Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Αμαρτία

 Γράφει  ο Ρηγίνος  Μέσσιος

Μαρτίνα Ζιάκα: «Ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του πορεύονται χωρίς κανένα σχέδιο και στο θέμα της πανδημίας»



Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι χάθηκαν τόσο άδικα από τον κορονοϊό.

Πέλλα-κορονοϊός: Γέμισαν τα νοσοκομεία

 - Αδύνατον να δεχτούν άλλους ασθενείς

Ο νομός βρίσκεται ίσως στη χειρότερη κατάσταση στη χώρα, σε ό,τι αφορά τον αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με τον πληθυσμό του - Στους πολλούς επισκέπτες το εορταστικό διάστημα της 28ης Οκτωβρίου αποδίδεται η έξαρση των κρουσμάτων

Γίνονται δουλίτσες ; … “Βόμβα” από την Εφημερίδα των Συντακτών: “Φαγοπότι” στο χώρο της Υγείας με τα Rapid test για κορονοϊό!

Διαγωνισμοί για τρία εκατ. γρήγορα τεστ ύψους 15 εκατ. ευρώ γεννούν υποψίες για αδιαφάνεια και πιθανές μεθοδεύσεις, καθώς δεν δημοσιεύτηκαν στη «Διαύγεια» και κατοχυρώθηκαν με φωτογραφικές διαδικασίες σε ανάδοχο με έδρα την Κύπρο και διασυνδέσεις με παράκτιες εταιρείες.

Ωρολογιακή βόμβα οι υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας.


Όλοι μας παρακολουθούμε εμβρόντητοι την ραγδαία εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Πρόστιμο...



Μια επιτελική ιδέα του Χρυσοχοΐδη σε αυτό το Πολυτεχνείο ήταν όποιον βαράγανε τα ΜΑΤ να του κόβουν και... 

Ο καιρός σήμερα...


 

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν σήμερα κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια και ανατολική Στερεά, και τη βόρεια Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα... σημειώσει μικρή άνοδο, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Διαψεύδει η Μητρόπολη ότι ο Ιωήλ βρίσκεται σε καραντίνα .

 


 

 

Διαψεύδεται από κύκλους της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωήλ τέθηκε σε καραντίνα λόγω κορωνοιού.

(3)