Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ημερίδα από την ΣΠΙΘΑ

"ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ PROJECT

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΖΕΡΒΗΣ



 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ (2-4)

Πρόβλημα στα χωριά με την συνταγογράφιση των φαρμάκων




Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα χωριά με την συνταγογράφιση  των φαρμάκων, η οποία γίνεται πλέον ηλεκτρονικά ,αλλά τα αγροτικά ιατρεία δεν διαθέτουν  INTERNET .Προσωρινά επιχειρείται να δοθεί λύση  μέσω του Κέντρου Υγείας Αριδαίας , αλλά η ταλαιπωρία σύμφωνα με πολλά παράπονα είναι μεγάλη ,καθώς ο όγκος των ασθενών αυξήθηκε.

Η κλήρωση της Δόξας Εξαπλατάνου



Μετά από την μικρή παράταση που δόθηκε ,έγινε δημόσια παρουσία  όλου του Δ.Σ της ομάδος, η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για τους 3 τόνους καυσόξυλα κομμένα, ο τυχερός αριθμός είναι  ο  1910.

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ»


Σχετικά με τη νέα δίωξη αλλά και τις απαλλακτικές αποφάσεις που αφορούν παλαιότερες διώξεις, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Υποσχέσεις μικράς διαρκείας για τις υπηρεσίες της Αριδαίας




Μάλλον δεν επέλεξε και την καλύτερη μέρα να επισκεφθεί την Αθήνα ο Δήμαρχος Αλμωπίας , αφού  ο Διοικητής του  ΟΑΕΔ έλειπε ενώ ¨όπως  προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Δήμο  οι διαβεβαιώσεις που πήρε  από το ΙΚΑ  ισχύουν μέχρι τις 5  Μαίου. 

«Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Τράπεζα Ιματισμού».




     ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ελέγχους σε έργα και προμήθειες από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας





Με καθυστέρηση ενός χρόνου ,αποφάσισε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας να προχωρήσει σε έλεγχο νομιμότητας των προμηθειών και των έργων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια , καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι δεν τηρήθηκαν ουσιώδεις διαδικασίες .

(3)