Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Επιστολή Βογιατζή που απαντά στον Πρόεδρο και το ΔΣ της Αναγέννησης Γιαννιτσών



Με επιστολή απαντά ο τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γιαννιτσών Γιώργος Βογιατζής , ο οποίος διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Αναγέννησης για πολλά χρόνια στο παρελθόν, σχετικά με πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδος, η οποία δεν αναφέρει όνομα για το οποίο απευθύνεται, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος «έχει τη μύγα και μυγιάζεται», και γι’ αυτό θεώρησε ότι θέλησε να δώσει απάντηση. Η επιστολή του αναφέρει τα εξής:

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ


 ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

                Ο Γιώργος Καρασμάνης, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες κοινοβουλευτικού ελέγχου, καταθέτοντας αναφορές και παρεμβαίνοντας σε θέματα που αφορούν φορείς και πολίτες του Νομού μας.

Για 5η χρονιά συνεχίζει στο προπονητικό team του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών ο coach Δημήτρης Κυριαζής !!!










Ο «Μ. Αλέξανδρος» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για 5η χρονιά την συνέχεια της

Eπίσκεψη στα λουτρά Ελευθέρων Καβάλας 26/7 2020.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
 





Η επίσκεψη αυτή είχε σκοπό να ξαναζωντανέψει ξανά  σχετικά με την επένδυση που πρόκειται να γίνει η δεν θα γίνει στην παραπάνω ιαματική πηγή

Συμβαίνει τώρα! Η νέα απόφαση για τη μάσκα, πού είναι υποχρεωτική από αύριο

Η νέα απόφαση για τη μάσκα, πού είναι υποχρεωτική από αύριοΜάσκα υποχρεωτικά σε νέους κλειστούς χώρους ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά τα νέα κρούσματα. Δείτε πού είναι πλέον υποχρεωτική η μάσκα με τη νέα απόφαση.

Ανάκληση σοκολάτας υγείας από τον ΕΦΕΤ

Ανάκληση σοκολάτας υγείας από τον ΕΦΕΤΑνάκληση σοκολάτας υγείας από τον ΕΦΕΤ - Ανιχνεύτηκε παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας.

Την ανάκληση από την αγορά σοκολάτας υγείας στην οποία ανιχνεύτηκε παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας (καζεΐνη γάλακτος), η οποία δεν δηλώνεται στην επισήμανση, ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Ισόβια σύνταξη 200 ευρώ - Ποιους αφορά

Ισόβια σύνταξη 200 ευρώ - Ποιους αφοράΗ συγκεκριμένη παροχή σύνταξης θεσπίζεται με τροπολογία στο υπό συζήτηση φορολογικό νομοσχέδιο. 

Ξεκινά το πρόγραμμα επανασύνδεσης ρεύματος σε νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα

δεδηεΤο συνολικό ποσό που θα καταβληθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό για κάλυψη οφειλών ρεύματος φθάνει στα 4 εκατ. ευρώ
Νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα στα οποία έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω χρεών μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για επανασύνδεση, καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τα κριτήρια και τη διαδικασία ένταξης στο μέτρο.

Μύκονος: Δίνουν και παίρνουν τα πάρτι σε βίλες...


Δεν έχουν τέλος τα πάρτι σε βίλες στη Μύκονο, στα οποία δίνουν το παρόν εκατοντάδες άτομα, τα οποία διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης.

Το πιο πολυσυζητημένο έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε...

(3)