Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Λίγο πριν τη παραίτηση ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Αριδαίας



Μετά την πρώτη απειλή παραίτησης του Γρηγόρη Ταρασίδη (αριστερά) ο Δήμαρχος Αλμωπίας είχε φωτογραφηθεί  επιδεικτικά μαζί του για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Μετά από ένα χρόνο  περίπου άρχισαν την  ίδια υποτιμητική συμπεριφορά  απέναντί του και απέναντι στον κόσμο της Αριδαίας






Για δεύτερη φορά στη θητεία του ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης.
Αν και όλα κρατούνται  με μεγάλη μυστικότητα , σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές ο Γρηγόρης Ταρασίδης , δεν έχει καμιά άλλη επιλογή , καθώς η δημοτική αρχή έχει εγκαταλείψει πλήρως τον μεγαλύτερο κάμπο της Αλμωπίας , όπως αυτός της Αριδαίας. Ο ίδιος φέρεται να θεωρεί ότι ο Δήμαρχος και κυρίως συγκεκριμένοι συνεργ΄τες του Δημάρχου , προσπαθούν να τον απαξιώνουν και να απαξιώνουν όλους τους αγρότες , σαμποτάροντας κάθε προσπάθεια και πράττοντας τα εντελώς αντίθετα από αυτά που χρειάζονται και που ζητούν οι αγρότες. Δεν αποκλείεται η παραίτησή του να γίνει  στην αμέσως ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

5 σχόλια:

  1. Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΜΑΝΤΙΛΙ.

      Διαγραφή
  2. Όλοι οι πρόεδροι είναι σε δύσκολη θέση. Οι καθ ύλην αρμόδιοι απλά κάθονται σε μεγάλες καρέκλες με αξιώματα και παρακολουθούν αμήχανα έως αδιάφορα θα έλεγα τους αγχομένους προέδρους των χωριών. Είναι ήρωες οι πρόεδροι και τους αξίζουν συγχαρητήρια , δεν ξέρω όμως πόσο ακόμη θα αντέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα τον προεδρο μην τρελαθουμε τωρα.αλλα θα συμφωνησω οτι οι προεδροι εχουν αγανακτισει.μονο αν φυγει συγκεκριμενος αντιδημαρχος απο καρεκλα θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο.κοβει κι ραβει χωρις να τον νιαζει κατι και ετσι βλαπτει τον δημαρχο και την υπολοιπη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SAMANDI LES PSEMATA.... DEN EINAI O MEGALYTEROS KAMPOS AYTOS TIS ARIDAIAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)