Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Τα κερασοκόριτσα του Αρχαγγέλου






Οι κερασιές δεν είναι σα τα ΑΤΜ να δίνουν περιορισμένο αριθμό χρημάτων

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ Απόφαση με το πιστόλι στον κρόταφο!!



 


Απόφαση με το πιστόλι στον κρόταφο!!
για κάτι που καθόλου δεν πιστεύουμε!!

Μεταφορά με ΚΤΕΛ στο Φεστιβάλ Πόζαρ!





Το ΚΤΕΛ Ν.Πέλλας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του επιβατικού κοινού θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από την Αριδαία προς τα Λουτρά Πόζαρ και πίσω κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Πόζαρ (17-18-19/07) τις εξής μέρες και ώρες:

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ






Ο Ανδρέας Βεργίδης εξελέγη ομόφωνα νέος Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στη θέση του αποθανόντος Περικλή Κολότσιου, μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες ανάμεσα στα μέλη της Περιφερειακής Παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Στίγκλιτς:«Η Γερμανία δεν διαθέτει κοινή λογική στην οικονομία, αλλά ούτε και συμπόνια»



«Η Γερμανία δεν διαθέτει κοινή λογική στην οικονομία, αλλά ούτε και συμπόνια», υποστηρίζει ο διάσημος νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberation, αμφισβητώντας τη στρατηγική του Βερολίνου στην ελληνική κρίση.
Ερωτηθείς τι γνώμη έχει για το νέο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, ο Στίγκλιτς απαντά: «Αυτό που η Γερμανία επέβαλλε με το ραβδί, είναι απλά αδιανόητο. Αποτελεί επίσης μια πολύ κακή οικονομική πολιτική. Συνεχίζουμε να προτείνουμε οικονομικά μοντέλα που είναι ....

Germanexit ζητούν Ευρωπαίοι πολίτες Merkel raus!

Με μια διαδικτυακή επιστολή Γαλλόφωνοι ευρωπαίοι καλούν τους συμπολίτες τους να υπογράφουν για ένα Germanexit καθώς θεωρούν την στάση της Γερμανίας ντροπή για τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την Ελλάδα και τα όσα διαδραματίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής, αυξάνονται οι αντιδράσεις στην  Ευρώπη κατά της Γερμανίας. Στην σελίδα γίνεται αναφορά για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την κίνηση και τονίζουν μεταξύ άλλων:

Παρολίγον ξύλο Άδωνι – Κάτανα στη Βουλή...



ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ




Σήμερα  Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στη θέση του αποθανόντος Περικλή Κολότσιου.

Σαρωτικός ανασχηματισμός εντός της ημέρας...



...μετά το σχίσμα στο ΣΥΡΙΖΑ...

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η συμφωνία - Τα ηχηρά ΟΧΙ και... ΝΑΙ



 

Ολοκληρώθηκε μιάμιση ώρα μετά τη συμφωνηθείσα 24:00 της Τετάρτης, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση επί του σ/ν για τα προαπαιτούμενα μέτρα, για τη σύναψη δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM).

(3)