Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριάτικο πάρτυ του 2ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας



 

Το Αποκριάτικο πάρτυ μας έφτασε!!!

Εληξε η κυνηγητική περίοδος.

ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ



 Με το καθιερωμένο γλέντι στα γραφεία τους στην Αριδαίας αποχαιρέτησαν την κυνηγετική περίοδο κυνηγοί από την Αλμωπία. Υπήρχαν άφθονες λιχουδιές , κρασί τσίπουρο και μουσική.

Αποχωρούν υποψήφιοι από συνδυασμό στον Δήμο Αλμωπίας;



Πολύ κοντά στην αποχώρηση βρίσκονται τουλάχιστον οι μισοί από τους φερόμενους υποψήφιους

Τηλεφωνική δημοσκόπηση στην Αλμωπία



Τηλεφωνική δημοσκόπηση στην Αλμωπία για λογαριασμό υποψήφιου δήμαρχου, σύμφωνα με διαδικτυακό μέσο που έχει καλές προσβάσεις στη δημαρχιακή πλειοψηφία, διενεργείται αυτές τις μέρες

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για την ενδεχόμενη κατάργηση των Δασαρχείων Αριδαίας και Έδεσσας



 
    Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη σχετικά με την έκθεση επιθεώρησης-έρευνας 383/Α/2013 για την οργάνωση και λειτουργία στα Δασαρχεία

Συλλαλητήριο αγροτών στην Έδεσσα και συμβολική κατάληψη του προαύλιου χώρου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Πέλλας







Συλλαλητήριο αγροτών και συμβολική κατάληψη του προαύλιου χώρου του Διοικητηρίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Έδεσσα, με μία πολύ μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών της περιοχής. Κοντά στους αγρότες βρέθηκαν και οι επαγγελματίες, έμποροι και επιχειρηματίες της περιοχής, οι εργαζόμενοι της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης καθώς, επίσης, και αντιπροσωπεία των Αγροτών από την Ημαθία («μπλόκο» Κουλούρας, μέσω της πανελλήνιας κίνησης των αγροτών «Πρωτοβουλία»).

Μεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς της Αψάλου λόγω αργίας



Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας η  λαϊκή αγορά Αψάλου  της Δευτέρας  3 Μαρτίου 2014, θα διενεργηθεί το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας. Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας της λαϊκής ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Συλλαλητήριο αγροτών στην Έδεσσα και συμβολική κατάληψη του προαύλιου χώρου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Πέλλας





Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: «Η κυβέρνηση να συζητήσει με τους Αγρότες – Υπάρχουν λύσεις – Η Ελλάδα χρειάζεται την ύπαιθρο»

Συλλαλητήριο αγροτών και συμβολική κατάληψη του προαύλιου χώρου του Διοικητηρίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Έδεσσα, με μία πολύ μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών της περιοχής. Κοντά στους αγρότες βρέθηκαν και οι επαγγελματίες, έμποροι και

Το πρώτο κόλπο για να κλείσουν το Δασαρχείο Αριδαίας



Θεωρείται δεδομένο , αφού δεν αντιδρά κανείς

Ατυχη η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας στο δεύτερό της αγώνα στο διεθνές τουρνουά




Ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι όπου κυριάρχησαν το πάθος και η δύναμη και από τις δύο ομάδες , το Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας κέρδισε δύσκολα με σκορ 2 - 0 την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Ακαρπία, χαλαζόπτωση καθυστερήσεις αποζημιώσεων, και αδικίες σε βάρος πληγέντων δενδροκαλλιεργητών



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΓΙΑ:

(3)