Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Με..." βουβό " αλυσοπρίονο η κοπή της πίτας των κυνηγών

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του ςέκοψαν οι κυνηγοί της Αλμωπίας το βράδυ της Πέμπτης.

Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου Προμάχων
O Μ.Χ.Σ. Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ"

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου    Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια τουΙ Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Πέλλας     

Επίσκεψη του Κέντρου πρόληψης « Όραμα» στο Γυμνάσιο Προμάχων.   

Η σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του παιδιού για θέματα που αφορούν τον εαυτό του και τις σχέσεις του με τους άλλους είναι ένας πυλώνας λειτουργίας και δραστηριοποίησης του σχολείου .

Κλιμάκιο του Δήμου Αλμωπίας στη Φούστανη 

Επίσκεψη στην Τ.Κ. Φούστανης πραγματοποίσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη και τον Πρόεδρο του χωριού. Λάζαρο Γαραντίδη, με στόχο να δει από κοντά και να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί.

Aνάπλαση παραδοσιακής βρύσης της Όρμας,

Ξεκίνησε η ανάπλαση της παραδοσιακής βρύσης της Όρμας, η οποία θα δώσει στο όμορφο χωριό άλλη μία παραδοσιακή «νότα» και θα φέρει όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν. Μία απαίτηση χρόνων των κατοίκων του χωριού, που γίνεται πράξη.

Φωτογραφικός διαγωνισμός για τις λίμνες της ΕλλάδαςΤο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Έδεσσας, προωθεί τον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις λίμνες της Ελλάδας, που διοργανώνει η μη Κυβερνητική Οργάνωση Ance Ngo.

Κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Συμμετοχή του Γυμνασίου Προμάχων σε πανελλαδικό διαγωνισμό κριτικής ταινιών μικρού μήκους. 


Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου , οι μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου Προμάχων έλαβαν μέρος σε μια κοινή δράση σχολείων από όλη την Ελλάδα που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας ΚΑΡΠΟΣ,

(3)