Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το παρατσίκνισε η Αλμωπία



 Γέμισε με καπνούς ο ουρανός από τις ψησταριές

Απίστευτα πράγματα τη Τσικνοπέμπτη.

Συμμετοχή στην εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων







Στη Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Έδεσσας «Οι Τρεις Ιεράρχες», συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

14 μήνες για παιδική κροτίδα



 


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου έγινε στα Γιαννιτσά η εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΠΕΛΛΑΣ και της ΚΕΕΡΦΑ για συμπαράσταση προς τον σύντροφο Χρήστο Μπακαλάκη που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στις 5 Μαρτίου μετά την καταδίκη του σε 14 μήνες φυλάκιση εξ αιτίας της εμπλοκής του

Μεγάλη νίκη, με σπουδαία εμφάνιση για τον Πανεδεσσαϊκό απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας με 61-56.






Σε ένα αγώνα πραγματική διαφήμιση για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης ο οποίος στο τέλος εξελίχθηκε σε θρίλερ, η ομάδα της Έδεσσας πέτυχε την τρίτη της νίκη για την τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ απέναντι στον πανίσχυρο Φίλιππο Βέροιας και απέδειξε για μία ακόμη αγωνιστική ότι το Δ.Α.Κ. Έδεσσας αποτελεί πραγματική έδρα.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΚΟΥΛΟΥΜΑ



 

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.



Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 κι ώρα12:00, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Γιώργου Χοΐδη Δημάρχου Σκύδρας και με τα εξής δέκα οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Α.Ο.Κ. Βέροιας- Πανεδεσσαϊκός 29-36.





Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες για τις δύο ομάδες, η φιλοξενούμενη ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας επικράτησε του Πανεδεσσαϊκού με 29-36

Ούτε τζάμπα δεν πηγαίνει ο κόσμος σε εκδηλώσεις του Δήμου Αλμωπίας




Απελπιστική εικόνα στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας τη Τσικνοπέμπτη.

Ψάχνουν αντικαταστάτη στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας



΄Υστατη προσπάθεια από δύο συμβούλους του σημερινού δημάρχου Αλμωπίας να ανακοινώσει επιτέλους επίσημα και δημόσια  την κάθοδό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

"ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ..."ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ"



 
  Από τον   Ευάγγελο Μπεγλόπουλο
  του   Δημητρίου

                       "Ποιητή  - Στιχουργό  - 
Πεζογράφο"
    Αριδαία Νομού Πέλλας

Βραβεύσεις από την Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς



  



  Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο του 2013

Στο Αετοχώρι Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας








Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας πραγματοποίησε ανάβαση από το χωριό Αετοχώρι στη κορυφή Βίσογκραντ (2.150 μ.) του Όρους Πίνοβο.

(3)