Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Σωσάνδρα Νησί στους 4 του κυπέλλου




Στους τέσσερις του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας προκρίθηκαν

Οι άσχετοι των Λουτρών Πόζαρ



ΤΟΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Έδεσσας



Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Έδεσσας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δοκιμαστικός παράδεισος




ΜΕΤΑ από  νέες εξονυχιστικές  έρευνες

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου ανέδειξε η Ολομέλεια της Βουλής ως την επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ηυποψηφιότητα της κ. Σακελλαρόπουλου συγκέντρωσε 261 θετικές ψήφους από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και Κινήματος Αλλαγής ενώ παρών ψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜΕΡΑ25. 
Από την ψηφοφορία δεν έλειψαν τα ευτράπελα. 
Οι βουλευτές Νίκος Μανωλάκος (ΝΔ) και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) να "μένουν" λόγω βλάβης των οχημάτων τους με τον πρώτο να προλαβαίνει οριακά αλλά τον δεύτερο να μην τα καταφέρνει. 
Απών από ψηφοφορία ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Τρυφών Αλεξιάδης και ο Νίκος Συρμαλένιος οι οποίοι με επιστολή γνωστοποίησαν την πρόθεση τους να στηρίξουν την κα Σακελλαρόπουλου. 
Απών χωρίς να έχει αιτιολογήσει την απουσία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζουράρις ενώ απούσα λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας ήταν και η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κ. Αδάμου.
Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Σακελλαροπούλου
Με τη διάδοχο του Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος προκειμένου να τη συγχαρεί.
Αμέσως μετά την αναγγελία του αποτελέσματος της ψηφοφορίας από τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κα Σακελλαρόπουλου εκφράζοντας της συγχαρητήρια, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στο έργο της.
Η ορκωμοσία της κ. Σακελλαρόπουλου θα τελεστεί στη Βουλή στις 13 Μαρτίου ενώ αμέσως μετά  θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων της.
Δείτε τη διαδικασία της ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή της κ. Σακελλαροπούλου

Από τον Στασινόπουλο στη Σακελλαροπούλου – Οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας στη Μεταπολίτευση

πρόεδροι δημοκρατίας ΣακελλαροπούλουΙστορική αναδρομή στα πρόσωπα που πέρασαν από το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα

Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με 261 ψήφους

Πρόεδρος της Δημοκρατίας η  Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με 261 ψήφουςΠανηγυρικά εκλέχτηκε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας με την κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να εκλέγεται με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή.

Ο καιρός σήμερα...


Ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις στα ανατολικά, αυξημένες στην Κρήτη με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών έως το μεσημέρι, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά, εξασθένηση των ισχυρών βοριάδων στο...

(3)