Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πληρωμή εικονικού έργου με πλαστά έγγραφα στον Δήμο Αλμωπίας



 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ





Πριν τις εκλογές είχαμε μια πολύ σοβαρή επώνυμη καταγγελία που κατέρριπτε τον μύθο της εντιμότητας και της διαφάνειας της σημερινής δημοτικής αρχής. Στα γραφεία μας έφταναν και άλλες καταγγελίες  για αρκετά ζητήματα. Επειδή όμως δεν υπήρχε  αρκετός χρόνος για παραπέρα διερεύνηση και για να μην θεωρηθεί ότι επιχειρείται επηρεασμός της κοινής γνώμης , εν όψει εκλογών , τα αφήσαμε για μετά τις εκλογές . Ήδη ξεκινάει η δημοσιογραφική έρευνα για να παρουσιαστούν όλες οι απόψεις.
Μι α από τις επώνυμες καταγγελίες ήταν αυτή του Γιάννη Πασχαλίδη που δημοσιεύσαμε  , όπως οφείλαμε με επιφύλαξη. Η καταγγελία είναι σοβαρή και σε πρώτη φάση οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου οφείλουν να απαντήσουν δημόσια , όπως και η αρμόδια Αντιδημαρχία.
Η καταγγελία,  που , όπως έγραφε είχε αποδέκτη τον εισαγγελέα είχε ως εξής:

Θέμα:  Παράνομη και καταχρηστική πληρωμή μέρος δημοπρατημένου έργου στον Δήμο Αλμωπίας που δεν εκτελέστηκε και πληρώθηκε.                                                                                                       

   Κύριε εισαγγελέα.   

                                                                                                                   Είμαι πολίτης του Δήμου Αλμωπίας ονομάζομαι Πασχαλίδης Ιωάννης του Χρήστου κάτοικος τοπικής κοινότητας Κωνσταντίας  Αριθμός  Δελτίου Ταυτότητας  ΑΒ 876629 τηλ.2384024585 -  6944365846 και  σας καταγγέλλω τα παρακάτω    
                                                                 Στις 23 Ιουνίου του 2011 στον Δήμο Αλμωπίας δημοπρατήθηκε  έργο με τίτλο   «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ « με αριθμό μελέτης 03/2011  προϋπολογισμού δαπάνης 150.000,00€. Ανάδοχος του έργου αναδείχτηκε ο κ. ………. ΕΡΓΟΛHΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ  κάτοικος Αριδαίας οποίος με υπεργολαβίες ανέθεσε εργασίες συντήρησης και επισκευής αρδευτικών γεωτρήσεων  στον καταγγέλλοντα  Πασχαλίδη Ιωάννη του Χρήστου κατασκευαστή  ηλεκτρομηχανολογικών  έργων με έδρα την Αριδαία. Και  για ίδιες εργασίες συντήρησης και επισκευής αρδευτικών γεωτρήσεων στην κατασκευαστική εταιρία ……………… που έχει έδρα την Έδεσσα.                                                                                                                                               Η κατασκευαστική εταιρία …………………….. κατασκεύασε  και πιστοποιήθηκαν εργασίες με ημερολόγια έργου από την  τεχνική υπηρεσία του δήμου με τον 2ο λογαριασμό στις 19/9/2011  15.343,23 €  και στις 23/12/2011 με τον  3ο λογαριασμό 15.000,00 €.         Ενιά  μέρες αργότερα στις 2/1/2012 πιστοποιήθηκε και υπογράφηκε ένας 4ος λογαριασμός αξίας 44.083,02 € με πλαστά ημερολόγια εργασιών, με πλαστές ημερομηνίες, και πλαστές βεβαιώσεις παραλαβής εργασιών από τους συμβούλους παραλαβής του δήμου. Παρελήφθησαν και υπογράφτηκαν από την τεχνική υπηρεσία και τον Δήμαρχο, και  εξοφλήθηκε ο εν λόγω 4ος λογαριασμός από την οικονομική υπηρεσία  ολόκληρο το παραπάνω ποσό 44.083,02 €  με τρία ξεχωριστά εντάλματα πληρωμής .                                                                                                                                         Κ. Εισαγγελέα  θεωρώ ότι είναι παράνομη και καταχρηστική  η ενέργεια της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και του κ. Δημάρχου, και επειδή έχω έννομο  συμφέρον αλλά κι το ότι ο Δήμος Αλμωπίας ζημιώθηκε από το παραπάνω ποσό των 44.083,02 € για αυτόν τον λόγο σας την καταγγέλλω.                                                                                                                              Είμαι στην διάθεσή σας για λεπτομερή στοιχεία τις καταγγελίας μου, επισυνάπτω δε αντίγραφα 2ου , 3ου και 4ου λογαριασμού και τα αντίστοιχα εικονικά ημερολόγια εργασιών του 4ου λογαριασμού . Στην διάθεσή σας πιστεύω ότι είναι και οι Πρόεδροι του κάθε Δημοτικού διαμερίσματος.                                                 
                                                                                                 Με τιμή
          Πασχαλίδης Ιωάννης

