Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Μαρτίνα Ζιάκα: «Ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του πορεύονται χωρίς κανένα σχέδιο και στο θέμα της πανδημίας»



Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι χάθηκαν τόσο άδικα από τον κορονοϊό. Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του συναδέλφου αυτοδιοικητικού, Προέδρου της Τ.Κ. Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου, με τον οποίο καθίσαμε στα ίδια έδρανα κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Δυστυχώς, τα χειρότερα είναι εδώ και τα ζούμε καθημερινά. Άνθρωποι υποφέρουν διασωληνωμένοι, ενώ οι πιο άτυχοι χάνουν τη ζωή τους χωρίς να μπορούν οι δικοί τους άνθρωποι να τους αποχαιρετήσουν.

Όλο αυτό το διάστημα που η πανδημία έχει ξεφύγει στην περιοχή μας, έχει φανεί με τον χειρότερο τρόπο η δυστοκία της Δημοτικής Αρχής του Χρήστου Μπάτση να διαχειριστεί οτιδήποτε, από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο. Θα περίμενα από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του μεγαλύτερη κινητοποίηση, ώστε να μην φτάσουμε ως εδώ. Δυστυχώς όμως δεν είδα να γίνονται ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του πορεύονται από την πρώτη στιγμή χωρίς κανένα σχέδιο. Αναρωτιέμαι, έχει την παραμικρή επικοινωνία με τα κέντρα που λαμβάνουν τις αποφάσεις; Αν κρίνω από τα αποτελέσματα, μάλλον η Αλμωπία είναι για άλλη μια φορά παραγκωνισμένη. Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι παίρνουν πρωτοβουλίες για δωρεάν τεστ στους πολίτες και άλλα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Αλμωπίας παραμένει ουραγός. Καμία πρόνοια, καμία ενίσχυση των δομών υγείας της περιοχής μας, κανένα ενδιαφέρον για τον συμπολίτη που περνά δύσκολα, είτε λόγω της υγειονομικής κρίσης, είτε λόγω της δύσκολης οικονομικής πραγματικότητας.

Απογοήτευση για όλους εμάς που πιστέψαμε ότι μπορεί να διοικήσει τον Δήμο Αλμωπίας. Αντί να προχωρήσει η Δημοτική Αρχή σε απολυμάνσεις, η μόνη μέριμνα ήταν να κλείσουν τον πεζόδρομο με ζαρντινιέρες και να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην ήδη διαλυμένη τοπική οικονομία.

Απογοήτευση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, γιατί ο τόπος μας έχει πάει ήδη πολλά χρόνια πίσω.

Μαρτίνα Ζιάκα - Βαλιανάτου

πρώην Δημοτική Σύμβουλος Αλμωπίας

 

2 σχόλια:

  1. Ε ας προσέχατε ποιους βγάζατε.
    Άι στον κόρακα πια να νομίζετε όλοι ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
    Με ποιον ήταν υποψήφια η κυρία; Που ακριβώς είναι η δήλωση μετάνοιάς της;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Λουτράκι φλέγεται λόγω του πενθημέρου της 28ης Οκτωβρίου. Άνθρωποι πεθαίνουν. Καμία δημοτική μέριμνα. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κόψουν μερικά εισιτήρια παραπάνω... Ακόμα και τώρα δεν είναι αργά να ληφθούν μέτρα. Ο χειμώνας είναι μπροστά μας... Κι αν τύχει και ανοίξουν τα λουτρά για τα χριστούγεννα θα μας κλαίει κι ο Καμύ με την πανούκλα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)