Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στα Γιαννιτσά







Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08/04/2017, στα Γιαννιτσά, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Σκυδραϊκού».

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του ΠΑΣ Αετού Κιλκίς



Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το τμήμα μίνι basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» την Κυριακή 9/4/2017, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών , επί του ΠΑΣ Αετού Κιλκίς , με σκορ 56-35.

Την προώθηση επενδυτικού προγράμματος 1 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, εισηγείται ο Σέλινγκ


Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εξετάσει την προώθηση ενός ειδικού επενδυτικού προγράμματος ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να τονώσει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας, Χανς Γεργκ Σέλινγκ, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στη «Der Standard».

Ο αγώνας της χρονιάς


Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα


Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :

Εντατικοποιούνται τα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας την εορταστική περίοδο του Πάσχα, σε όλη τη χώρα

Αυξημένες θα είναι οι αστυνομικές δράσεις  για την παράνομη κατασκευή, διακίνηση, εμπορία και χρήση κροτίδων, βεγγαλικών κ.λπ., που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμούς και απώλεια ανθρώπινης ζωής
Στόχος είναι η προληπτική και αποτρεπτική παρουσία και δράση της Αστυνομίας, καθώς και η αποτελεσματική παρέμβασή της, όπου απαιτείται ή κρίνεται αναγκαίο
Χρήσιμες συμβουλές και ενημερώσεις θα παρέχονται συνεχώς στους πολίτες μέσω των επίσημων λογαριασμών της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook και στο Twitter

Η Έδεσσα πρότυπο στο δημοτικό φωτισμό

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με θέμα: «Παρουσίαση ολοκληρωμένου προγράμματος χρηματοδότησης των Ο.Τ.Α. Α’ & Β’ Βαθμού, για την ενεργειακή αναβάθμιση των δικτύων του δημοτικού οδοφωτισμού», συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Τα Άγια Πάθη Του Κυρίου μας

ως πανύψιστο παράδειγμα βαθιάς ταπείνωσης
Η Θυσία Του
ως πανοικουμενικό παράδειγμα αγαθούς προσφοράς
Η Ανάστασή Του
ως πανδόξαστη νίκη της αρετής και του δικαίου κατά της διαφθοράς και της σήψης
Ας νοηματοδοτούν τη διαδρομή που θα μας
οδηγήσει στη λύτρωση και στην αθανασία της ψυχής
                             ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
                                      Η Δήμαρχος Σκύδρας

                                       Κατερίνα Ιγνατιάδου

Με επιτυχία η μουσική συνάντηση των Δημοτικών Ωδείων Βέροιας και Γιαννιτσών


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου η μουσική συνάντηση των Δημοτικών Ωδείων Βέροιας και Γιαννιτσών στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Ενημερωτική καμπάνια για την προστασία κυρίως των ηλικιωμένων από τις τηλεφωνικές απάτες

Με πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές δράσεις σε πολλές πόλεις και χωριά της Κεντρικής Μακεδονίας
Με την πολύτιμη βοήθεια της Εκκλησίας ενημερώθηκαν πολίτες πώς να μην «πέφτουν» θύματα εξαπάτησης
Χιλιάδες φυλλάδια με χρήσιμες συμβουλές μοιράστηκαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής

Μεγάλη Δευτέρα λένε τώρα ξεκινά η αξιολόγηση Νέων

Από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα ανοίγει το σύστημα αξιολόγησης φακέλων των Νέων Αγροτών, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη, μία διαδικασία που θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει το δρόμο της από τον περασμένο Φλεβάρη.

Για το 2023 μεταθέτει η κυβέρνηση την επιβολή του τέλους άρδευσης

Πέρασε τελικά η «γραµµή» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε σχέση µε το τέλος άρδευσης στις αγροτικές εκµεταλλεύσεις, καθώς η επιβολή του µετατίθεται, πιθανότατα, για το 2023 υπό το φόβο αντιδράσεων των καλλιεργητών και συντελεστών της αγροτικής παραγωγής σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Agrenda.

Στη Μαδρίτη η Σύνοδος των κρατών του Νότου – Πρωτοβουλία Τσίπρα στο Συριακό

  • Πρωτοβουλία Τσίπρα στη Σύνοδο του Νότου για το Συριακό
  • Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Μάλτα θα συζητήσουν για  το μέλλον της Ε.Ε., το μεταναστευτικό και την ασφάλεια 

«Επιτροπεία» συνδεδεμένη με την ελάφρυνση του χρέους: Άλλα η Αθήνα, άλλα οι δανειστές της

H ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει δημοσίως πως θα προχωρήσει σε μείωση των συντάξεων το 2019 και σε μείωση του αφορολογήτου το 2020 μόνον υπό την προϋπόθεση πως θα εφαρμοστούν τα μέτρα για το χρέος από το 2018.

(3)