21 σχόλια:

  1. Εχουμε κι αλλα οργανα κυριε Παρουτιγλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θελω νταουλια κυριε Παρουτογλου. Γιατι οπου θελατε πληρωνατε. Πχ κουμπαροι παρακουμπαροι κλπ. Ερωτω;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα διαψευσετε τον κυριο Πασχαλιδη κυριοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.. ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΕΡΖΗΣ Κ ΜΠΙΝΟΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Κ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΠΟΜΟΝΕΣ Κ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ? ΜΗΠΩΣΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΙΟΣ?

      Διαγραφή
  7. ο κ Πασχαλιδης ας κοιταξει τον εαυτο του σε καθρεπτη. Εκει θα δει τον υποπτο που πρεπει ο Λαος της Αλμωπιας να λιθοβολησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσεις ολοι κολητοι του παρουτογλου ειστε??αφηστε την δικαιοσυνη να κρινη αν ειναι αληθεια η οχι.προβατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρχισαν τα όργανα. Το κακό είναι είναι ότι θα την πληρώσει μόνο ο Πασόης που δεν ήταν τίποτα άλλο από αχυράνθρωπος. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι δεν φαίνονται πουθενά και αν δεν υπάρξει απαλλαγή λόγω βλακείας θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγά ρε 11.45 που βρίσκεις και ποιό έξυπνους απ το Δημήτρη.Πιο φασαρτζήδες μπορεί, πιο τσαμπουκάδες μπορεί αλλα πιο έξυπνους δυσκολα...απλά όσο στην ανατολική αλμωπία όλα τα καλά μυαλά λείπουν και κάνουν κουμάντο ακόμα οι μετριότητες.Μην γελιέστε κάποιοι ...υπάρχει κόσμος με άποψη μυαλό και κρίση ,απλά δεν μιλάει...κύριοι και κυρίες ΚΠ ,Χ.Π.,Χ.Χ., Α.Τ., και λοιποί μισοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ( ΠΟΙΑΝΩΝ ΑΡΑΓΕ ??? ) , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ?????... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ .... ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΤΑΛΓΚΑ ... ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΡΜΙΤΑ .... ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ .... ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..... ΓΙΑΤΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοη τα τειχη πεφτουν παντα απο μεσα μη ψαχνεσαι αλλου. Και να εχεις στο μυαλο σου οτι παντα το αφεντικο φταιει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ 1-1-1999 ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ Κ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχταρμα τα κανατε κυριοι των 3.5 ετων. Βολευτηκαν οι ημετεροι και οι αναξιοι. Οποτε ειχαμε και αυτο το αποτελεσμα. Επιχειρηση καθαρα χερια πρεπει να ειναι και οχι μονο να φσινεται..Για ψαχτειτε ολοι σας που μονο το μηνιατικο σας ενδιεφερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, το έκλεισες το σπίτι ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασχαλίδης Γιάννης7 Ιουνίου 2014 στις 1:44 π.μ.

