Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΖΕΡΒΗΣ



 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ (2-4)


Φίλοι της σελίδας, απευθύνομαι σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους, με αγανάκτηση και περισσή αηδία, όση χωράει ο κάθε υγιείς νους του ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά του χωριού του, για να αναδείξουν κάποια ταλέντα στην πορεία.
Σ’ αυτόν λοιπόν τον αγώνα, που ούτε καν υπήρχε νόημα και βαθμολογικό ενδιαφέρον υπεστήκαμε τα πάνδεινα. Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες όμως της διαιτησίας να τελειώσει ο αγώνας όπως πρέπει και αρμόζει , χωρίς ιδιαίτερα λάθη, αυτό που ζήσαμε εκεί δεν έχει προηγούμενο, με τριάντα φιλάθλους της ομάδας μας ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας πετώντας πέτρες, μπουκάλια, πορτοκάλια, αυγά, ακόμη και παπούτσια.  Στα Σεβαστειανά όπου διαδραματίζονταν  όλα αυτά τα γεγονότα  καλέσαμε στην Αστυνομία γιατί κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, κάποιοι παίχτες μετά την λήξη του αγώνα και ενώ επέστρεφαν στην Ζέρβη τους είχαν κλείσει τον δρόμο μέσα στο χωριό των Σεβαστειανών και τους κυνήγησαν ακόμη και μέχρι το Αρσένι που είναι είκοσι χιλιόμετρα μακριά, δεν ήξερα ποιον να φυλάξω και ποιον να βοηθήσω. Ρώτησα κάποιους από τους παράγοντες της ομάδας των Σεβαστειανών προς τι όλα αυτά και η απάντηση που πήρα ήταν «ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ» και αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος; Χρωστάμε πουθενά; Βλάψαμε ή χτυπήσαμε κανέναν; Δεν δώσαμε την βοήθειά μας όταν έπρεπε; Ή επειδή είμαστε υποτίθεται μικρό χωριό; Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι η ομάδα μας πρωταγωνιστεί πάντα   γιατί  τα παιδιά του χωριού τιμούν την φανέλα που φορούν, αλλά έχουμε και ακαδημία και η νοοτροπία μας αυτή μεταβιβάζεται και στα παιδιά της ακαδημίας. Ουδέποτε όμως θα πάρουν τα χνάρια αυτών των άθλιων «παλαιστών» που μόνο δυσφήμηση προκαλούν  στο ποδόσφαιρο.
Θα παρακαλέσω όλους όσους ασχολούνται  με το ποδόσφαιρο και πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους ή τις αποφάσεις τους να το κάνουν το συντομότερο ώστε αυτοί που υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό να πάνε στην Αραβία να δώσουν αυτό που νομίζουν σωστά.
Εάν δεν ήταν ακαδημία θα έλεγα να αποβληθούν δια παντός από τον πρωτάθλημα, όμως καλό θα είναι κάποιοι αρμόδιοι να αναρωτηθούν! Αυτά τα παιδιά διδάσκουν; Τα παιδάκια όμως δεν φταίνε σε τιποτα.
«ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΥΓΙΕΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ», τους παράγοντες που τώρα με την κρίση στερούνται αρκετά καθώς επίσης και τα μικρά παιδιά που ονειρεύονται κάτι παραπάνω.

                                                                                                                        Με τιμή
                                                                                                                     Ο πρόεδρος
                                                                                              Το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΖΕΡΒΗ ΤΩΡΑ, ΜΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΚΟΚΑΦΗΝΕ... ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ...ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ... ΒΡΙΖΑΤΕ ΜΑΝΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ, ΕΛΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)