Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ευχαριστούν τον Ανδρέα Γάτσο     Το ακτινολογικό τμήμα του Κ.Υ.Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γάτσο Ανδρέα

Κανόνες ασφαλείας-Αντιμετώπιση ατυχημάτων στους Προμάχους


Δίκαια Κυπελλούχος η ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό στο άδειο ΟΑΚΑ

 

Ο Βάργκας "σέρβιρε", οι Μάνταλος (38') και Τζεμπούρ (51') "εκτέλεσαν" και η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στο παγωμένο ΟΑΚΑ, κατακτώντας το Κύπελλο. Μείωσε στο 85' ο Τσόρι, αλλά δεν έφτανε στους Πειραιώτες

Διήμερη Ανθοέκθεση στην Αλμωπία
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η  ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας θα διοργανώσουν Ανθοέκθεση στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας της Αριδαίας.     

Και με ραντεβού η υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ στον ΑΦΟΣ Αλμωπίας "Η ΕΝΩΣΗ"


Δηλώσεις καλαμποκιού

Βεβαίως κ. Δήμαρχε.

Θυμήθηκε… τα σχολεία ο Δήμος Αλμωπίας

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ 5.200,00 ΕΥΡΩ

Ακόμα να ανέβουν για υλοτομίες οι ΠρομαχιώτεςΦούσκωσαν στο ψέμα τους υλοτόμους των Προμάχων , ότι μετά το Πάσχα θα ανέβαιναν δήθεν σε συστάδες του δημοτικού δάσους Προμάχων για να υλοτομήσουν .

Με επιτυχία η εκδήλωση «Μνήμη μου σε λένε Πόντο»
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Δικαιώνονται οι νόμιμοι δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης για το 2015 μέχρι και το 2020 
Αίρεται η κατάφορη αδικία σε βάρος μεγάλης μερίδας γεωργών και κτηνοτρόφων, οι οποίοι ξαφνικά πέρσι αποκλείστηκαν από την καταβολή της κοινοτικής εξισωτικής

Κορόϊδεψαν τους κατοίκους του Βορεινού και του Νεοχωρίου
Πήγε , είδε , φωτογραφήθηκε τους δούλεψε και έφυγε "ευτυχισμένος" ο Δήμαρχος Αλμωπίας

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΗΟ είχε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αλμωπίας,

Λίγο πριν τη παραίτηση ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας ΑριδαίαςΜετά την πρώτη απειλή παραίτησης του Γρηγόρη Ταρασίδη (αριστερά) ο Δήμαρχος Αλμωπίας είχε φωτογραφηθεί  επιδεικτικά μαζί του για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Μετά από ένα χρόνο  περίπου άρχισαν την  ίδια υποτιμητική συμπεριφορά  απέναντί του και απέναντι στον κόσμο της Αριδαίας


Για δεύτερη φορά στη θητεία του ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης.

Απάντηση στον κ. Τάσο Σιώνη σχετικά με τις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του ΠόντουΣε απάντηση της επιστολής του κ. Τάσου Σιώνη σχετικά με την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,

Tο νέο Δ.Σ. της Δόξας Εξαπλάτνου.Πραγματοποιήθηκε

Οι επιλογές του αντιπεριφερειάρχη απαξιώνουν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και την πρωτεύουσα πόλη.

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι οι φετινές εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή  22 Μαΐου στα Γιαννιτσά με διοργανώτρια την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας έχει προγραμματίσει τις ακόλουθες εκπαιδευτικές δράσεις:

Κεραυνός Άσπρου- Πανεδεσσαϊκός 24-64 (Δ’ όμιλος μίνι)Στην τελευταία αγωνιστική του Δ’ ομίλου του πρωταθλήματος μίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ, η ομάδα της Έδεσσας παρά την απουσία έξι(6)βασικών παικτών, επιβλήθηκε εύκολα το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Καλυβίων του Κεραυνού Άσπρου με 24-64.

(3)