    Αγαπητέ μου ανώνυμε 4 Ιουνίου 2014 - 2:17 μ.μ. από τον Τουφεγγόπουλο δεν είχα οφειλόμενα ούτε ένα ευρώ συνεπώς ο Πασόης δεν με πλήρωσε ούτε ένα ευρώ. Γιά δε τις αποδείξεις που θέλεις, ξαναδιάβασε την καταγγελία και δες αν είναι η καταγγελία μου με αποδείξεις ή όχι. Και ευκαιριακά σε πληροφορώ ότι ο Πασόης δεν με πλήρωσε ούτε τα δικά του οφειλόμενα.

    Ανώνυμε 4 Ιουνίου 2014 - 2:20 μ.μ. είσαι ασυνάρτητος δεν σε καταλαβαίνω, αν ξέρεις κάτι για μοτέρ που πηγαινοερχόταν πάνω κάτω βάλε το ονοματάκι σου όπως εγώ σε μία κόλα χαρτί και πήγαινε και εσύ στον εισαγγελέα.

    Ανώνυμε 4 Ιουνίου 2014 - 3:28 μ.μ. Δεν στέκομε σε καμία λασπολογία όπως γράφεις, δεν έχω τίποτε τουλάχιστον σε αυτό το θέμα με τον Παρούτογλου ,η καταγγελία μου απευθύνετε στον Δήμαρχο και στην τεχνική υπηρεσία. Και άσε τις αλεπούδες και τα κρεμαστάρια.

    Ανώνυμε 4 Ιουνίου 2014 - 4:32 μ.μ. Δεν δούλεψα στον Τουφεγγόπουλο και συνεπώς δεν είχα καμία αξίωση να πληρωθώ και δεν πληρώθηκα.

    Ανώνυμε 4 Ιουνίου 2014 - 5:06 μ.μ. Ο Πασχαλίδης κοιτάζει τον καθρέπτη και τον βλέπει κατακάθαρο, αν έχεις κότσια έλα να κοιταχτούμε μαζί και με τον αρχηγό σου.

    Ανώνυμε 5 Ιουνίου 2014 - 10:28 π.μ. Ο Πασχαλίδης δεν εκβιάζει ούτε έχει και ανάγκη από δουλειά, Και για ποιους νοικοκυραίους μιλάς ,Ανώνυμε πολύ λίγα ξέρεις και πολλά λες. Όσο για τον νταλγκά, εγώ έχω ,Οδικός σου ο νταλγκάς ποιος είναι, ότι κατηγορήσαμε τους έντιμους και νοικοκυραίους ; ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ?ΓΙΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ?ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΜΩΝΕΣ ΣΟΥ......κ.λ.π......κ.λ.π....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑ......ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασχαλίδης Γιάννης8 Ιουνίου 2014 στις 11:16 μ.μ.

    Ανώνυμε 8 Ιουνίου 2014 - 2:49 μ.μ. Δεν έχω ανάγκη από κανένα έργο και από κανέναν καινούργιο, Ξέρω τι τους κάνανε τους κουκουλοφόρους οι Γερμανοί ,κουκουλοφόρος όμως είσαι εσύ ο ανώνυμος ,εγώ ότι γράφω είναι επώνυμα εσύ είσαι ο δοσίλογος κουκουλοφόρος .Όσο για τις Πομόνες που γράφεις δεν ξέρω τίποτα ,αν ξέρης εσύ πήγαινε εκεί που θα πάω και εγώ, αν έχεις παπάρια.??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΧΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΟΥ ΠΟΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ?

      Διαγραφή

(3)