Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.





Την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα επισκέφθηκε διαδοχικά στα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 26/3/2015, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, συνοδευόμενη από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Γιακαμόζη.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Από όλα είχε ο Μπαξές





 Δ. ΜΠΙΝΟΣ ΠΡΟΣ Δ. ΠΑΣΟΗ "ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΩ"



Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τον Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη





Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και του Βουλευτή Πέλλας κ. Γιάννη Σηφάκη.

Ειδική και τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.



Σε ειδική και τακτική συνεδρίαση συγκαλείται στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Στάθη Ανδρεάδη.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 η ώρα κι έχει ως μοναδικό θέμα την «Έγκριση ισολογισμού του Δήμου Σκύδρας οικονομικού έτους 2013».

Συμμετοχή του Νίκου Μπόνου σε αγώνες στο Bansko Βουλγαρίας



 


Ο αθλητής του  χιονοδρομικού ομίλου Αλμωπίας

Το νέο Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας



 Συγκροτήθηκε σε Σώμα  ως εξήςτο το νέο Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου



    Σάββατο 16.00                        

Ευρω-ταμείο για φθηνά δάνεια στους αγρότες

Κομισιόν και Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων προχωρούν στη δημιουργία ενός νέου χρηματοδοτικού εργαλείου που θα προσφέρει φθηνά δάνεια στους αγρότες.
Το ευρωπαϊκό αυτό ταμείο αφορά νέους επιχειρηματίες και start ups εταιρείες στον πρωτογενή τομέα και τον κλάδο της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.
Το νέο αυτό ταμείο θα έχει ως στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση στη χρηματοδότηση των αγροτών αλλά και των επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα που συμμετέχουν σε αγροτικά προγράμματα ανάπτυξης του δεύτερου πυλώνα. Πρόσβαση στα επενδυτικά δάνεια θα....

Λήγει σήμερα η "ρύθμιση-εξπρές"


Βαλαβάνη: Η ρύθμιση-εξπρές τελειώνει σήμερα
Η “ρύθμιση-εξπρές” τελειώνει σήμερα Παρασκευή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, προσθέτοντας ότι είναι νομικά αδύνατη η...

Άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου στο Δήμου Έδεσσας




Από τον Δήμο Έδεσσας καλούνται οι καταστηματάρχες που σκοπεύουν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου για το οικονομικό έτος 2015 να προσέλθουν  άμεσα στην Υπηρεσία Εσόδων του Δήμου Έδεσσας για  την έκδοση σχετικής άδειας χρήσης κοινόχρηστου....

Ερώτηση Γ. Σηφάκη για τις πλημμύρες



Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης ΣηφάκηςΕρώτηση στον Υπουργό Οικονομίας  Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού για την λήψη έκτακτων μέτρων αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες στην Πέλλα και Ημαθία κατέθεσε ο Γιάννης Σηφάκης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας.

Πτυχία Γλωσσομάθειας


Αποτέλεσμα εικόνας για πτυχία γλωσσομάθειας        Τα πτυχία των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, περιόδου Νοεμβρίου 2014, βρίσκονται στη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας. ....

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΕ ΘΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΑΥΤΟ


Τα χαράματα της Κυριακής 29 Μαρτίου -συγκεκριμένα στις 3 το πρωί ώρα Ελλάδος- η χώρα μας, μαζί με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα λειτουργεί ξανά με Θερινή Ώρα. Άρα, τα ρολόγια θα πρέπει να προχωρήσουν μία ώρα μπροστά. Στην Αμερική η Θερινή Ώρα θα αρχίσει την πρώτη Κυριακή του Απριλίου. .....

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ





Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Έδεσσας        Την  Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00΄ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας με τα εξής θέματα  ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση πρακτικών των 1ης, 2ης, 3ης & 4ης συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης , 19ης & 30ης Ιανουαρίου 2015. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εδεσσαϊκό Θέατρο αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρέχτ



            Το Εδεσσαϊκό Θέατρο μέσα στη πλούσια δραστηριότητά του προχωρά σε μια ξεχωριστή διήμερη εκδήλωση σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας.
          Θα παρουσιάσει Θεατρικό αναλόγιο – αφιέρωμα στον δραματουργό, ποιητή και σκηνοθέτη  Μπέρτολτ Μπρέχτ....

(3)