Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Κανένα πρόβλημα με τον Γιάννη Μπίνα


Ο Γιάννης Μπίνας (δεύτερος από αριστερά) στα ΠΟΖΑΡΟΚΟΥΛΟΥΜΑ) στο Άνω Λουτράκι το 2012


Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπίνα με συγκεκριμένο συνδυασμό

Η VENUS μπαίνει στην αγορά της Αλμωπίας

Μία από τις μεγαλύτερες  και καλύτερες μεταποιητικές  βιομηχανίες ροδάκινου , δαμάσκηνου κλπ, η VENUS  προτίθεται να μπει δυναμικά στην αγορά της Αλμωπίας .

Στο Λουγκάνο η Αριδαιώτισσα πρωταθλήτρια του Βάδην Δέσποινα Ζαπουνίδου.
 
Στο Λουγκάνο της Ελβετίας βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Βάδην Δέσποινα Ζαπουνίδου, κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στα 3.000 μέτρα κλειστού στίβου.

Ομιλία Θ. Θεοδωρίδη το Σάββατο στο Ξενιτήδειο στην Αριδαία


Επανένωση οικογενειών δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν σε διαφορετικές παραμεθόριες περιοχέςΑΠΟΔΕΚΤΗ Η  ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Ομιλία της Θ. Τζάκρη στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί του σχεδίου νόμου για τις «Διοικητικές Απλουστεύσεις - Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα» 
Η Βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη στη συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις Διοικητικές Απλουστεύσεις - Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα υποστήριξε πως το εν λόγω νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό και πρέπει να αποσυρθεί.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ 


Την υποψηφιότητα του Κώστα Καλαϊτζίδη ως υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας με την ‘’Αλληλεγγύη’’, ανακοίνωσε σήμερα από τη Βέροια ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Καλαϊτζίδη ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε :

Κερδισμένοι οι πολίτες και ο Δήμος 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ                    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ

Στα θετικά και τα αρνητικά  και της σημερινής διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας ,αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ετήσια έκθεσή του ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρος Κλεισούρης . Παραθέτει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν  όλα όσα υποστηρίζει. Εκτιμά ότι ο θεσμός του Συμπαραστάτη είχε μεγάλο όφελος για τους πολίτες  και τον Δήμο. Στην έκθεσή του επισημαίνει παραλείψεις  και παθογένειες που είναι η αιτία πολλών δυσλειτουργιών . Κρατά ίσες αποστάσεις από όλες τις διοικήσεις  και όπου χρειάζεται ασκεί κριτική και υποβάλλει συγκεκριμένες προτάσεις.
Η περίληψη της έκθεσής του έχει ως εξής:
  

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τον Απρίλιο η γενική συνέλευση του ΓΑΣ και η εκλογή νέου συμβουλίου


Στα μέσα Απριλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον .

Αγωγή ΙΝΚΑ κατά ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Νοσοκομείων.
Αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση εξαθλίωσης που έχουν περιέλθει οι Έλληνες Ελεύθεροι Επαγγελματίες, ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ, (και αυτό καταναλωτές), που αδυνατούν, λόγω της οικονομικής κρίσης για την οποία δεν είναι υπεύθυνοι, να καταβάλλουν τις εισφορές του κλάδου υγείας, στερούμενοι παράνομα την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, αποφασίσαμε με την άσκηση Συλλογικής αγωγής να προσφύγουμε με τις Ενώσεις Καταναλωτών του

Παρουσιάζει μέρος του προγράμματος και υποψηφίους ο Γιάννης ΣηφάκηςΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ


Tο Κ.Π. “Όραμα” διοργανώνει σε συνεργασία με την Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας σεμινάρια ενημέρωσης και συμβουλευτικής στήριξης για μέλλουσες μητέρες (εγκυμονούσες).

Βράβεύσεις μαθητών Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2013-2014.
 
 Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οκτώ (8) μαθητές της Α΄ Γυμνασίου του Νομού Πέλλας, οι οποίοι διακρίθηκαν στους Ημαθιώτικους Μαθηματικούς διαγωνισμούς Υπατία και Καραθεοδωρή.
Βραβεύονται:

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Βέτας Κοροξενού-ΣουβερμεζλήΜε σεβασμό στους συνδημότες μου και φιλοδοξία ουσιαστικής προσφοράς στον τόπο μου,

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Γιώργου Ιωαννίδη 
Σε μια δύσκολη περίοδο, συμπορεύομαι με τον Στάθη Καστερίδη, και τον συνδυασμό του «Πέλλα, δήμος για όλους»

Οι άνθρωποι της πολιτικής μαλώνουν σε …ξένη (αθλητική ) αχυρώνα
Οι κατ εξοχή πολιτικοί άνδρες , κυρίως από την Νέα Δημοκρατία, μετέφεραν το πεδίο της μάχης στην αθλητική αρένα .

Διαγωνισμός Topscorer.gr: Ταξίδεψε με τον Ολυμπιακό στο Μάντσεστερ. Όλα πληρωμένα!Ζήσε το όνειρο! Ακολούθησε την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και δες από κοντά τους παίκτες του Μίτσελ να παίζουν μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Προεκλογικό ρουσφέτι στους δημάρχους – Σε αργία μόνο μετά από τελεσίδικη απόφαση

Μόνο μετά από τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση θα τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία οι αιρετοί των ΟΤΑ σε περίπτωση πλημμελημάτων και για την περίπτωση των κακουργημάτων μετά την καταδίκη σε πρώτο βαθμό, σύμφωνα με το άρθρο 24 του σχεδίου Νόμου «Θέματα οργάνωσης και λειτουργίας Ο.Τ.Α.» (ΥΠΕΣ).

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας ζητά από τoν Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Παιδείας &

Οι σταυροί προτίμησης στην ΕΠΣ Πέλλας
 

1ος γύρος
ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 34 ψήφοι
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 28 ψήφοι
ΓΙΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 19 ψήφοι
ΆΚΥΡΟ 1

Ποιοί εκλέχτηκαν σύμβουλοι στην ΕΠΣ
Οι δεκατέσσερις πρώτοι που εκλέγονται στην ΕΠΣ Πέλλας είναι οι εξής:

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας εξελέγη πρόεδρος ο Αστέριος Αντωνίου. Σε σύνολο 82 ψηφισάντων ο κ. Αντωνίου πήρε 42 ψήφους και ο Άλκης Νουσηκύρου 40.

7-21