Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κουρμπάνι στο Παλιό Πευκωτό



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βορεινού «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ», κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα 9 Ιουνίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ :Αναβάθμιση του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, σεβασμός στους πολίτες





Να αντισταθεί ο Δήμος στην αφαίρεση από τα έσοδα του 60% του τέλους λαϊκών αγορών.
Απαράδεκτη συναίνεση ( και μάλιστα ομόφωνη χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία) του δημοτικού συμβουλίου στην αφαίμαξη και άλλων πόρων από τον Δήμο.  

Διεθνείς Μαθητικοί Αγώνες στην Έδεσσας



Στους Διεθνείς Μαθητικούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου

Χαμός με του «εικονικούς» νεροφύλακες




Δεν αποκλείεται να οδηγηθούν στο αυτόφωρω και να πληρώσουν την νύφη όσοι παρανόμως θα εκτελούν χρέη υδρονόμου στην θέση άλλου.

Ημερίδα Ι.Μ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας



Στην αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης  στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουνίου η ημερίδα που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη προς τιμή του Μακαριστού Μητροπολίτου Εδέσσης και Πέλλης κυρίου Διονυσίου του Μακεδονομάχου.

BASKETBALL CAMP CROSS OVER



 


To διεθνές καμπ καλαθοσφαίρισης CROSS OVER μπαίνει στο τέταρτο χρόνο λειτουργίας του δίνοντας έμφαση στην σωστή και υγιή ανάπτυξη των νεαρών παικτών.

Άρχισαν οι καταγγελίες



Άλλους ορίζουν 
και άλλοι
 κάνουν τον
 υδρονομέa

Πρόβα από τον Μπούμπη

Άρχισε την προετοιμασία και τις πρόβες για τις μελλοντικές εκλογές ο Μπούμπης.

Πληρωμή εικονικού έργου με πλαστά έγγραφα στον Δήμο Αλμωπίας



 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Καρφί» Νικολαΐδη σε Πασόη με καθυστέρηση για τα «λευκά»



 

Έστω και με καθυστέρηση πολλών μηνών ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας Κ.Νικολαϊδης καταδίκασε την τακτική της λευκής ψήφου.

Συνάντηση χορευτικών Συγκροτημάτων


Ευχαριστήριο Σύλλογου Νέων Όρμας





Ο Σύλλογος Νέων Όρμας ευχαριστεί θερμά όλους τους συνανθρώπους μας οι οποίοι μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε περίπου 1,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, τους οποίους παρέδωσε την Τρίτη 3 Ιουνίου αντιπροσωπεία του συλλόγου μας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τμήμα Θεσσαλονίκης). Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γυναικών Όρμας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακηνών ''ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ'',  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωσάνδρας ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Όρμας για την σημαντική τους συνεισφορά. Επίσης, ευχαριστούμε τα Super Markets: Μποτσφάρης Πέτρος, Φουντουκίδης, Γαλαξίας, Μασούτης, Αρβανιτίδης, Family που μας έδωσαν την δυνατότητα να τοποθετήσουμε «καλάθι» για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της επαρχίας μάς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδας!

Σύλλογος Νέων Όρμας






 



(3)