Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Παρουσιάζει μέρος του προγράμματος και υποψηφίους ο Γιάννης Σηφάκης



ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ





     Ο  δημοτικός συνδυασμός για τον Δήμο Αλμωπίας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη στα πλαίσια της σταδιακής παρουσίασης σημείων του προγράμματος του ( με στόχο τον προβληματισμό και συζήτηση στην τοπική κοινωνία για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας στην Αλμωπία) δίνει την πρώτη από σειρά  συνεντεύξεων τύπου που διοργανώνει την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 8:00μμ στο σπίτι των ποιητών στην πλατεία του Εξαπλατάνου με κεντρικό θέμα :
 «Προτάσεις για την ανάπτυξη της Ανατολικής Αλμωπίας και την έξοδο της από την απομόνωση – για ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας» 
Πρόκειται να παρουσιαστεί το όνομα και το σήμα του συνδυασμού και δεκάδες πρώτα ονόματα που έχουν τεθεί στην διάθεση του συνδυασμού για υποψηφιότητα.
                                                            

7 σχόλια:

  1. Πάμε!
    Με όραμα, σοβαρότητα,ρεαλιστικό πρόγραμμα,ικανούς και καθαρούς συνεργάτες και διάλογο με τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι οι αλλοι βρωμικοι ; .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριε σιφακη εισαι ο μονος απο τους υποψηφιους δημαρχους που εχει προτασεις για την ανατολικη αλμωπια,περιμενουμε να τις ακουσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννη ολα να γινουν με λσικη βαση και δημοκρατικα.Μονο με καθσρους ανθρωπους. Τιμιους και εργατικους. ΜαΧη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ .ΠΟΛΥ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ.ΚΑΤΙ ΦΡΕΣΚΟ ΕΧΕΤΕ?(ΓΙΑ ΤΟΝ 4;24)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ; ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΤΟ ΑΣΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΑΣΤΟ.ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ...ΧΩΡΙΑΤΕΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ. ΦΙΛΕ 11.04μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα στον Εξαπλατανο για να δεις το φρεσκο το νεο το καινουργιο.... Και μετα κρινεις. Δεν ειμαστε μια αλλη εποχη. Ειμαστε ανθρωποι της διπλανης πορτας του 2024. Χαμαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)