πλαίσια της πράξης “Living history, Living nature” που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας “Ελλάδα-π.Γ.Δ.Μ.”

Τα λουτρά της Λέσβου επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας

Το νησί της Λέσβου διαθέτει πέντε συνολικά λουτροπόλεις, τα λουτρά Λισβορίου (που δεν λειτουργούν σήμερα), Πολιχνίτου, Γέρας, Θερμής (που δεν λειτουργούν σήμερα) και Εφταλούς.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ομογενών Π.Ε. Πέλλας του ΤορόντοΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ομογενών από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας του Τορόντο «Μέγας Αλέξανδρος» Γεώργιο Κωτσόπουλο.

Τελετή Ορκωμοσίας στο Δήμο Έδεσσας


Στην είσοδο του Δημαρχείου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής,τη περασμένη Κυριακή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α 26/1.9.2014), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Τον ενόχλησε η κριτική στην τελετή ορκωμοσίαςΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΣΟΗ ΠΡΟΣ Δ. ΜΠΙΝΟ

Η καθαριότητα μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής ΑλμωπίαςΗ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αλμωπία στο θέμα της καθαριότητας , έκανε τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο να ορίσει  άμεσα τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Καθαριότητας Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος όρισε Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Καθαριότητας τον Χρήστο Μπάτση, αφού θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος τομέας χρίζει άμεσων αποφάσεων και λύσεων. Οι υπόλοιποι Αντιδήμαρχοι πρόκειται να ανακοινωθούν την  ερχόμενη Δευτέρα.

Οι οριστικοί πίνακες για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Οι οριστικοί πίνακες για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Τους οριστικούς πίνακες που αφορούν τη φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, έχει αναρτήσει η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης στην ιστοσελίδα της (eetaa.gr).
Όπως αναφέρεται σε...

Ανακοινώνεται ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ΑλμωπίαςΕντός της ημέρας πρόκειται να ανακοινωθεί ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας στον Δήμο Αλμωπίας.

Το μεγάλο αυτί του Δήμου Αλμωπίας, ανακάλυψε το ALMOPIANEWS .GR


Συγκεκριμένα γράφει:

Σε λίγο τελετή παραλαβής –παράδοσης στο Δημαρχείο ΑλμωπίαςΓια τις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη η τελετή παραλαβής –παράδοσης

Ένα βήμα μπρος , τρία πίσωΜε τον αγαπημένο του χορό , τρίτε πατα, (ένα βήμα μπρος , τρία πίσω), όπως και η θητεία του

Η ορκωμοσία στον Δήμο ΈδεσσαςΤυπικές διαδικασίες ήταν ουσιαστικά η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου

Ολοκληρώθηκαν τα ΠοζαρίτικαΜε την αναπαράσταση του γάμου  στο Λουτράκι και την βράβευση των αριστούχων μαθητών του

«Κλήρωση λαχείων»
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ
 ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

7-21